Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam niestety trochę problemów z Imageshackiem (nie moge wejśc na galerię). Jak tylko mi się uda tam dostać to wstawię zdjęcia, bo sporo już przygotowałem :)

Posted

Dziękuję :loveu:
Jak mój pies zasuwa :crazyeye: Oczywiście ja musiałam jej zepsuć ten przebieg, bo jakby to było, tak na czysto :shake: I jaka piękna strefka na kładce :multi:

Posted

[quote name='Regis']Pierwsza porcja zdjęc gotowa, ale na poczatek zagadka. Jak zgadniecie to zaczne wstawiać zdjęcia :diabloti:

Co to za pies??

Obstawiam psa z dość szeroką głową i kufą :evil_lol: Może mój Bandzior? :roll:

Posted

[quote name='sic!']Ja chciała rzec tako:

DOROTA
nie wiem jak Ty to robisz, ale jak zawsze czasy na Twoich zawodach są przystępne nawet dla suczy mej :diabloti: to po 1.
Po 2 było jak zwykle przesympatycznie, tory były dość niczego :), pogoda w miarę itd. itd. krótko mówiąc DZIĘKUJEMY!!
Tym bardziej , że my wsadziły swoje kosmate łapska do A2 i do dziś som w szoku z tego powodu :)
Zdjęcia zara wsadzę :cool3:

A jak to robię?? :)
Po prostu mam szybki torek ;) A jak zmieniłam zawieszki do tyczek, to już wogóle nic psów nie jest w stanie na nim zatrzymać:)

Gratuluję dwójek!!!:)

Pozdrawiam
Dorota

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Obstawiam psa z dość szeroką głową i kufą :evil_lol: Może mój Bandzior? :roll:

Brawo :)

A tu reszta pierwszej części zdjęć :)

Posted

Mokka napisał(a):
Dla pazery - Drakolot :lol: (pięknie śmigał :loveu: )

Dzięki Ci!!! O dzięki!!! Drakolot bardzo lubi zdjęcia na swojej ukochanej, punktogennej przeszkodzie :)
I dziękuję za miłe słowa - prawdę mówiąc sama byłam w szoku że Drakolot rozwija takie (jak na siebie - zawrotne) prędkości :loveu:

Posted

[quote name='stereo']
sic!, dziękuję za zdjęcia. Tylko dlaczego musiałaś uwiecznić tą jedyną przeskoczoną strefę? Miałaś tyle innych do wyboru :eviltong:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: bo jush taka ze mnie podłota :eviltong:

Mokka
dziękówa za potffora :)

belgunia
dziękówa za gratulacje!

PATI
a potffora żeś czasem aby nie nagrała???I ile można robić risotto? siem spali chiba czy cuś? :eviltong:

Posted

No to zgodnie z obietnicą link do albumu: tradycyjnie zgadzam się na wykorzystanie pod warunkiem umieszczenia podpisu: "Fot. Olga Maniewska", jak ktoś umie, to najlepiej na zdjęciu i podania mi linka do strony.

A tu na zachętę, żeby Wam się chciało tam wejść :evil_lol:
Pełna synchronizacja:

Cud urody nowy murek z cud urody Choco:

Tylne nogi od razu wiedziały, gdzie będzie skręt...

A do tego gościa to po prostu mam sentyment:

Do tej dziewczynki, ze zrozumiałych względów, również:

A tu tak ładnie biało-rudo-niebiesko

Rany boskie!

Posted

No, a teraz przyznać się: naprawdę naprawdę tylko jedno jedyne zdjęcie Sundayka? I chyba również jedno jedyne pyreczka (z pyreczkiem to jeszcze nie narzekam, bo w Łodzi załapał się na pełno pięknych foteczek)? A może jakieś filmiki? Proooooszę!

Posted

Jeeeee... Jakie śliczne zdjęcia! Skomplikowane openki, nie ma co :P Ja bym tam nie przeżyła na tym torze :lol:

Idę ćwiczyć, bo tak tego nie zostawię ;)