Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, mam mały problem. Mianowicie Sunka gdy widzi kobietę w futrze, to skacze jej na plecy. Za cholerę nie mogę jej tego oduczyć.

Szczerze, to mnie to nawet bawi 8) ponieważ jestem przeciwnikiem noszenia, sprzedaży i produkcji ubrań futrzanych, lecz już mam dosyć awantur.

Czy ktoś z Was spotkał się już z takim zachowaniem u Waszych psów?

Pozdrawiam

Posted

Owszem, owszem...

Ceik nie skacze na plecy :lol: , ale za to łapie futro za rękaw albo za krawędź, co wywołuje panike właścicielki a mój ubaw. Chociaż mnie to troche denerwuje, nie próbuje oduczać Ceika tego zachowania :D Sztucznych futer się nie tyka, głupi nie jest! :wink:

Posted

Moja mała wprawdzie nie jest haszczakiem, ale mam dokładnie ten sam problem co Lakers. Dodatkowo mieszkam w pobliżu domu spokojnej starości, atam królują starsze panie w futrach. Dojście na spacer gdy w pobliżu krążą futrzaki to prawdziwa męka...

pozdrawiam

Posted

Conor lubi skorzane kapcie, jeden juz zjadl prawie w calosci, zostala podeszwa, futer sie nie czepia ale za to zaglada ludziom do iatek z zakupami. Szczegolnie pod piekarnia, w sobote wyrwal faciowi reklamowke ze swiezymi bylkami, wstyd jak nie wiem :)

ale to moja wina, nauczylam go ze jak idziemy do piekarni to po wyjsciu dostaje zawsze, swiezutka i pachnaca kjzerke. Facet sie przestraszyl ale awantury nie bylo. A skok na siatke wykonal mimo ze byl trzymany przez mojego meza na smyczy.

Posted

Zainteresowanie Sunki futrami ewoluowało. Wpierw wzbudzały w niej zainteresowanie futrzane rękawki, natomiast gdy zobaczyła pewną panią w pokaźnym futerku, nie wytrzymała. Wskoczyła jej na plecy. Opierniczyłem ją za to, a ona patrzy na mnie jak na wariata, że co się czepiam - taki ładny duży misiu idzie a ja nie mogę się pobawić?

Pozdrawiam

Posted

Husky porownywane sa do kotow,a Azja czuje sie kotem pod kazdym wzgledem np.

1 poluje na myszy

2 chodzi wlasnymi sciezkami

3 wyleguje sie w poblizu pieca

4 ostatnio chciala wskoczyc na parapet okna od strony ogrodu lecz nie zmiescila sie i spadla.A ten parapet wcale nie jest nisko(ok. 1.5m)

• 2 weeks later...
Posted

ja jeszcze nie zauwazylam zeby moja Aqua cs miala do futer (nawet nie wiem czy sie juz spotkala z pania w futrze), ale moj poprzedni kot (niestety wpadl pod samochod :( :cry: jak widzial futro to je atakowal!! :o dla mnie to bylo smieszne ale kiedys znajoma prawie ze uciekla od nas z domu przed "skaczacym" kotem :wink:

Posted

Viki niestety 'uwielbia' czasami dziane rekawiczki. Zwlaszcza na rekach przypadkowych dzieciakow i innych przechodniow. Strasznie trzeba na niego uwazac.

Posted

heh, moja Nuka , jak widzi taka pania, ktora w dodatku jest "okrogla" wiec w futrze to takie male kuliste zwierzatko :D zwykle chce wskoczyc na plecy,ew. tylko dokladniej obwachuje.. nie wiem tylko czemu te panie zawsze sie wtedy bulwersuja ;))) ?