belgunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ZKwP O/Płock zaprasza bardzo serdecznie na Zawody agility w Pucharze Polski 2007. Sędzia: Tóth Árpád Węgry Zawody 12 maja 2007 na stadionie MZOS w Płocku przy ul. Kochanowskiego - eliminacje do Mistrzostw Świata. Zawody 13 maja 2007 na stadionie PSO w Łącku - w Pucharze Polski. Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku 09-407 PŁOCK ul. Jesienna 10 skr. 56 tel/fax (0 24) 263 68 38 PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 Opłaty: start w jeden dzień - 50zł od psa start w dwa dni - 80zł od psa Zgłoszenia są przyjmowane do dnia: 30 kwietnia 2007 Noclegi: Stado Ogierów w Łącku Sp. z o.o. 09-520 Łąck, ul. Amazonki 3 tel./fax. (024) 2629 897 - hotelik w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu Stada Ogierów. Koszelówka Rezerwacja miejsc noclegowych "Exploris": - domek 4os. + 4 x śniadanie 149zł - miejsca w pawilonie - obiady i kolacje tel. 024 262 76 04 Zapraszam serdecznie :) Pozdrawiam wszystkich !!! Dorota Quote
Sajko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Uuuu, fajowo, więcej zawodów:razz: Belgunia, czy zawody 13 maja to tak na 99% potwierdzone, bo jak tak, to i na wystawę się zgłoszę od razu (czy to w tym samym miejscu?):multi: Quote
Flaire Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A mnie serce pęka, bo nie mogę być :-( - brat się żeni w USA. A zawody belguni lubię najbardziej i Misia również. Quote
Sajko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Belgunia, kiedy będzie działał formularz? Bo ja zakręcona jestem ostatnio i chciałabym już zgłosić, żeby później nie zapomnieć:cool3: no i na wystawę już zgłosiłam potwory:lol: Quote
belgunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Sajko napisał(a):Uuuu, fajowo, więcej zawodów:razz: Belgunia, czy zawody 13 maja to tak na 99% potwierdzone, bo jak tak, to i na wystawę się zgłoszę od razu (czy to w tym samym miejscu?):multi: Sajko, na 100% i na 100% w sobotę biegamy na wystawie w Plocku :multi: w niedzielę biegamy w Łącku na hipodromie :) :multi: :multi: A formularz będzie dziłał lada chwilka:) Jak tylko Paweł powie "już"! Pozdrawiam Dorota Quote
Aussie Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Super, bardzo się cieszę, że zawody będą dwudniowe, no i że będą też zeróweczki (juz postanowione, że Astka cały ten sezon siedzi w zerówkach, więc będzie mieć więcej okazji do startów). Teraz dybiemy na formularz :diabloti: A jesli chodzi o książeczki pracy to jak to ma być dokładnie? Ja mam napisać podanie o wystawienie książeczki dla mojego psa i mieć podbite to przez oddział czy też ktoś z oddziału ma to napisać dla mnie? Kto?? Quote
Sajko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No dobra, to nie jest wiadomość idealna... a gdzie jest wystawa w niedzielę? daleko to? bo ja w niedzielę bym wystawiała ekipę... Już sprawdziłam... Belgunia, czy jakimiś tajnymi kanałami:cool1: dasz radę zadziałać, żeby bulle mini były oceniane jako pierwsze o 10.00...? To wtedy pobiegnę z Draniem kategorię i wystawię ekipę zanim dojdziemy do pucharu (jeszcze 0 po drodze mam nadzieję będzie;)). Quote
Polna Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Na szczęscie to juz po tych moichgłupich egzaminach więc pewnie się zjawimy :) Quote
zakla Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To ja takie głupie mam pytanie. Czy na 12 maja można się zgłaszać normalnie, znaczy nie będąc zainteresowanym MŚ?:eviltong: I czy będą egzaminy normalnie w obydwa dni?;) No i my byśmy pojechali baaardzo chętnie (oby tylko nie powtórzyć zeszłego roku:lol:), gdybyśmy mieli jak...:roll: Quote
belgunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 zakla napisał(a):To ja takie głupie mam pytanie. Czy na 12 maja można się zgłaszać normalnie, znaczy nie będąc zainteresowanym MŚ?:eviltong: I czy będą egzaminy normalnie w obydwa dni?;) No i my byśmy pojechali baaardzo chętnie (oby tylko nie powtórzyć zeszłego roku:lol:), gdybyśmy mieli jak...:roll: I w sobotę i niedzielę będą następujęce możliwości : w zerówkach będzie agility i jumping w openach będą egzaminy i open agility i open jumping w sobotę z open agility i jumping liczą się kwalifikacje w niedzielę do PPA. Może się uda jeszcze coś dla wszystkich:) Pozdrawiam Dorota Quote
zakla Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzięki wielkie :) belgunia napisał(a): w sobotę z open agility i jumping liczą się kwalifikacje w niedzielę do PPA. Tego nie 'rozkminiam':lol: Wybaczcie mojej tępości:eviltong: Quote
Flaire Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zakla napisał(a):Tego nie 'rozkminiam':lol: Wybaczcie mojej tępości:eviltong:Chyba wyniki z soboty liczą się do kwalifikacji MŚ, a wyniki z niedzieli liczą się do PPA. ;-) A Misia mówi, że Pańcię i ślub jej brata ma gdzieś i na zawody do Płocka jedzie z Mokką, bo zawodów belguni nie przepuści i już! :-) Quote
Sajko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wyniki sobotnie liczą się do klasyfikacji eliminacji Mistrzostw Świata, wyniki niedzielne do PPA, reszta bez zmian;) Quote
Mokka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zakla napisał(a):Dzięki wielkie :) Tego nie 'rozkminiam':lol: Wybaczcie mojej tępości:eviltong: Ja to pojmuję następująco: openy (agility i jumping) w sobotę są kwalifikacjami do MŚ, a w niedzielę punktowane do PPA. Quote
Mokka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Flaire napisał(a):A Misia mówi, że Pańcię i ślub jej brata ma gdzieś i na zawody do Płocka jedzie z Mokką, bo zawodów belguni nie przepuści i już! :-) Jak nas ktoś będzie transportował po całej malowniczej okolicy. Właśnie sobie uświadomiłam, na co się porywam z trójką psów, klatkamy i manatkamy... A zawody w różnych miejscach. Help!!! Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: . Quote
Sajko Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mokka napisał(a):Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: . Ależ słonko, czy to znaczy że jedziemy w składzie Leon, Misia, Monia, drago i Trojka?? Bosko:evil_lol: Quote
Flaire Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mokka napisał(a):Jak nas ktoś będzie transportował po całej malowniczej okolicy. Właśnie sobie uświadomiłam, na co się porywam z trójką psów, klatkamy i manatkamy... A zawody w różnych miejscach. Help!!! Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: .Misia mówi, że choćby miała o własnych łapach z Warszawy do Płocka człapać, to zawodów belguni nie przepuści! :lol: Quote
stereo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A mogę się zgłosić do openów, a potem (ewentualnie) zmienić zdanie i się przenieść do zerówek? Oczywiście odpowiednio wcześniej. Dodam, że nie strartowałam jeszcze w openach. Nadal się wacham, ale miejsce bym sobie zaklepała. ;) Quote
zakla Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ojej, dzięki :lol: Teraz już rozumiem:eviltong: Teraz tylko transport znaleźć, bo to będzie wspaniale wspaniała impreza:loveu: Quote
PARSONRK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Sajko napisał(a):No dobra, to nie jest wiadomość idealna... a gdzie jest wystawa w niedzielę? daleko to? bo ja w niedzielę bym wystawiała ekipę... Już sprawdziłam... Belgunia, czy jakimiś tajnymi kanałami:cool1: dasz radę zadziałać, żeby bulle mini były oceniane jako pierwsze o 10.00...? To wtedy pobiegnę z Draniem kategorię i wystawię ekipę zanim dojdziemy do pucharu (jeszcze 0 po drodze mam nadzieję będzie;)). To ja poproszę parsony też jako pierwsze, bio chcę ten sam numer zrobić :evil_lol: Quote
Guciek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A formularz będzie dziłał lada chwilka Jak tylko Paweł powie "już"! Pozdrawiam Dorota Pewnie jeszcze nie powiedział "Już" :lol: Quote
zakla Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A to ja tak jeszcze. Gdyby ktoś się wybierał do Czech w tym roku i miał wolne miejsce, to plz o info na pw, bo bardzo chętnie byśmy się zabrali...;) Quote
Mokka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Sajko napisał(a):Ależ słonko, czy to znaczy że jedziemy w składzie Leon, Misia, Monia, drago i Trojka?? Bosko:evil_lol: Noo, zbyt mocna w rachunkach nie jestem :evil_lol:, ale tak mi jakoś wyszło :evil_lol: . Nie uwzględniłaś jeszcze klatki Leona :roll: . Quote
atena501 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 APSA napisał(a):Belgunia, masz w podpisie link ZGŁOŚ PSA NA ZAWODY a jak tam wchodzę, to mi mówi "Zgłoszenie na Zawody Agility 12 maja 2007 Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. " O co chodzi? Potwierdzam ten sam problem !!!! I to samo pytanie !!! Quote
Recommended Posts