Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wendka, Mokka, dziękuję :loveu:
Z tych zdjęć wynika, że można zanotować nasz następny sukces na tych zawodach. Otóż Negra przestała się ślinić na torze :multi:

NNL-BC, dzięki, mam chociaż jedno zdjęcie, gdzie mój pies się na mnie patrzy. :lol:

Mokka, dlaczego zdjęcia Cannelle są podpisane "stereo"? Jak dziewczyny biegały, to ja rozgrzewałam mojego kundla, więc ze zdjęciami nie mam nic wspólnego :razz:

Posted

[quote name='stereo']Wendka, Mokka, dziękuję :loveu:
Z tych zdjęć wynika, że można zanotować nasz następny sukces na tych zawodach. Otóż Negra przestała się ślinić na torze :multi:

NNL-BC, dzięki, mam chociaż jedno zdjęcie, gdzie mój pies się na mnie patrzy. :lol:

Mokka, dlaczego zdjęcia Cannelle są podpisane "stereo"? Jak dziewczyny biegały, to ja rozgrzewałam mojego kundla, więc ze zdjęciami nie mam nic wspólnego :razz:
To proszę mi znaleźć autora, bo ja w tym czasie byłam w MacDonaldzie :evil_lol: .

Posted

A to ciekawe ;). Teraz trzeba przeprowadzić dochodzenie :)
Poza tym ja nie umiem takich ładnych zdjęć robić.

EDIT: Ty byłaś na wszytskich moich przebiegach, a Cannelle biegała kilka przód przed nami.

Posted

stereo napisał(a):
A to ciekawe ;). Teraz trzeba przeprowadzić dochodzenie :)
Poza tym ja nie umiem takich ładnych zdjęć robić.

EDIT: Ty byłaś na wszytskich moich przebiegach, a Cannelle biegała kilka przód przed nami.

Canelle startowała jako druga w largach, a ja ostatnia w mediumach, więc nie zawsze ja miałam okazję zobaczyć...

Posted

[quote name='kar0lla']
Zu, Niuka ma filmik z Tobą, jak masz dużą skrzynkę, to Ci prześlę, to jakieś 16 mega.
Niestety, moja skrzynka odmówiła współpracy w tej kwestii :-( Muszę poszukać innego rozwiązania...

NNL-BC: dzięki za Drakę! :)

Posted

Rauni napisał(a):
Była osoba ze stoperem. Możliwe, że przy Tobie pechowo zagapili się obydwoje, natomiast zawsze oprócz fotokomórki jest jeszcze awaryjny pomiar czasu.

Nie nie, to chyba chodziło o niedzielę i o to, że sędzina za szybko pozwoliła na bieg (tzn. nie sprawdzając gotowości "sekretariatu") albo nie było gwizdka - w tej chwili już nie pamiętam, ale na pewno nie chodziło o to, że fotokomórka nie wystartowała - bo w odwodzie był stoper.

Posted

Melisa napisał(a):
Są już szeltiki, ale nie ma Jessiki :-(

Ja mam Jessike - z resztą jak wszystkie pieski biegające w niedziele - niestety czasu mało i nie wiem kiedy dokładnie zdołam przejrzeć, posortować i obrobić reszte zdjęć... ale jak wiadomo postaram się jak najszybciej i jak się będe już brała to na pewno na początek pomyśle o Jess :p