Lakers Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 Słuchajcie, mam mały problem. Mianowicie Sunka gdy widzi kobietę w futrze, to skacze jej na plecy. Za cholerę nie mogę jej tego oduczyć. Szczerze, to mnie to nawet bawi 8) ponieważ jestem przeciwnikiem noszenia, sprzedaży i produkcji ubrań futrzanych, lecz już mam dosyć awantur. Czy ktoś z Was spotkał się już z takim zachowaniem u Waszych psów? Pozdrawiam Quote
basia Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 Owszem, owszem... Ceik nie skacze na plecy :lol: , ale za to łapie futro za rękaw albo za krawędź, co wywołuje panike właścicielki a mój ubaw. Chociaż mnie to troche denerwuje, nie próbuje oduczać Ceika tego zachowania :D Sztucznych futer się nie tyka, głupi nie jest! :wink: Quote
PaYooK Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 ELO!!! nie zauwazylem u moich psow by cos mialy do ubran z futra... Quote
agacia Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 Do futer Azja nic nie ma,ale do butow skorzanych tak. :wink: Quote
PaYooK Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 ELO!!! a co do butów to tak :) ale wszystkie rodzaje a kapce to chyba 3 pary poszły lubia tez czapki ;) Quote
Ruffikuss Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 Moja mała wprawdzie nie jest haszczakiem, ale mam dokładnie ten sam problem co Lakers. Dodatkowo mieszkam w pobliżu domu spokojnej starości, atam królują starsze panie w futrach. Dojście na spacer gdy w pobliżu krążą futrzaki to prawdziwa męka... pozdrawiam Quote
Dolphine Posted February 4, 2003 Posted February 4, 2003 Conor lubi skorzane kapcie, jeden juz zjadl prawie w calosci, zostala podeszwa, futer sie nie czepia ale za to zaglada ludziom do iatek z zakupami. Szczegolnie pod piekarnia, w sobote wyrwal faciowi reklamowke ze swiezymi bylkami, wstyd jak nie wiem :) ale to moja wina, nauczylam go ze jak idziemy do piekarni to po wyjsciu dostaje zawsze, swiezutka i pachnaca kjzerke. Facet sie przestraszyl ale awantury nie bylo. A skok na siatke wykonal mimo ze byl trzymany przez mojego meza na smyczy. Quote
Lakers Posted February 5, 2003 Author Posted February 5, 2003 Zainteresowanie Sunki futrami ewoluowało. Wpierw wzbudzały w niej zainteresowanie futrzane rękawki, natomiast gdy zobaczyła pewną panią w pokaźnym futerku, nie wytrzymała. Wskoczyła jej na plecy. Opierniczyłem ją za to, a ona patrzy na mnie jak na wariata, że co się czepiam - taki ładny duży misiu idzie a ja nie mogę się pobawić? Pozdrawiam Quote
agacia Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 Wprawdzie to nie o takie futerko chodzi,ale Azja dzisiaj na spacerze zjadla cale razem z wnetrznosciami,czyli poprostu MYSZ. To bylo okropne... :( Quote
Dolphine Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 a fujjjjjjjjjj fujjjjjjjjjjjjjjj ohyda , bleeeee :P :eating: :huh: teraz to tylko to :drinking: moze psine uratowac :P Quote
agacia Posted February 5, 2003 Posted February 5, 2003 Husky porownywane sa do kotow,a Azja czuje sie kotem pod kazdym wzgledem np. 1 poluje na myszy 2 chodzi wlasnymi sciezkami 3 wyleguje sie w poblizu pieca 4 ostatnio chciala wskoczyc na parapet okna od strony ogrodu lecz nie zmiescila sie i spadla.A ten parapet wcale nie jest nisko(ok. 1.5m) Quote
Nat Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 ja jeszcze nie zauwazylam zeby moja Aqua cs miala do futer (nawet nie wiem czy sie juz spotkala z pania w futrze), ale moj poprzedni kot (niestety wpadl pod samochod :( :cry: jak widzial futro to je atakowal!! :o dla mnie to bylo smieszne ale kiedys znajoma prawie ze uciekla od nas z domu przed "skaczacym" kotem :wink: Quote
VELOX Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 Viki niestety 'uwielbia' czasami dziane rekawiczki. Zwlaszcza na rekach przypadkowych dzieciakow i innych przechodniow. Strasznie trzeba na niego uwazac. Quote
Skanka Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 A mój z wielkim upodobaniem skacze na plecy, ściąga czapkę i uciekaaaaa, Raz czapka była przywiązana do głowy dziecka... Quote
basia Posted February 14, 2003 Posted February 14, 2003 I co było dalej? :lol: Zorientował się że coś się do czapki przyczepiło?? :lol: Quote
party Posted February 15, 2003 Posted February 15, 2003 heh, moja Nuka , jak widzi taka pania, ktora w dodatku jest "okrogla" wiec w futrze to takie male kuliste zwierzatko :D zwykle chce wskoczyc na plecy,ew. tylko dokladniej obwachuje.. nie wiem tylko czemu te panie zawsze sie wtedy bulwersuja ;))) ? Quote
Lakers Posted February 18, 2003 Author Posted February 18, 2003 A gdy takowa Pani posiada jeszcze pieska na rękach - to dopiero jest atrakcja dla Husky :D Quote
Mutare Posted February 18, 2003 Posted February 18, 2003 Lakers - wierz mi nie tylko dla Husky :wink: :angel: Quote
Nitka Posted February 18, 2003 Posted February 18, 2003 Lakers poczochraj sunke ode mnie za te futra ;))))) co za madry pies :lol: Quote
Recommended Posts