Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szmaja napisał(a):
Nie nie, to chyba chodziło o niedzielę i o to, że sędzina za szybko pozwoliła na bieg (tzn. nie sprawdzając gotowości "sekretariatu") albo nie było gwizdka - w tej chwili już nie pamiętam, ale na pewno nie chodziło o to, że fotokomórka nie wystartowała - bo w odwodzie był stoper.

Tutaj gdzie ja teraz jestem (USA) obowiazuje w tej kwestii ogromna lopatologia. Sedzia sygnalizuje gotowosc osobie obslugujacej fotokomorke, ta trzyma w reku tak duuuuzy kartonik na patyku, ktory po jednej stronie ma kolor czerwony i napis "STOP" a po drugiej zielony i napis "GO." Stoperowy przerzuca tabliczke na GO i dopiero wtedy wolno pobiec.

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Typowy amerykanizm :razz: Ogólnie rzecz biorąc pomysł nie jest zły, możnaby go udoskonalić ustawiając światła jak na przejściu dla pieszych.
don't walk
walk
:evil_lol:

[SIZE="1"]Wybaczcie ten kretyński żart zmęczonego, śpiącego człowieka :lol:

Posted

Ja wiem jedno, nareszcie dogadałam się z moim psem!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
1,5 roku treningów, dziesiątki dyskwalifikacji, ale jak zaskoczyłyśmy to na całego. Wrocław będzie dla mnie Miastem Aniołów.:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Magda i Saga']Mokka wszystkie pyrki obfociłaś tylko mojego nie. Wiem że ci sie nie podoba, ale ostatecznie na twoich zdjęciach moze by wyszła jako tako:cool3:

A teraz poważnie. Kiedy będa WYNIKI!!!!!

Przykro mi, nic więcej nie mam :oops: . Sporo fotek Twojej suczy było robionych, ale albo taka szybka, albo niefotogieniczna, bo wszystkie wylądowały w śmietniku . Następne podejście już niedługo - w Bydgoszczy :lol: .

Posted

Ja też patrze, podziwiam i płaczę, bo zazdroszczę biegania. Gratuluje fotek (zwłaszcza mojego ukochanego Blondyna) i proszę plisssss o fotki Balisi... Ktoś ma ?????

Posted

MariaMag napisał(a):
Ja też patrze, podziwiam i płaczę, bo zazdroszczę biegania. Gratuluje fotek (zwłaszcza mojego ukochanego Blondyna) i proszę plisssss o fotki Balisi... Ktoś ma ?????

Zapraszamy do nas, co prawda trenera nie mamy, ale sobie jakoś radziym w tej Łodzi :multi:

Fotki super. Szkoda, ze mam te głupie egzaminy :placz: