Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było bardzo fajnie, sprawnie i sympatycznie.Dzię-ku-je-my!:multi::multi::multi:
Jedyne moje malutkie zastrzeżenie dotyczy numeru z soboty, kiedy to najpierw sobie poczekaliśmy w deszczu, aż wszystko ładnie przemoknie, a potem usłyszeliśmy, że jednak rozdanie nagród za sobotę będzie w niedzielę. No, ale co tam, wieczór i tak skończył się sympatycznie nad wyraz :lol:,a następnie w koślawe łóżeczko padłam i nie zmieniłam pozycji aż do rana, aczkolwiek podobnie jak inni ze zdziwieniem zauważyłam, że obudziłam się przed budzikiem.
Ze swoich piesków jestem bardzo zadowolona, chociaż w kilka pułapek na torze dałam się wkręcić... na szczęście jak się biega z trzema psami, to w końcu się dochodzi do tego, jak się powinno daną rzecz zrobić :evil_lol: Przy okazji zademonstrowałam sobie i zgromadzonym widzom, jak wielkie znaczenie ma dobra rozgrzewka i skoncentrowanie Vigockiego przed biegiem - i tu bardzo dziękuję organizatorom za życzliwe uwzględnianie moich próśb o przesuwanie mnie na liście startowej, tak by udało mi się jednak rozgrzać kolejnego psa, oraz zaczerpnąć oddechu i łyknąć kropelkę wody pomiędzy zapierdalaczem numer 2, a zapierdalaczem numer 3, bo piesek numer 1, czyli Sunday, to jest mały pikuś w porównaniu i po biegu z nią już nawet nie mam zadyszki :)

Zdjęć mam dosyć mało, bo jakoś już mało mi czasu zostawało na pstrykanie, co mam to z lekka obrobię i wstawię w galerię na gmailu popołudniu.

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I my bardzo dziekujemy za zawody. Było extra! :loveu:
I jesli ktoś posiada, bardzo prosiłabym o zdjecia mojego malego czarnego, bo spisał się niesamowicie! :loveu:

Posted

Ja chciała rzec tako:

DOROTA
nie wiem jak Ty to robisz, ale jak zawsze czasy na Twoich zawodach są przystępne nawet dla suczy mej :diabloti: to po 1.
Po 2 było jak zwykle przesympatycznie, tory były dość niczego :), pogoda w miarę itd. itd. krótko mówiąc DZIĘKUJEMY!!
Tym bardziej , że my wsadziły swoje kosmate łapska do A2 i do dziś som w szoku z tego powodu :)
Zdjęcia zara wsadzę :cool3:

Posted

[quote name='sic!']suczka, która mi się baaardzo spodobiła!

W trakcie weekendu przeszła przyspieszony kurs socjalizacji z wujkiem Leonem :evil_lol: . Nie było łatwo, ale wszyscy przeżyli :lol: .

Posted

Mokka :loveu: dziekuje za zdjecia Oliczka Kroliczka :multi: Sa super!!! :multi:
Bylo bardzo fajnie, choc jak dla mnie torki w 0 nie byly zerowkowe...na pewno nie w niedziele...
My mamy mase fotek (by Regis of corse), mysle ze lada chwila jakies sie pojawia (jestem upierdliwie proszona o pojscie sobie sprzed kompa na jakis spacer albo cos ;), cale 514 zdjec widzialam wczoraj i chyba warto go tu puscic ;))

Dziekujemy za wspaniale zawody!!! :multi:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Tiaaaaa.................I BELIEVE I CAN FLY..........:eviltong: :eviltong: :eviltong:

trzymanie psa za kuper jest niedozwolone :eviltong:

jak mi się jej maska podoba no!

Posted

OlaAB napisał(a):
sic! :loveu:

dobrze, że tam Blue miał odmowę:diabloti: , bo chociaż za drugim jego podejściem zdjęcie jako tako wyjszło :)

Posted

ŻWIR na prezydenta! (bez dwóch zdań)

zgubiła psa :))na szczęście on jako potencjalny kandydat na prezydenta wiedział lepper jak ma skoczyć:evil_lol: