Mokka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Saba napisał(a):- Patrzcie, patrzcie, kto teraz biegnie? - To Tolka z Niuką. - Ty patrz Niuka Tolka wyprzedziła! - Oj Tolka się wścieknie. - Kurcze zaraz ją za nogę złapie! - ajć... no i po zawodach. :evil_lol: Umarłam :roflt: Quote
belgunia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Mokka napisał(a):Umarłam :roflt: Nooo, ja też :loveu: Saba, widzę, że chociaż nie byłaś, to duchem byłaś z nami :loveu: Finalik konkursiku - jak zdążę zlondowac do domu jutro o w miarę normalnej porze to wieczorkiem ok. 21-22 dojdziemy do II tury. Spośród 3 najlepszych wybierzemy I miejsce :) Pozdrawiam Dorota Quote
Saba Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 belgunia napisał(a): Saba, widzę, że chociaż nie byłaś, to duchem byłaś z nami :loveu: Oj tak :p to znaczy do soboty cały czas plułam sobie w twarz że mnie z wami nie będzie, bo w sobotę po południu to już wiecie... no kortowiada :drink1: i tak trochę sposób pojmowania świata się zmienił Quote
Ludek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 belgunia napisał(a):torki - są na stronie: http://www.agility-psi-sport.strefa.pl :) Dorota,, Super :) Quote
saJo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 belgunia napisał(a): Saba, widzę, że chociaż nie byłaś, to duchem byłaś z nami :loveu: To zalezy o ktorej godzinie :roflt: :roflt: :roflt: W sobote do wczesnego popoludnia moze jeszcze tak, ale potem obawiam sie, ze juz nie :roflt: :roflt: :roflt: :lol: Quote
Flaire Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 belgunia napisał(a):Finalik konkursiku - jak zdążę zlondowac do domu jutro o w miarę normalnej porze to wieczorkiem ok. 21-22 dojdziemy do II tury. Spośród 3 najlepszych wybierzemy I miejsce :)No to ja jeszcze zaglosuje, zza oceanu :-). Mnie (oczywisice ;-) ) najbardziej podoba sie zdjecie Misiastej (nr 7) - a w ogole, to jestem nieslychanie dumna i szczesliwa, ze ewidentnie innym rowniez ono sie podoba. :-) Regis, super!, dzieki wszystkim - i w ogole, kochani jestescie i teskno mi za Wami. Ale zeby nie bylo (no wiem, no ;-) ), to rowniez bardzo mi sie podoba zdjecie Maczka z najnowszych wstawionych przez Regis juz po nominacji: I z tej serii, jeszcze Leon, bo ma to "cos" w slepiach: :-) Quote
Edyta & Regis Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dla mnie ósemeczka proszę. Sama gracja i radocha ze skakania na pyszczku. Quote
tamer Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak dla mnie - 5 (piękny, dzielny Żwir :cool3: ) i 2 (bo lubię Krecię :loveu: ). Quote
Mokka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 - KrzysieK - napisał(a):nr 3 :p Prywata :eviltong: . Ja mam problem z głosowaniem, bo jest tyle super fotek, ale dochodzi jeszcze jeden szczegół. Według mnie powinna to być super fotka super psa. I ten warunek spełnia nienominowane zdjęcie Maczka zaproponowane przez Flaire. Co prawda jeden Maczek został nominowany, ale jest nienajlepszej jakości (już się wstydzę, ale nie miałam jakoś weny na tych zawodach :oops: ), natomiast to zaprezentowane zdjęcie jest zarąbiste, a Mac jest niewątpliwie superpsiakiem. Dlatego ja również głosuję na tego Maczka, choć nie był nominowany. Quote
wendka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gsyby ta fotka Maczka byla uwzgledniona przez belgunie, to tez bym na nia zaglosowala :cool3: I jeszcze jedno pytanie: czy ktos przez przypadek w Lącku nie stal sie wlascicielem plecionej smyczy zielono- czarnej? Zostawilam ja kolo toru przed zapoznawaniem sie z torem i pozniej juz jej nie bylo. To juz trzecia nowa smycz ktora mi wcielo w ciagu ostatniego miesiaca i moj pies znow chodzi na smyczy pogryzionej i starej :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jeśli przechodzimy do rzeczy zagubionych to my straciliśmy pomarańczową piłkę :eviltong: Quote
Mokka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Sajko napisał(a):A jaką dokładnie?:razz: Mam podejrzenia, że być może tę, którą Leon znalazł :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Sajko napisał(a):A jaką dokładnie?:razz: Trochę poobgryzana z dziurą zrobiona domowym sposobem :eviltong: Bez sznurka, taka hmmm szwamkowa :razz: Quote
stereo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A co? Znalazłaś tyle pomarańczowych piłek, że nie wiesz, którą oddać? :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nie chyba nie miała żadnego wzorka :razz: Wzorek to jej Bandzior zębami nadał :eviltong: Quote
Sajko Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Trojka znalazła tylko taką małą pomarańczową ale z wzorkiem jak koszykarska piłka. i nie ma za dużych dziurek po zębach... Quote
Sajko Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Czyli nie my uprowadzilismy zgubę:evil_lol: miałam też gumową piszczącą żabę jakiś rok temu znalezioną, ale czas przeszły to właściwe okreslenie...:evil_lol: Quote
belgunia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wiecie co, nawet się nie zapytałam, czy mogłabym wykorzystać jakiekolwiek zdjęcie:( jestem wiśnia :mad: :angryy: . Ale w takim razie coś w nagrodę jeszcze dołożę właścicielowi psa, którego zdjęcie wykorzystam. Mam tak mało fotek własnych psów, a bardzo bym chciała zrobić ten banerek, w dodatku mam malo czasu :( Wybaczycie mi haniebność:)? Dorota Quote
Regis Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='ŁukaszK']no no regis wymiatasz... :p to mi sie bardzo podoba: http://img230.imageshack.us/img230/373/49039085lj1.jpg i to tez: http://img475.imageshack.us/img475/7363/51189462bj7.jpg Dzięki dzięki, staram się jak mogę ;) Ale to oglądanie zdjęć zdjęć takich jak twoje mobilizuje mnie do ciągłej pracy :) A tak poza tym to chciałem poinformować, że mam jeszcze conajmniej dwie porcje zdjęć, ale czasu dla nich nie mam (przy okazji przepraszam wszystkich którym obiecałem powysyłać zdjęcia, na to też muszę znaleźć chwilkę). Quote
Recommended Posts