Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja też :evil_lol:
ale Figo jest u lekarki której ufam

... to bardzo ważne!
.. i podoba mi się podejście... kiedyś stanęłam przed takim problemem...też wybieram( bo do dziś tak myślę)...
Nie długość!.. a jakość!...

Posted

[quote name='paula_t']Isadora, tu był bazarek dla Figo na transport do DT: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233739-KONIEC-ROZLICZAM-Bazarek-dla-Figo-)-Zapraszamy-do-25-10-do-22

Za paliwo wyszło 200 złotych (jak dostanę rachunek od razu wkleję), na bazarku uzbierało się z nadwyżkami 238,40 złotych, a więc resztę jutro Pani Iza, która znalazła Figo przeleje na konto fundacji na leczenie niuńka.

Bardzo serdecznie dzięuje ja dzisiaj usiłuje ogarnac wszystko aby uaktualnić wątek

Posted

[quote name='paula_t']Isadora, Pani Iza pisałam do Ciebie maila w sprawie nr konta i poprosiła, żebym tutaj napisała, bo Jej nie odpisałaś.[/QUOTE]

Sorry mogło mi uciec już podaję na priva

Posted

[quote name='paula_t']Z tego co ja się orientuję, to to było wiadome jeszcze zanim Figo w ogóle pojechał do tego DT tylko nie wiem czy Państwo szukają DT na okres wyjazdu czy w ogóle.[/QUOTE]

Tak było wiadomo.
DT na czas wyjazdu i DT najchętniej w Warszawie. Mam powody chcieć aby Jamniś był nadal (po powrocie) pod opieką obecnego DT do czasu adopcji. Dlatego najchętniej Warszawa lub jakoś tak blisko czy po drodze. DT dostanie pomoc w karmie i ewentualną wet.