Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Sajko" napisał(a):

No dobra, to nie jest wiadomość idealna... a gdzie jest wystawa w niedzielę? daleko to? bo ja w niedzielę bym wystawiała ekipę...

Już sprawdziłam... Belgunia, czy jakimiś tajnymi kanałami:cool1: dasz radę zadziałać, żeby bulle mini były oceniane jako pierwsze o 10.00...? To wtedy pobiegnę z Draniem kategorię i wystawię ekipę zanim dojdziemy do pucharu (jeszcze 0 po drodze mam nadzieję będzie;-)).

PARSONRK napisał(a):
To ja poproszę parsony też jako pierwsze, bio chcę ten sam numer zrobić :evil_lol:

Jestem za. Też kombinuję jakby tu zadziałać, żeby upieć dwie pieczenie przy jednym ogniu.:lol:

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie w temacie zerówek. Na większości zawodów będą (tak przynajmniej deklarują organizatorzy), przy niektórych nie ma informacji.
Chodzi mi o zawody:
- 5/6 maja Łódź
- 21/22 lipca Białystok
- 4/5 sierpnia Legnica
- 14 października Szczecin
Nie nalegam, chodzi mi tylko o info, czy na tych zawodach zerówki sa planowane, czy nie.

Posted

Mokka napisał(a):
Mam pytanie w temacie zerówek. Na większości zawodów będą (tak przynajmniej deklarują organizatorzy), przy niektórych nie ma informacji.
Chodzi mi o zawody:
- 5/6 maja Łódź
- 21/22 lipca Białystok
- 4/5 sierpnia Legnica
- 14 października Szczecin
Nie nalegam, chodzi mi tylko o info, czy na tych zawodach zerówki sa planowane, czy nie.

Podpisuje sie po tym pytaniem, bo musze rodzinkę uświadomić kiedy mnie nie będzie :).

Posted

Tylko że w explorerze nie ma w wyborze marca jako miesiąca urodzenia psa. Już dyskutowałam o tym a propos wystawy z twórcą skryptów i miał poprawiać dla explorera, ale jak widać, jeszcze się nie udało:lol: więc jakby ktoś się pytal, nie pomyliłam się, ale inaczej niż kwiecień nie dałam rady zaznaczyć:p

Posted

Polna napisał(a):
Byłam dziś w Łódzkim oddziale zk i nie potrafili mi odpowiedzieć czy zawody w ogóle będą miały miejsce na Łódzkiej wystawie...:icon_roc:

Dziecko, nie siej fermentu :angryy: . My tu wszyscy wiemy, że się odbędą.
A jakoś to argumentowali? Jakieś istotne problemy, czy się jeszcze nie zdecydowali, czy chcą? :roll:

Posted

Mokka napisał(a):
Dziecko, nie siej fermentu :angryy: . My tu wszyscy wiemy, że się odbędą.
A jakoś to argumentowali? Jakieś istotne problemy, czy się jeszcze nie zdecydowali, czy chcą? :roll:

Nie maja wyjścia, bo my już zdecydowanie jedziemy :evil_lol:

Posted

nie wiem Polna czy zauwazylas, ale zazwyczaj panie w Zwiazku nie potrafia odpowiedziec na takie pytania ;-) wszystko mam nadzieje bedzie jasne po najblizszym weekendzie :-)

Posted

OlaAB napisał(a):
co tak drogo?

Oooopss, nawet nie zauważyłam :oops: i zgłosiłam 3 psy :crazyeye: .
Belgunia - a jeśli zgłosiłam jednego psa na sobotę, a drugiego na niedzielę, to mam zapłacić 100zł. czy 80?

Posted

Mokka napisał(a):
Oooopss, nawet nie zauważyłam :oops: i zgłosiłam 3 psy :crazyeye: .
Belgunia - a jeśli zgłosiłam jednego psa na sobotę, a drugiego na niedzielę, to mam zapłacić 100zł. czy 80?

Gdybyśmy mieli własny teren i własnych sędziów (polskich) - co mam nadzieję, będzie niedługo już normalnością a nie "wybrykiem" :)
- nie byłoby drogo jak dzisiaj :(

Pozdrawiam
Dorota