sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tiaaa popsułam własnego posta....jutro go naprawię, w sensie wstawię zdjęcia :/ Quote
Mokka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dla pazery - Drakolot :lol: (pięknie śmigał :loveu: ) Parys Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sic! dzięki Ci bardzo za gryzaczkowy uśmiech panienki:loveu: jeszcze kilka miesięcy i będziemy się wysilać na torze:razz: no i dzięki za ojczulka- tak smigał że aż się rozmazał:cool3: Mokka, dzięki dzięki dzięki za foteczki lotnika z niedzieli:multi: Quote
sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sajko napisał(a): będziemy się wysilać na torze:razz: szczekam z niecierpliwością!! Sajko napisał(a):no i dzięki za ojczulka- tak smigał że aż się rozmazał:cool3: blablabla pasqdo!:evil_lol: A tera idę se zapalić i UWAGA: lepper żeby Wam się znalazły jakieś zdjęcia rodbrejlero-rotwielera, bo sucz głodna wciąż jest :P Quote
Mokka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='sic!'] zgubiła psa :))na szczęście on jako potencjalny kandydat na prezydenta wiedział lepper jak ma skoczyć:evil_lol: Popłakałam się :lol: . Dzięki za moje pokraki :loveu: . Quote
Edyta & Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 sic!: Wielkie dzięki!:loveu: Zielsko: Jak widzisz starałam się prostować w miarę możliwości:mad: . Quote
Ludek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Też bardzo dziękujemy za zawody. Niestety osiągnięć z Łodzi nie powtórzyliśmy, ale i tak będziemy je bardzo miło wspominać. Bardzo miłe było, to, że jak ktoś zapomiał torku, to cala reszta mu pomagała. Sprawia to, że zawody są bardzo fajną zabawą i nie czuje się ich rangi. W ogóle bardzo dobrze biega mi się w Łącku, jest bardzo fajna atmosfera i zawsze chętnie tam przyjadę. Torki bardzo fajne, choć w niedzielę chyba trochę za trudne jak na "zerówki", szczególnie jumping. Sajko napisał(a): Dorotko, dzięki bardzo, nam się super podobało (mimo, że po łóżkach w hoteliku jesteśmy obie połamane jak emeryty prawdziwe:p ), A proponowałam zamianę na pokoje. My tam nie wstałyśmy połamane.:p Sajko napisał(a): p.s. szkoda nam tylko troszkę, że za 2gie miejsce w MA2 mamy tylko dyplomik...;) Moje dziecię też było zawiedzione, że za 1 miejsce w MJ0 przywiozłam tylko dyplom (bardzo ładny zresztą, choć z błędem w nazwisku). Ale może szybciej sie czytać nauczy :lol:. Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to i my wreszcie DZIEKUJEMY!!! Bandzior tak poszalał, że sześć razy mieliśmy 2. miejsce :eviltong: No co tu mówić w niedzielnym agility mieliśmy zawrotną prędkość nie przekraczającą 3m/s :evil_lol: Niestety, ale mojemu staruszkowi sobotnie wyczyny dały się we znaki :lol: Mokka ślicznie dziękujemy za przepiękne Bandziorowe zdjęcia :loveu: Atmosferka super! Było baaaardzo, baaardzo miło, chociaż niedzielne torki to tak jak poprzednicy pisali zerówkowe nie były :shake: Zawody na peno będę bardzo, bardzo miło wspominać :multi: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Edyta & Regis']sic!: Wielkie dzięki!:loveu: Zielsko: Jak widzisz starałam się prostować w miarę możliwości:mad: . Zielsko, nie wierz jej!!! Zaraz wrzuce film to zobaczysz jaka pokrecona biega :evil_lol: Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='PATIszon']Zielsko, nie wierz jej!!! Zaraz wrzuce film to zobaczysz jaka pokrecona biega :evil_lol: No pewnie, ze nie wierze, nawet na tym zdjeciu widac ze jest pochylona! Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A ile Maczka :loveu: a zaden Maszkinek sie nie zaplatal? Quote
Edyta & Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale jak wrzucisz ładnie filmik to w drodze wyjątku Ci ten przedostatni raz wybaczę ;). Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Ale jak wrzucisz ładnie filmik to w drodze wyjątku Ci ten przedostatni raz wybaczę ;). No nie bylabym taka pewna.....zaraz go zobaczysz....:eviltong: Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Zielsko']A ile Maczka :loveu: a zaden Maszkinek sie nie zaplatal? A mówisz o tej małej pchle, która najpierw bulla próbowała o nerwa przyprawić a później udowodnić mu, jakie ganianie bez wyraźnie określonego celu jest fajne??:evil_lol: Quote
Edyta & Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PATIszon napisał(a):No nie bylabym taka pewna.....zaraz go zobaczysz....:eviltong: No nic, dawaj, chyba się nie potnę przecież. Nie tak od razu... Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sajko napisał(a):A mówisz o tej małej pchle, która najpierw bulla próbowała o nerwa przyprawić a później udowodnić mu, jakie ganianie bez wyraźnie określonego celu jest fajne??:evil_lol: Taaak :D to jest wlasnie Maszkinek Quote
PARSONRK Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Szczecin też do domu sie doczłapał, nawet trochę pospał ;) Zawody super - jak zawsze :) Było miło, przyjemnie czasami nawet szybko :cool3: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Edyta & Regis']No nic, dawaj, chyba się nie potnę przecież. Nie tak od razu... Dobra, proszzzz Wyprostowana Edyta i Regis Quote
Edyta & Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Phi, myślałam,że DUŻO gorzej będzie. :cool1: A tymczasem WYRAŹNIE widzę, że pochylam się jak cholera przy przeszkodach, ale pomiędzy nimi biegnę wyprostowana. A przy slalomie zasugerowałam się chyba widokiem tyczek i lecę jakbym kij połknęła. No dobra, trzeba będzie nad tym popracować... W każdym razie dzięki Patiszonie za lekcję pokazową. Quote
Mokka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sajko napisał(a):A mówisz o tej małej pchle, która najpierw bulla próbowała o nerwa przyprawić a później udowodnić mu, jakie ganianie bez wyraźnie określonego celu jest fajne??:evil_lol: Nawet Monia wyszła z siebie i ruszyła interweniować :evil_lol: Quote
stereo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Belgunia, dziękujemy za zawody!!! :multi: Było super! Atmosfera świetna, nikt by chyba nie pomyślał, że to zawody tej rangi. Organizacja sprawna. Pogoda dobra (mój pies najlepiej biega w takiej sobotniej, więc w niedzielę było już za gorąco, ale porównując z dzisiejszym upałem, to i tak było super) Torki sobotnie bardzo mi się podobały. Niedzielne trochę mniej, ale też były fajne. Jestem dumna z mojego psa, który poradził sobie na trudnych torkach i na dodatek zasuwał :loveu: Natomiast nie podobał mi się niedzielny jumping zerówkowy. Nie można powiedzieć, że był zerówkowy, jeśli duża część toru pokrywała się z openami. Ale my się na szczęście już wyniosłyśmy z zerówek :eviltong: Chociaż przez to Mokka nas nie foci:placz: Taka drobna uwaga na przyszłość. Zapoznanie z torem dla wszystkich openów na raz to kiepski pomysł. Było to widać na niedzielnym jumpingu, gdzie kilka osób się zupełnie zgubiło. W takim tłumie nie można przebiec toru i dużo trudniej się biega. Moim zdaniem lepiej jest zrobić zapoznanie krótsze, ale dzielone na dwie grupy ;) Jeszcze raz dziękuję za ekstra zawody. :loveu: Zrobię wszystko, żeby pojawić się na wszystkich następnych płocko-łąckich zawodach. :) sic!, dziękuję za zdjęcia. Tylko dlaczego musiałaś uwiecznić tą jedyną przeskoczoną strefę? Miałaś tyle innych do wyboru :eviltong: [quote name='Ludek']A proponowałam zamianę na pokoje. My tam nie wstałyśmy połamane. Właśnie :eviltong: Mi było tylko trochę ciasno z Negrą w nogach i Milo na poduszce :evil_lol: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 stereo napisał(a): Ale my się na szczęście już wyniosłyśmy z zerówek :eviltong: Chociaż przez to Mokka nas nie foci:placz: Za to ktos Was sfilmowal :cool3: Quote
Recommended Posts