Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dziekuje za cudne zdjecia :loveu: i tym razem jest duuzo Maczka i Grendelki i jeszcze znalaz sie Maszkinek :) Quote
wendka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Rauni']No, a teraz przyznać się: naprawdę naprawdę tylko jedno jedyne zdjęcie Sundayka? I chyba również jedno jedyne pyreczka (z pyreczkiem to jeszcze nie narzekam, bo w Łodzi załapał się na pełno pięknych foteczek)? A może jakieś filmiki? Proooooszę! Rauni, przykro mi, Twoje stwory sa tak szybkie, ze obiektywy nie nadazaja za nimi. Oto dowod :evil_lol: Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :evil_lol: Faktycznie, buty moje. Ale uważam, że to wymówki, taki Maczek, Cirek czy Pipi są szybsi, a załapali się na zdjęcia :) poszukaj dobrze :) I pomyśleć, że Vigo miał taką fazę przy uczeniu się palisady, że się zawieszał na czubku i strzelał uśmiech do publiczności... A ja głupia go tego oduczyłam :diabloti: (żartuję żartuję, niech głupi los nie pomyśli, że naprawdę chciałabym to z powrotem!). Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 O, jaki ładny kładeczkowy Sundayek! :loveu: Dzięki, dzięki! Mogę go na bloga? Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Rauni napisał(a):A może jakieś filmiki? Proooooszę! Proszzzz i jeszcze 10 znakow, proszzzzz. Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bosssie, i masz naszą haniebną detkę na filmie...:oops: Quote
wendka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Z psami Zielska sa same problemy: Maczek za szybki Grendel - czarna Maszkin - tak malenki, ze nie wiadomo gdzie go szukac :roll: ale moze jeszcze sie cos znajdzie :cool3: Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dzięki dziewczyny. Sunday mała zaraza, już szła na tę hopkę co trzeba, a potem złapała górny wiatr i pooooszła! Ona mi specjalnie takie numery robi za gadanie głupot w stylu, że w czwartym sezonie startów to już człowiek wie o swoim psie wszystko i nic go nie zaskoczy (vide zgubienie się w tunelu we Wrocławiu...). Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wendka napisał(a): Z psami Zielska sa same problemy: Maczek za szybki Grendel - czarna Maszkin - tak malenki, ze nie wiadomo gdzie go szukac :roll: ale moze jeszcze sie cos znajdzie :cool3: Och Maczus:loveu: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sajko napisał(a):Bosssie, i masz naszą haniebną detkę na filmie...:oops: Mam i 10 znakow Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jest mój pulchny lotnik:multi: wiedziałam, że warto czekać:multi: No wiem, że masz naszą detę, bo już sobie obejrzałam z zippy bezpośrednio...:/ Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wendka napisał(a):Z psami Zielska sa same problemy: Maczek za szybki Grendel - czarna Maszkin - tak malenki, ze nie wiadomo gdzie go szukac :roll: ale moze jeszcze sie cos znajdzie :cool3: A to fakt, zwłaszcza Maszkin mnie zaskoczył, bo do tamtych dwóch to już z grubsza zdążyłam sobie opracować sposób, a dla tej pchełki to trzeba chyba jakąś dłuższą lufę dokupić :lol: Quote
tamer Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PATIszon napisał(a):Sajko, no no :cool3: PATI, okropna jesteś :P Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PATIszon napisał(a):Sajko, no no :cool3: No co????:diabloti: koszulki po wystawianiu nie miałam czasu zmienić...:p Quote
stereo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sajko, Detkę macie piękną :) Ale zwróć uwagę na strefę na kładce. ;) Quote
Zielsko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Rauni napisał(a):A to fakt, zwłaszcza Maszkin mnie zaskoczył, bo do tamtych dwóch to już z grubsza zdążyłam sobie opracować sposób, a dla tej pchełki to trzeba chyba jakąś dłuższą lufę dokupić :lol: To fakt, jakis taki maly jest, a jak go bralam to mi sie wydawalo, ze rodzice jacys wieksi byli, ale Pani Hodowczyni juz mi wyjasnila, ze mi sie w oczach mienilo. Quote
Magdava Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A tam okropna, przecież wszyscy wiedzą, że starty w zawodach są bardzo... podniecające :evil_lol: Jeśli ktoś ma zdjęcia Avulca to bardzo proszę, chociaż pytam w zasadzie bez nadziei z powodu kolejności na liście startowej... zdecydowanie za blisko przebiegów fotografów :shake: Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Magdava napisał(a):A tam okropna, przecież wszyscy wiedzą, że starty w zawodach są bardzo... podniecające :evil_lol: Jakos facetow mniej podniecaja......:niewiem: Quote
Recommended Posts