Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie wierze, nie mogę się nawet skupić na tym co piszę. Mieliśmy właśnie tel w sprawie gangstera. Po rozmowie mamy super przeczucie! Bardzo odpowiedzialni ludzie! Nasz ganguś będzie też miał koleżankę! Dom z ogrodem, 3 dzieci zakochanych w naszym gałganie! W piątek ma pan przyjechać. Jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna i będzie 100% pewności! Państwo mieli bernardyna... Ganguś będzie razem z (nie wiem jak to się pisze) ciułałą.

Posted

To teraz tak na spokojnie:

Gangster zamieszka pod Krakowem. Nowi właściciele mają rasową sunie chihuahua, z którą jeżdżą na wystawy. To duży plus, mają doświadczenie i wiedzą jak opiekować się psiakami. W domu jest troje dzieci. Pan powiedział że gangster na 100% jest zamówiony, inaczej nie ma co się w domu pokazywać. Można by powiedzieć że rozmawialiśmy z obojgiem rodziców, w tle było cały czas słuchać: zapytaj o to... zapytaj jeszcze o to...itd. Pan bardzo odpowiedzialny, to jak prowadził rozmowę jednoznacznie daje podstawy do takiego wniosku :) Dom + duży ogród. Gangster jeżeli będzie chciał będzie mógłbyć w domu... Pan sam przyjedzie po chłopaka więc będziemy mogli osobiście, twarzą w twarz zobaczyć co i jak :) Na Nas zrobili bardzo dobre wrażenie :)

Posted

[quote name='from_wonderland']A jakaś wizyta PA? Gangster będzie mieszkał w budzie?
Bardzo dobra wiadomość, szybko do domku :)[/QUOTE]

[quote name='Tofikowa']macie już kogoś do wizyty przedadopcyjnej?[/QUOTE]
Jutro moja koleżanka z Krakowa ma wykonać wizytę PA. Jak tylko dostane od niej informację zaraz napiszę :)

Posted

[quote name='Cień Nadziei']Wizyta już nie będzie potrzebna. Pan nie przyjechał, dostaliśmy tylko sms'a że rezygnują z adopcji gangstera... chcą szczeniaka, podobno córka ma od kogoś adoptować.[/QUOTE]

No cóż, trochę dziwinie, że dopiero teraz zorientowali się jakiego dokładnie chcą psiaka. Z drugiej strony lepiej teraz, niż jakby mieli sobie to uświadomić, gdy Gangster by sie pojawił :roll: smsem.

Posted

[quote name='from_wonderland']O kurczę, mam nadzieję, że nic poważnego. Normalnie strach wsiadać do auta.
A jeżeli rodzince żależy to poczeka :)[/QUOTE]

Na szczęście nic poważnego się nie stało. Samochód oczywiście do naprawy... Gdyby Aga pasy zapinała wszystko pewnie byłoby ok a tak to uderzyła głową w kierownicę :( podejrzewałi wstrzaśnienie mózgu. Już jest w domu...