Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZKwP O/Płock zaprasza bardzo serdecznie na

Zawody agility w Pucharze Polski 2007.

Sędzia: Tóth Árpád Węgry

Zawody 12 maja 2007 na stadionie MZOS w Płocku przy ul. Kochanowskiego - eliminacje do Mistrzostw Świata.
Zawody 13 maja 2007 na stadionie PSO w Łącku - w Pucharze Polski.

Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku

09-407 PŁOCK ul. Jesienna 10 skr. 56
tel/fax (0 24) 263 68 38
PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960

Opłaty:

start w jeden dzień - 50zł od psa
start w dwa dni - 80zł od psa

Zgłoszenia są przyjmowane do dnia: 30 kwietnia 2007

Noclegi:

- hotelik w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu Stada Ogierów.

Rezerwacja miejsc noclegowych "Exploris":
- domek 4os. + 4 x śniadanie 149zł
- miejsca w pawilonie
- obiady i kolacje
tel. 024 262 76 04

Zapraszam serdecznie :)
Pozdrawiam wszystkich !!!
Dorota

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuu, fajowo, więcej zawodów:razz:

Belgunia, czy zawody 13 maja to tak na 99% potwierdzone, bo jak tak, to i na wystawę się zgłoszę od razu (czy to w tym samym miejscu?):multi:

Posted

Belgunia, kiedy będzie działał formularz? Bo ja zakręcona jestem ostatnio i chciałabym już zgłosić, żeby później nie zapomnieć:cool3: no i na wystawę już zgłosiłam potwory:lol:

Posted

Sajko napisał(a):
Uuuu, fajowo, więcej zawodów:razz:

Belgunia, czy zawody 13 maja to tak na 99% potwierdzone, bo jak tak, to i na wystawę się zgłoszę od razu (czy to w tym samym miejscu?):multi:

Sajko, na 100% i na 100%
w sobotę biegamy na wystawie w Plocku :multi:
w niedzielę biegamy w Łącku na hipodromie :) :multi: :multi:

A formularz będzie dziłał lada chwilka:) Jak tylko Paweł powie "już"!
Pozdrawiam
Dorota

Posted

Super, bardzo się cieszę, że zawody będą dwudniowe, no i że będą też zeróweczki (juz postanowione, że Astka cały ten sezon siedzi w zerówkach, więc będzie mieć więcej okazji do startów).
Teraz dybiemy na formularz :diabloti:

A jesli chodzi o książeczki pracy to jak to ma być dokładnie?
Ja mam napisać podanie o wystawienie książeczki dla mojego psa i mieć podbite to przez oddział czy też ktoś z oddziału ma to napisać dla mnie? Kto??

Posted

No dobra, to nie jest wiadomość idealna... a gdzie jest wystawa w niedzielę? daleko to? bo ja w niedzielę bym wystawiała ekipę...

Już sprawdziłam... Belgunia, czy jakimiś tajnymi kanałami:cool1: dasz radę zadziałać, żeby bulle mini były oceniane jako pierwsze o 10.00...? To wtedy pobiegnę z Draniem kategorię i wystawię ekipę zanim dojdziemy do pucharu (jeszcze 0 po drodze mam nadzieję będzie;)).

Posted

To ja takie głupie mam pytanie. Czy na 12 maja można się zgłaszać normalnie, znaczy nie będąc zainteresowanym MŚ?:eviltong: I czy będą egzaminy normalnie w obydwa dni?;)
No i my byśmy pojechali baaardzo chętnie (oby tylko nie powtórzyć zeszłego roku:lol:), gdybyśmy mieli jak...:roll:

Posted

zakla napisał(a):
To ja takie głupie mam pytanie. Czy na 12 maja można się zgłaszać normalnie, znaczy nie będąc zainteresowanym MŚ?:eviltong: I czy będą egzaminy normalnie w obydwa dni?;)
No i my byśmy pojechali baaardzo chętnie (oby tylko nie powtórzyć zeszłego roku:lol:), gdybyśmy mieli jak...:roll:

I w sobotę i niedzielę będą następujęce możliwości :
w zerówkach będzie agility i jumping
w openach będą egzaminy i open agility i open jumping
w sobotę z open agility i jumping liczą się kwalifikacje w niedzielę do PPA.
Może się uda jeszcze coś dla wszystkich:)
Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dzięki wielkie :)

belgunia napisał(a):

w sobotę z open agility i jumping liczą się kwalifikacje w niedzielę do PPA.

Tego nie 'rozkminiam':lol: Wybaczcie mojej tępości:eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Chyba wyniki z soboty liczą się do kwalifikacji MŚ, a wyniki z niedzieli liczą się do PPA. ;-)

A Misia mówi, że Pańcię i ślub jej brata ma gdzieś i na zawody do Płocka jedzie z Mokką, bo zawodów belguni nie przepuści i już! :-)

Posted

zakla napisał(a):
Dzięki wielkie :)

Ja to pojmuję następująco: openy (agility i jumping) w sobotę są kwalifikacjami do MŚ, a w niedzielę punktowane do PPA.

Posted

Flaire napisał(a):
A Misia mówi, że Pańcię i ślub jej brata ma gdzieś i na zawody do Płocka jedzie z Mokką, bo zawodów belguni nie przepuści i już! :-)

Jak nas ktoś będzie transportował po całej malowniczej okolicy. Właśnie sobie uświadomiłam, na co się porywam z trójką psów, klatkamy i manatkamy... A zawody w różnych miejscach. Help!!! Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: .

Posted

Mokka napisał(a):
Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: .

Ależ słonko, czy to znaczy że jedziemy w składzie Leon, Misia, Monia, drago i Trojka?? Bosko:evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Jak nas ktoś będzie transportował po całej malowniczej okolicy. Właśnie sobie uświadomiłam, na co się porywam z trójką psów, klatkamy i manatkamy... A zawody w różnych miejscach. Help!!! Sajko - nie obiecuj nikomu miejsca w aucie, bo zginę bez Ciebie :loveu: .
Misia mówi, że choćby miała o własnych łapach z Warszawy do Płocka człapać, to zawodów belguni nie przepuści! :lol:

Posted

A mogę się zgłosić do openów, a potem (ewentualnie) zmienić zdanie i się przenieść do zerówek? Oczywiście odpowiednio wcześniej.
Dodam, że nie strartowałam jeszcze w openach. Nadal się wacham, ale miejsce bym sobie zaklepała. ;)

Posted

Sajko napisał(a):
No dobra, to nie jest wiadomość idealna... a gdzie jest wystawa w niedzielę? daleko to? bo ja w niedzielę bym wystawiała ekipę...

Już sprawdziłam... Belgunia, czy jakimiś tajnymi kanałami:cool1: dasz radę zadziałać, żeby bulle mini były oceniane jako pierwsze o 10.00...? To wtedy pobiegnę z Draniem kategorię i wystawię ekipę zanim dojdziemy do pucharu (jeszcze 0 po drodze mam nadzieję będzie;)).

To ja poproszę parsony też jako pierwsze, bio chcę ten sam numer zrobić :evil_lol:

Posted

A to ja tak jeszcze. Gdyby ktoś się wybierał do Czech w tym roku i miał wolne miejsce, to plz o info na pw, bo bardzo chętnie byśmy się zabrali...;)

Posted

Sajko napisał(a):
Ależ słonko, czy to znaczy że jedziemy w składzie Leon, Misia, Monia, drago i Trojka?? Bosko:evil_lol:

Noo, zbyt mocna w rachunkach nie jestem :evil_lol:, ale tak mi jakoś wyszło :evil_lol: .
Nie uwzględniłaś jeszcze klatki Leona :roll: .