Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mela 2 to zaszczute zwierzątko - panicznie boi sie facetów. Na kota nie zwraca uwagi mimo, ze pacnął ja pare razy po pysku - zero reakcji. natomiast warczy na moja Melę. Nawet wiem dlaczego. Wystarczył jeden dzień kiedy nikt na nia nie wrzeszczał i jej nie bił i chodzi za mna jak cień, lize mnie po rekach. Gdy moja Mela sie zbliza to Mela "tymczas" próbuję zawalczyc o moje uczucia... Nie spałam cała noc bo moja biegała po całym mieszkaniu co u niej jest oznaka dużego stresu... :shake:

Posted

fidelek po świętach ale dokładnie kiedy to nie wiem. Zadzwonie do pani Marty w poniedziałek to więcej jej bede mogła o Meli powiedzieć. w każdym razie do ludzi super łagodna, koty w ogóle jej nie interesuja - mój paraduje jej obok posłania strasznie przy tym syczac (nie wiem co go opętało) i nic. Bardzo sie o nia martwie - musi trafic do super domku w którym maja duzo cierpliwośc i czułość.

Posted

Modlę sie aby ten tymczas był dla niej jaki najlepszy, żeby poznała że człowiek to nie tylko zło...
Czy ktoś tam będzie mógł sprawdzać jak sie Mela ma?

Posted

wydaje mi sie , że cez, która była u pani na rozmowie mówiła, że może tam zagladac. Ale dom zapowiada sie bardzo dobrze . Tylko, ze mela jest bardzo przerazona kazdą nowościa więc trzeba jej dac czas aby zaczeła normalnie reagowac. :placz:

Posted

wplata na afn mela to na pewno cos z mojego bazarku....tak sadze.....wiec dla Was, Kochane.....ja tak prosilam zeby wpisywac w tytule.....mela - swietokrzyskie;)

Posted

kochana ciocia z ciebie.:loveu:
U mnie w domku coraz spokojniej :) obie melki zaczynaja sie dogadywac, razem nawet troche siedziały na balkonie. I mój persik przestał w końcu przesladowac syczeniem psine, ale nadal kroczy koło jej posłania jakby kontrole robił:cool3:
Mela załatwila wszystkie swoje potrzeby na dworze ale nadal jest niespokojna i wpada w przerażenie na widok facetów. W wyprawce konieczne sa gryzaki. Nie niszczy mebli itp ale zjadła mojego starego ciapka :)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

yona wiem, ze cie wykorzystuje:cool3: ale zdjęcia dzisiaj dopiero zrobilam :)

własciwie to nie ciociu ale chrzestna mamo :)

ale pracę wykonałas z ogłoszeniami! A z tyle!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: