wendka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to zgodnie z obietnicą link do albumu: tradycyjnie zgadzam się na wykorzystanie pod warunkiem umieszczenia podpisu: "Fot. Olga Maniewska", jak ktoś umie, to najlepiej na zdjęciu i podania mi linka do strony. A tu na zachętę, żeby Wam się chciało tam wejść :evil_lol: Dopiero w pracy mialam czas obejrzec: prawdziwa uczta dla oczu :multi: I dzieki za sliczna Jinx :loveu: Quote
wendka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sabat napisał(a):Ale obiecuję jeszcze w tym roku się tym zająć ;-). Najpierw muszę jeszcze wrzucić jakieś 30 filmów z Łodzi, które mi zalegają. No i nie wiem czy ten jest na mojej kamerze czy u Ani... To blagam nie na forum publiczne bo nasz "freestyle" nie nadaje sie do pokazywania :evil_lol: Popadne w depresje i juz nigdy nie pokaze sie na zawodach agility :cool3: Swoja droga to mialam kilka podejsc do obfocenia Sabata, nie wiem czy cos wyszlo. On taki ... nieprzewidywalny jest, nigdy nie wiadomo w ktora strone sie skieruje :mad: Choc Oskar tez jest niezle ziolko :evil_lol: Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 coś tam jeszcze znalazłam...zagadka: na którego psa czeka Hania???:razz: Quote
Mokka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 sic! napisał(a):coś tam jeszcze znalazłam...zagadka: na którego psa czeka Hania???:razz: Oj, Ty złośliwa bestjo :evil_lol: . No to zgadujemy. Do trzech razy sztuka :lol: . Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mokka napisał(a):Oj, Ty złośliwa bestjo :evil_lol: . No to zgadujemy. Do trzech razy sztuka :lol: . Oj tam od razu złośliwa:razz: :razz: :razz: Ja to Cię normalnie podziwiam...z trzema biegać:klacz: Quote
wendka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Zwycięzca - czyli fotograf, będzie miał przeze mnie ufundowane 1 startowe (dwudniowe) na następnych zawodach w Białymstoku!!! Na nastepnych zawodach w Bialymstoku (pikniku w czerwcu) mnie nie ma :placz: Z tego co wiem Regis tez frizbiuje w tym czasie w Krakowie :multi: Czyli Rauni, sic! i Mokka maja szanse! :evil_lol: Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wendka napisał(a):Na nastepnych zawodach w Bialymstoku (pikniku w czerwcu) mnie nie ma :placz: ....Czyli Rauni, sic! i Mokka maja szanse! :evil_lol: heh i to się nazywa "naturalna eliminacja konkurencji" :eviltong: Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 I to już naprawdę jest koniec moich fot. Ale wracając widziałam taki se widoczek: Quote
Flaire Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 sic!, Rauni, Regis - ogromniaste dzieki za fotki Misiastej! Ja teraz przebywam za wielka woda i strasznie za Misia tesknie, a takie fotki mi ja troszke przyblizaja. PATI, masz moze filmiki? :-) Quote
Mokka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ooooo, Flaire tutaj dotarła :lol: . Ja codziennie słyszę, jak bardzo tęskni za Misią (no,może poza ostatnim weekendem, kiedy to komórę zostawiłam w pracy :evil_lol: ), a teraz wszystkie fotografy zostaną ozłocone, bo stęskniona pańcia może się napatrzyć na swoje szczęście. Ja tylko zdaję relacje, że Misia jest niedobra, niegrzeczna, brzydka, no i wolno biega :evil_lol: . I oczywiście, jak była u mnie, to codziennie dostawała w skórę ;) . Zaraz w necie pojawią się filmy, jak się znęcam nad Misiastom :diabloti: . Quote
PARSONRK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mokka napisał(a):Ooooo, Flaire tutaj dotarła :lol: . Ja codziennie słyszę, jak bardzo tęskni za Misią (no,może poza ostatnim weekendem, kiedy to komórę zostawiłam w pracy :evil_lol: ), a teraz wszystkie fotografy zostaną ozłocone, bo stęskniona pańcia może się napatrzyć na swoje szczęście. Ja tylko zdaję relacje, że Misia jest niedobra, niegrzeczna, brzydka, no i wolno biega :evil_lol: . I oczywiście, jak była u mnie, to codziennie dostawała w skórę ;) . Zaraz w necie pojawią się filmy, jak się znęcam nad Misiastom :diabloti: . Na grilla razem z Milem i Kropkiem :diabloti: ;) Quote
Mokka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PARSONRK napisał(a):Na grilla razem z Milem i Kropkiem :diabloti: ;) Ciiiicho być, bo mnie też tym grillem straszyli, jak próbowałam zdetkowac moją sucz :diabloti: . Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Regis napisał(a): Brawo :smile: Jest jest poznałam mojego psa po zarysie mordeczki :loveu::eviltong: Masz może więcej Bandzirków? :cool3: Rauni napisał(a):No to zgodnie z obietnicą link do albumu: tradycyjnie zgadzam się na wykorzystanie pod warunkiem umieszczenia podpisu: "Fot. Olga Maniewska", jak ktoś umie, to najlepiej na zdjęciu i podania mi linka do strony. Świetnie udało Ci się uwiecznić kilka wywrotek przewodników i psów :evil_lol: M.in. moją :lol: Dziękuję za tyle zdjęć mojego potwora :multi::loveu: wendka napisał(a): Niezwykle aktywny Bandzior na zawodach :evil_lol::lol: Dzięki! :loveu: Quote
Aussie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 I ja dziękuję za super zawody! Jak zwykle na zawodach organizowanych przez Dorotkę było świetnie :loveu: Jedna rzecz mi się nie do końca podobała, a to rzeczone niedzielne torki zerówkowe, które jako żywo zerówkowych nie przypominały :roll: Ale nawet pogodę udało Wam się zamówić, chyba z lepszą firmą się dogadaliście niż Hopsaci :evil_lol: No i wszystkim fotografom dziekuję za piękne fotki - jak zwykle uczta dla oczu :loveu: I czekam na więcej, a co! Jeszcze co do do fotek - Magdava, możesz podpisać Urszula Charytonik ;-) Acha, i przepraszam, że obcięłam Ci głowę ;-) To niechcący było :evil_lol: (no, co pierwszy raz robiłam takim obiektywem zdjęcia ;-)) Ale, ale, przyznaję się także do fotki Sundaykowej na kładeczce - nawet ją Oldze pokazywałam na wyświetlaczu :-) Quote
Rauni Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hehe, co do ewentualnego wygranego startowego, to ja już raczej w Białymstoku nie dam rady biegać, ale duch walki nie pozwala mi zrezygnować z konkursu... zawsze możesz mi to startowe ufundować na przyszły rok :) Dorotko, ale powinnaś jednak ustalić jakieś zasady konkursu, na przykład czytelnicy wątku nominują do piątku po jednym zdjęciu, które im się podoba najbardziej, a Ty sobie wybierzesz zwycięzcę, albo potem zrobimy głosowanie ogólne? Ludek, to ja niecierpliwie czekam na filmiki! Quote
Ludek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Rauni napisał(a): Ludek, to ja niecierpliwie czekam na filmiki! Z filmikami to niestety nie tak szybko, bo obrobienie 3 godz. trochę zajmie. jeszcze tych z Łodzi nie obrobiłam. Quote
belgunia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 12 maja 2007 - wyniki!!! 13 maja 2007 - wyniki!!! Zasady rozgrywania PPA 2007 Quote
Aussie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzięki Dorotko za szybkie podanie wyników! Brakuje mi tylko jednej rzeczy: klasyfikacji łącznej w zerówkach :cool3: Quote
Melisa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wielkie DZIĘKI Regis za Jessikę :loveu: (Szelti), która biegła tylko jeden raz w sobotę jako pies próbny :lol: Czy przez dwa dni nie " trafiła się" NIKOMU w czasie sesji zdjęciowej, żadna z moich "esek" łysa i ogolona grzywaczka? :-( Quote
stereo Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dziękuję za Negrę! Ujęcie w slalomie jest cudne :loveu: Quote
Aussie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzięki za kolejne foty suczy :loveu: A szczególnie za to ostatnie Asti w tunelu. Jest absolutnie superowe i już jest na tapecie :-) Quote
zakla Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzięki za mamuciastego:loveu: Belgunia- dzięki za wyniki. Jak to miło popatrzeć czasami:evil_lol: Quote
Recommended Posts