stereo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To nieuczciwe, że i Mokka i Wanda biegają w A1, w largach na dodatek. Ale mam nadzieję, że Regis nam coś pstryknął :) No i Olga nas złapała, za co bardzo dziękuję :) Quote
belgunia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Słuchajcie/czytajcie: To jeszcze nie koniec zawodów!!! :):diabloti: Poproszę o najładniejszą fotkę na mój pierwszy w życiu banerek!!!! Zwycięzca - czyli fotograf, będzie miał przeze mnie ufundowane 1 startowe (dwudniowe) na następnych zawodach w Białymstoku!!! Zdjęcia są po prostu bajkowe. Nie potrafię sama nawet wybrać tego najlepszego, bo wszystkie są świetne!!! ........ Czy mogę Was o to poprosić? :p Dorota Quote
niuka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 haha jakie to teraz teczki robia - do zludzenia przypominaja bordery ;-) Quote
tamer Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wendka napisał(a): Twarze najwiekszych sepiar z dogo :cool3: Hihihi, proszę nas tak nie piętnować :evil_lol: Quote
zakla Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Taaa, bo to oszustwo jest, i Maczek wcale nie skacze, tylko go Zielsko przez tyczki przerzuca:mad: Dziękujemy za dotychczasowe mamucie foteczki:razz: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 zakla napisał(a):Taaa, bo to oszustwo jest, i Maczek wcale nie skacze, tylko go Zielsko przez tyczki przerzuca:mad: Ach, to stad te miesnie :cool3: Quote
niuka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wanda ach ty malpo, a my sie z Zu wyglupialysmy, bo sadzilysmy, ze tylko 'w nas mierzysz' ;-) fajne, dzieki :) Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PATIszon napisał(a):Ach, to stad te miesnie :cool3: Co Ty takie przerzucanie to pikus, miesnie mam od tego, ze regularnie pare razy w tygodniu nosze sobie kladki, palisady i hustawki dla rozrywki ;) Quote
tamer Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jezusicku, jak się rudo zrobiło!!! :loveu: Dzię-ku-ję!!! :multi: Quote
Polna Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tyle ślicznych foteczek, dziękujemy :sweetCyb: :loveu: Moze jakiś filmik się znajdzie? :cool3: Quote
wendka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Magdava napisał(a): Jeśli ktoś ma zdjęcia Avulca to bardzo proszę, chociaż pytam w zasadzie bez nadziei z powodu kolejności na liście startowej... zdecydowanie za blisko przebiegów fotografów :shake: Wprawdzie bylysmy tuz po sobie, ale zobacz co znalazlam na swojej karcie :cool3: Autor nieznany ze wskazaniem na Ule Ch. :cool3: Quote
Mokka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 stereo napisał(a):To nieuczciwe, że i Mokka i Wanda biegają w A1, w largach na dodatek. No to śmigaj szybciutko do dwójek, bo my z Lełonkiem w jedynkach do emerytury zostajemy :evil_lol: . Quote
Magdava Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wanda o dzięki ci za fotencje dobra kobieto :loveu: W rewanżu mamy jakieś filmiki z twoich przebiegów, muszę tylko Pawła zmobilizować do wstawienia ich na necie, a to może potrwać ;) wendka napisał(a): Autor nieznany ze wskazaniem na Ule Ch. :cool3: Rozumiem, że tak mogę je podpisać na stronie? :lol: I dopiero zauważyłam, że sic! też sukę złapała, więc nie jest tak źle jak mi się wydawało :multi: sic! napisał(a): jak mi się jej maska podoba no! Maska jak maska, podwozie też ma niezłe ;) Muszę tylko jeszcze w ABS zainwestować :evil_lol: Quote
OlaAB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mokka, Regis - dziękuję za Blusia :loveu: Dorotka - kiedy wyniki? ;) Quote
Ludek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 belgunia napisał(a):Słuchajcie/czytajcie: To jeszcze nie koniec zawodów!!! :):diabloti: Poproszę o najładniejszą fotkę na mój pierwszy w życiu banerek!!!! Zwycięzca - czyli fotograf, będzie miał przeze mnie ufundowane 1 startowe (dwudniowe) na następnych zawodach w Białymstoku!!! Zdjęcia są po prostu bajkowe. Nie potrafię sama nawet wybrać tego najlepszego, bo wszystkie są świetne!!! ........ Czy mogę Was o to poprosić? :p Dorota Buuu, to niesprawiedliwe. Ja mam 3 godz. filmików z zawodów. Poza psami zerówkowymi 99% psów załapało się na jakiś filmik. Chyba muszę się na aparat przerzucić.:evil_lol: Quote
Ludek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PATIszon napisał(a):Jakos facetow mniej podniecaja......:niewiem: Bo CI nasi to jacyś dziwni są.:roll: Sajko napisał(a):Bosssie, i masz naszą haniebną detkę na filmie...:oops: Ja też mam:evil_lol: . Quote
wendka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sajko napisał(a):Bosssie, i masz naszą haniebną detkę na filmie...:oops: Sajko, i tak jestescie z Dragiem moimi idolami po tym gdy weszliscie na pokrecony tor prosto z samochodu i praktycznie bez zapoznania sie z torem zaliczyliscie przebieg :diabloti: Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Magdava napisał(a): Maska jak maska, podwozie też ma niezłe ;) Muszę tylko jeszcze w ABS zainwestować :evil_lol: :) ja bym na Twoim miejscu to w system kontroli trakcji może inwestowała ;) wendka dzięki za sucz podłą :) Quote
Sabat Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Magdava napisał(a):Wanda o dzięki ci za fotencje dobra kobieto :loveu: W rewanżu mamy jakieś filmiki z twoich przebiegów, muszę tylko Pawła zmobilizować do wstawienia ich na necie, a to może potrwać ;) Ale obiecuję jeszcze w tym roku się tym zająć ;-). Najpierw muszę jeszcze wrzucić jakieś 30 filmów z Łodzi, które mi zalegają. No i nie wiem czy ten jest na mojej kamerze czy u Ani... Quote
sic! Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No dobra wczoraj wykasowałam przypadkiem zdjęcia to dziś jeszcze raz: Eli: synchronizacja totalna :) Krystyna: Quote
Recommended Posts