Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z camara i ona domek sprawdzi jak tylko podam jej adres pani - mam do tej pani dzwonic wieczorem.

Camara na pewno dobrze sprawdzi dom. Oby to byl ten domek, w ktorym Mela dojdzie do siebie :kciuki:

Posted

Osoba, która zaofiarowała meli tymczas to starsza, bardzo miła pani. Nie watpie, że to dobry domek. Ale zawsze to tylko tymczasowy... co bedzie jak Mela się "nie sprawdzi" i bedzie sprawiac kłopoty - gdyby to było obok to nie ma problemu - zabieram ja a tak... Bardzo sie martwię, że by np nie brudziła albo nie gryzła rzeczy... Ja nie miałam pojecia, wyglada na to, że w Ostrowcu tylko alkoholicy i menele tymczas daja bo im kasa potrzebna na wino. NAPRAWDĘ Nie ma ani jednej NORMALNEJ osoby, która by tymczas ofiarowała. :( Teraz jeszcze jestem zestresowana bo ludzie, którzy wzięłi tydzień temu pieska chcą go oddać bo siusia w domu. Bardzo sie boje:-(

Posted

Cez :loveu: gdyby domek był ok to powiedz pani, ze to nie bedzie tak szybciutko bo ja tez nie mam samochodu i musze kombinowac transport.
Zreszta ja sama do Pani zadzwonie. :)

Posted

agnieszka - tez od poczatku tak mi się wydawało. :) Jezeli jeszcze Ty bedziesz od czasu do czasu mogła zajrzec :loveu:

Zabieram pojutrze mele do siebie - problem :roll: bo moja onka tez Mela więc bedzie zamieszanie... I szukam transportu!

myślisz, że mogę teraz do pani Marty zadzwonić? nie bedzie głupio tak zaraz po wizycie?:oops:

Posted

Ja to mam wyjątkowe szczęście do osób z Krakowa! I moje psy również!:loveu: Najpierw camara znalazła dla Tiny podhalanki dom jak z filmu! Psi raj na ziemi! Teraz pani Marta z krakowa ofiarowała DT dla biednej Meli. Dom, na który czeka Mele uczucie i cierpliwość- wszystko czego potrzebuje taki pies. Mela pojedzie tam dzięki transportowi kogo? OCZYWIŚCIE CIOCI Z KRAKOWA - CEZ I JEJ SIOSTRY!:loveu:

aLE TO NIE KONIEC ciocia Yona z WARSZAWY ofiaruje Meli wyprawkę na poczatek lepszego zycia . Wyprawa dla psiej panienki, szczepienia i smakołyki będa od cioci Yony , i jeszcze bazarek Ybot... ach!

czy to nie jest dobry dzień?????:multi:

Posted

i znow dobra wrozka Yona...ta to ma serce...wieksze od niej samej:)
gdyby sucz miala by sterylizowana - mam super majty po Bordie...czarny welwet:) sluze uprzejmie

Posted

Ybot dziekuję za majty :) ale Melka jest po sterylce :)
Od razu Mela znalazła tu w was dobre ciocie :)

Będę miec zamieszanie w domu bo moja onka tez Mela i poniewaz ona jest tez po ciezkich przej sciach to jest zazdrosna a jak je wołać - melka 1 i Melka2 ?:roll:

Posted

aganiok - pewnie, ze wspaniałe... Ale szukamy nadal stałego domku!:loveu:

Bo zapowiada się super ale to tylko DT. Pani marta jest wspaniałą osobą. :)