Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia naprawdę fajne - te uśmiechnięte, szczęśliwe psie buźki... :loveu:
[SIZE="1"]Tylko już dawno żadnego welsha nie było - Regis, wiem że masz ich tam trochę... :eviltong:

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer napisał(a):
Tylko już dawno żadnego welsha nie było - Regis, wiem że masz ich tam trochę... :eviltong:

Wiedziałem, że pokazywanie aparatu było złym pomysłem :diabloti:

Zdjęć jest jeszcze cała masa, ale nie mam swojego kompa, więc siadam z doskoku i obrabiam, więc cierpliwości :)

Posted

Melisa napisał(a):

Czy przez dwa dni nie " trafiła się" NIKOMU w czasie sesji zdjęciowej, żadna z moich "esek" łysa i ogolona grzywaczka? :-(

Ta?

Obiecuje, ze powkladam fotki do jakiegos albumu, jak tylko znajde te kilka godzin na ich obrobienie :placz:

Regis: fotki odjazdowe i tez wiem, ze jest tam wiecej piegowatej :loveu: I bede cierpliwie czekac :cool3:

Posted

konkurs:
Chciałabym zaproponowac kilka fotek, które wezmą udział w tym nietypowym konkursie. Obiecana nagroda, czyli 1 startowe zostanie wpłacona na konto zawodów w Białymstoku (ALPI) lub dowolnych innych (w Polsce) w przypadku nieobecności zawodnika na zawodach bialostockich.
Może byc?:)

Najładniejsze fotki wstawię dzisiaj wieczorkiem z numerami. Więc jesli coś kryjecie pod pazuchą to poproszę dajcie na światlo dzienne:)
Czy mogłaby poprosic moda o zorganizowanie głosowania?

Dorota

Posted

A nieobecni patrzą i płaczą, że nie byli:placz:
fotki macie suupeer! I pewnie było jeszcze bardziej suuupeeer...

Ale nie można mieć wszystkiego...
musiałam zostać w Warszawie,więc skoczyliśmy na Obedience, co by nie tracić czasu;)
W zeszłym tygodniu wyszła niespodzianka (niefajna niestety): u Lucyferka post-babesziozowa anemia rozszała się niepostrzeżenie, w dodatku trzeba było powtarzać leki przeciwko babeszii, bo coś dziwnego stało się z krwinkami Lucy... A taka była dzielna w Łodzi...:loveu:

Powoli wraca do siebie, ale strzeżcie się i wszystkie psy!!!

Ostatnio znów jestem bez netu, ale lepiej późno niż wcale:

Dorotko, dziękuję że pamiętałaś o książeczce Guldena (bo zasiałam nr Uli i nie zadzwoniłam...)
I dziękuję Uli, że pamiętała, żeby mi ją dostarczyć do ZK.
Dzięki Wam za to! :bluepaw:

p.s. popieram pomysł na konkurs fotek :multi:

Posted

B. dziekuje za zdj Rajki :loveu:

moje ulubione zdjatko pozwole sobie wkleic na sam poczatek :D- -----------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted

viv napisał(a):
B. dziekuje za zdj Rajki :loveu:

moje ulubione zdjatko pozwole sobie wkleic na sam poczatek :D- -----------------------------------

Super :loveu: :lol: :loveu:

Posted

Viv
hahaha, super fotka! dzieki! :D

Wanda
jestes kochana! zdjatka super. obfocilas wszystko co bylo mozliwe do obfocenia! super sobie poprzypominac jak bylo, a moja faworyta jest oczywiscie Iwonka z Pipi na rekach pt 'Przemoc w rodzinie' ;-)

Posted

OTO MOJE TYPY:)
Nie wiem jak to się robi, żeby można było głosować jak w formularzu na forum? Może jakiś moderator wie?
1.

Mokka napisał(a):

Maczek

Mokka napisał(a):

2.

Regis napisał(a):

3.

Rauni napisał(a):

4.
Cud urody nowy murek z cud urody Choco:

Regis napisał(a):

5.

6.

7.

8.

9.

Regis napisał(a):

10.

11.

viv napisał(a):

12.

Posted

Zielsko napisał(a):
Co Ty takie przerzucanie to pikus, miesnie mam od tego, ze regularnie pare razy w tygodniu nosze sobie kladki, palisady i hustawki dla rozrywki ;)

Ale widac pare razy w tygodniu noszenia ciezarkow to malo, bo na zawodach zamiast zrelaksowac sie jak prawdziwy sportowiec :drinking: mozna bylo zaobserwowac nastepujacy obrazek :cool3:

A ta przemila osobka byla tak mila, ze przerysowala wszystkie torki i pisze to z nadzieja, ze moze uda sie je jakos wysepic :diabloti:

Posted

wendka napisał(a):
Ale widac pare razy w tygodniu noszenia ciezarkow to malo, bo na zawodach zamiast zrelaksowac sie jak prawdziwy sportowiec :drinking: mozna bylo zaobserwowac nastepujacy obrazek :cool3:

A ta przemila osobka byla tak mila, ze przerysowala wszystkie torki i pisze to z nadzieja, ze moze uda sie je jakos wysepic :diabloti:

Macie dokładne torki u mnie, ale najpierw glosować na banerkowe zdjęcie proszę, no :mad:
:loveu:

Postaram się te torki zeskanować u siostry, bo mój skaner powiedział mi że idzie na "emeryt".

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dobra, będę pierwsza. Dogo odmówiło wysyłania privów, więc napiszę tu. Mam nadzieję, że nikomu nie podpadnę :)
Najbardziej podoba mi się Tola i Misia.