Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rauni']No, a teraz przyznać się: naprawdę naprawdę tylko jedno jedyne zdjęcie Sundayka? I chyba również jedno jedyne pyreczka (z pyreczkiem to jeszcze nie narzekam, bo w Łodzi załapał się na pełno pięknych foteczek)? A może jakieś filmiki? Proooooszę!

Rauni, przykro mi, Twoje stwory sa tak szybkie, ze obiektywy nie nadazaja za nimi. Oto dowod :evil_lol:

Posted

:evil_lol: Faktycznie, buty moje.

Ale uważam, że to wymówki, taki Maczek, Cirek czy Pipi są szybsi, a załapali się na zdjęcia :) poszukaj dobrze :)

I pomyśleć, że Vigo miał taką fazę przy uczeniu się palisady, że się zawieszał na czubku i strzelał uśmiech do publiczności... A ja głupia go tego oduczyłam :diabloti:
(żartuję żartuję, niech głupi los nie pomyśli, że naprawdę chciałabym to z powrotem!).

Posted

Z psami Zielska sa same problemy:
Maczek za szybki
Grendel - czarna
Maszkin - tak malenki, ze nie wiadomo gdzie go szukac :roll:

ale moze jeszcze sie cos znajdzie :cool3:

Posted

Dzięki dziewczyny.
Sunday mała zaraza, już szła na tę hopkę co trzeba, a potem złapała górny wiatr i pooooszła! Ona mi specjalnie takie numery robi za gadanie głupot w stylu, że w czwartym sezonie startów to już człowiek wie o swoim psie wszystko i nic go nie zaskoczy (vide zgubienie się w tunelu we Wrocławiu...).

Posted

wendka napisał(a):

Maczek za szybki
Grendel - czarna

Och Maczus:loveu:

Posted

Jest mój pulchny lotnik:multi: wiedziałam, że warto czekać:multi:

No wiem, że masz naszą detę, bo już sobie obejrzałam z zippy bezpośrednio...:/

Posted

wendka napisał(a):
Maczek za szybki
Grendel - czarna

A to fakt, zwłaszcza Maszkin mnie zaskoczył, bo do tamtych dwóch to już z grubsza zdążyłam sobie opracować sposób, a dla tej pchełki to trzeba chyba jakąś dłuższą lufę dokupić :lol:

Posted

Rauni napisał(a):
A to fakt, zwłaszcza Maszkin mnie zaskoczył, bo do tamtych dwóch to już z grubsza zdążyłam sobie opracować sposób, a dla tej pchełki to trzeba chyba jakąś dłuższą lufę dokupić :lol:

To fakt, jakis taki maly jest, a jak go bralam to mi sie wydawalo, ze rodzice jacys wieksi byli, ale Pani Hodowczyni juz mi wyjasnila, ze mi sie w oczach mienilo.

Posted

A tam okropna, przecież wszyscy wiedzą, że starty w zawodach są bardzo... podniecające :evil_lol:
Jeśli ktoś ma zdjęcia Avulca to bardzo proszę, chociaż pytam w zasadzie bez nadziei z powodu kolejności na liście startowej... zdecydowanie za blisko przebiegów fotografów :shake:

Posted

Magdava napisał(a):
A tam okropna, przecież wszyscy wiedzą, że starty w zawodach są bardzo... podniecające :evil_lol:

Jakos facetow mniej podniecaja......:niewiem: