zakla Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pati i Sic, dzięki za mamutapogromcęborderów:evil_lol: Quote
stereo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pati, wiem, chwaliłaś się już wczoraj, ale dowodów nie widzę :) Quote
Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mam niestety trochę problemów z Imageshackiem (nie moge wejśc na galerię). Jak tylko mi się uda tam dostać to wstawię zdjęcia, bo sporo już przygotowałem :) Quote
PATIszon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='stereo']Pati, wiem, chwaliłaś się już wczoraj, ale dowodów nie widzę :) Kurna, bo risotto robie, no. Negra Quote
stereo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dziękuję :loveu: Jak mój pies zasuwa :crazyeye: Oczywiście ja musiałam jej zepsuć ten przebieg, bo jakby to było, tak na czysto :shake: I jaka piękna strefka na kładce :multi: Quote
Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pierwsza porcja zdjęc gotowa, ale na poczatek zagadka. Jak zgadniecie to zaczne wstawiać zdjęcia :diabloti: Co to za pies?? Quote
PARSONRK Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Regis']Pierwsza porcja zdjęc gotowa, ale na poczatek zagadka. Jak zgadniecie to zaczne wstawiać zdjęcia :diabloti: Co to za pies?? Mordercza Zuzia ? Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Regis']Pierwsza porcja zdjęc gotowa, ale na poczatek zagadka. Jak zgadniecie to zaczne wstawiać zdjęcia :diabloti: Co to za pies?? Obstawiam psa z dość szeroką głową i kufą :evil_lol: Może mój Bandzior? :roll: Quote
belgunia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='sic!']Ja chciała rzec tako: DOROTA nie wiem jak Ty to robisz, ale jak zawsze czasy na Twoich zawodach są przystępne nawet dla suczy mej :diabloti: to po 1. Po 2 było jak zwykle przesympatycznie, tory były dość niczego :), pogoda w miarę itd. itd. krótko mówiąc DZIĘKUJEMY!! Tym bardziej , że my wsadziły swoje kosmate łapska do A2 i do dziś som w szoku z tego powodu :) Zdjęcia zara wsadzę :cool3: A jak to robię?? :) Po prostu mam szybki torek ;) A jak zmieniłam zawieszki do tyczek, to już wogóle nic psów nie jest w stanie na nim zatrzymać:) Gratuluję dwójek!!!:) Pozdrawiam Dorota Quote
Ludek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PATIszon napisał(a):Kurna, bo risotto robie, no. Kurna to dawaj, to risotto, bo głodna jestem, a w robocie jeszcze tkwię.:angryy: Quote
Regis Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Obstawiam psa z dość szeroką głową i kufą :evil_lol: Może mój Bandzior? :roll: Brawo :) A tu reszta pierwszej części zdjęć :) Quote
tamer Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mokka napisał(a):Dla pazery - Drakolot :lol: (pięknie śmigał :loveu: ) Dzięki Ci!!! O dzięki!!! Drakolot bardzo lubi zdjęcia na swojej ukochanej, punktogennej przeszkodzie :) I dziękuję za miłe słowa - prawdę mówiąc sama byłam w szoku że Drakolot rozwija takie (jak na siebie - zawrotne) prędkości :loveu: Quote
sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='stereo'] sic!, dziękuję za zdjęcia. Tylko dlaczego musiałaś uwiecznić tą jedyną przeskoczoną strefę? Miałaś tyle innych do wyboru :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: bo jush taka ze mnie podłota :eviltong: Mokka dziękówa za potffora :) belgunia dziękówa za gratulacje! PATI a potffora żeś czasem aby nie nagrała???I ile można robić risotto? siem spali chiba czy cuś? :eviltong: Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to zgodnie z obietnicą link do albumu: tradycyjnie zgadzam się na wykorzystanie pod warunkiem umieszczenia podpisu: "Fot. Olga Maniewska", jak ktoś umie, to najlepiej na zdjęciu i podania mi linka do strony. A tu na zachętę, żeby Wam się chciało tam wejść :evil_lol: Pełna synchronizacja: Cud urody nowy murek z cud urody Choco: Tylne nogi od razu wiedziały, gdzie będzie skręt... A do tego gościa to po prostu mam sentyment: Do tej dziewczynki, ze zrozumiałych względów, również: A tu tak ładnie biało-rudo-niebiesko Rany boskie! Quote
Rauni Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No, a teraz przyznać się: naprawdę naprawdę tylko jedno jedyne zdjęcie Sundayka? I chyba również jedno jedyne pyreczka (z pyreczkiem to jeszcze nie narzekam, bo w Łodzi załapał się na pełno pięknych foteczek)? A może jakieś filmiki? Proooooszę! Quote
Asti Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jeeeee... Jakie śliczne zdjęcia! Skomplikowane openki, nie ma co :P Ja bym tam nie przeżyła na tym torze :lol: Idę ćwiczyć, bo tak tego nie zostawię ;) Quote
yassue Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sic!, Rauni, dzieki za sliczne kropeczki :loveu: Mokka, Ciebie o fotki nawet nie pytam, biegalas zaraz za mna :shake: Quote
Recommended Posts