iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 sugar - dziekuję bardzo za ofiarowana pomoc :):loveu: Quote
Ulka18 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Rozmawiałam z camara i ona domek sprawdzi jak tylko podam jej adres pani - mam do tej pani dzwonic wieczorem. Camara na pewno dobrze sprawdzi dom. Oby to byl ten domek, w ktorym Mela dojdzie do siebie :kciuki: Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ula w camare to ja nie wątpię :) Ona znalazła SUPER DOM dla "mojej" podhalanki. Camara :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No wiem, Camarze dalabym swoje zwierzaki lacznie z rybkami :p Oby tylko domek byl dobry, bo w to, ze Camara na pewno dobrze go sprawdzi nie watpie ani sekundy. Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Osoba, która zaofiarowała meli tymczas to starsza, bardzo miła pani. Nie watpie, że to dobry domek. Ale zawsze to tylko tymczasowy... co bedzie jak Mela się "nie sprawdzi" i bedzie sprawiac kłopoty - gdyby to było obok to nie ma problemu - zabieram ja a tak... Bardzo sie martwię, że by np nie brudziła albo nie gryzła rzeczy... Ja nie miałam pojecia, wyglada na to, że w Ostrowcu tylko alkoholicy i menele tymczas daja bo im kasa potrzebna na wino. NAPRAWDĘ Nie ma ani jednej NORMALNEJ osoby, która by tymczas ofiarowała. :( Teraz jeszcze jestem zestresowana bo ludzie, którzy wzięłi tydzień temu pieska chcą go oddać bo siusia w domu. Bardzo sie boje:-( Quote
YBOT Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a moze popytac po wetach? oni znaja ludzi z psami,.....moze tam wywiesic ogło...? Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ybot widac, że nie znasz ostrowca :shake: Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Mela w czwartek bedzie juz u mnie . Wkleje nowe zdjęcia. Może komus się spodoba na stałe?:placz: Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 umowilam sie z pania Marta na rozmowe w sprawie domu tymczasowego. bede u niej dzisiaj ok. 18 Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Cez :loveu: gdyby domek był ok to powiedz pani, ze to nie bedzie tak szybciutko bo ja tez nie mam samochodu i musze kombinowac transport. Zreszta ja sama do Pani zadzwonie. :) Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 agnieszka - tez od poczatku tak mi się wydawało. :) Jezeli jeszcze Ty bedziesz od czasu do czasu mogła zajrzec :loveu: Zabieram pojutrze mele do siebie - problem :roll: bo moja onka tez Mela więc bedzie zamieszanie... I szukam transportu! myślisz, że mogę teraz do pani Marty zadzwonić? nie bedzie głupio tak zaraz po wizycie?:oops: Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mysle, ze spokojnie mozesz dzwonic, to przemila osoba :) Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ja to mam wyjątkowe szczęście do osób z Krakowa! I moje psy również!:loveu: Najpierw camara znalazła dla Tiny podhalanki dom jak z filmu! Psi raj na ziemi! Teraz pani Marta z krakowa ofiarowała DT dla biednej Meli. Dom, na który czeka Mele uczucie i cierpliwość- wszystko czego potrzebuje taki pies. Mela pojedzie tam dzięki transportowi kogo? OCZYWIŚCIE CIOCI Z KRAKOWA - CEZ I JEJ SIOSTRY!:loveu: aLE TO NIE KONIEC ciocia Yona z WARSZAWY ofiaruje Meli wyprawkę na poczatek lepszego zycia . Wyprawa dla psiej panienki, szczepienia i smakołyki będa od cioci Yony , i jeszcze bazarek Ybot... ach! czy to nie jest dobry dzień?????:multi: Quote
YBOT Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 i znow dobra wrozka Yona...ta to ma serce...wieksze od niej samej:) gdyby sucz miala by sterylizowana - mam super majty po Bordie...czarny welwet:) sluze uprzejmie Quote
iwop Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ybot dziekuję za majty :) ale Melka jest po sterylce :) Od razu Mela znalazła tu w was dobre ciocie :) Będę miec zamieszanie w domu bo moja onka tez Mela i poniewaz ona jest tez po ciezkich przej sciach to jest zazdrosna a jak je wołać - melka 1 i Melka2 ?:roll: Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 aganiok - pewnie, ze wspaniałe... Ale szukamy nadal stałego domku!:loveu: Bo zapowiada się super ale to tylko DT. Pani marta jest wspaniałą osobą. :) Quote
Recommended Posts