iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ula nie oddam Melki do schronu. Prędzej ja wezme do siebie.:placz: Quote
albiemu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Babie, która wykapała Mele w tym świństwie znalazłabym odpowiedni "olejek do kapieli", nie wiem słuchajcie, ale jak usiądę na dogomanii i poczytam co ludzia potrafią to już nawet nie płaczę, jestem tak wściekła, że gdybym tylko mogła bezkarnie .... nie wiem co by było. Brak ludzkiej wyobraźni i wrażliwości jest conajmniej dobijający. Mam nadzieję, Mela znajdzie domek i wszystko skończy się dla niej pomyślnie. Daj może jej zdjęcia do lecznic, czasem ludzie jak tracą psy szybko decydują sie na kolejnego, tym bardziej na taką bidę. Uściskaj Mele i trzymajcie się, mój nos podpowiada, że wszystko będzie OK. Podnosze wątek! Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 albi do lecznic w Ostrowcu? :placz: widac, że nigdy tu nie byłas...:placz: Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bedę sama podnosic Melę aż do skutku!:placz: Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a co moge innego zrobic aganiok? Jestem z ostrowca sama - z koleżanką we dwie opłacamy wszystkie psy, załatwiamy weta itd.... Tutaj nawet nikt nie zagląda Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Teraz jeszcze mamy ta boksie w złym stanie i tez nie mamy gdzie jej trzymac :( Quote
Aganiok Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 iwop napisał(a):a co moge innego zrobic aganiok? Jestem z ostrowca sama - z koleżanką we dwie opłacamy wszystkie psy, załatwiamy weta itd.... Tutaj nawet nikt nie zagląda spokojnie, ja wiem że dużo robicie dla tych biedaków. Wszystko się ułoży... Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 aganiok jak na razie to nic sie nie układa. mam wrażenie, że mieszkam w miejscu gdzie zwierzeta to smieci:angryy: Całe to kieleckie to ech... Quote
Kasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Melciu podniosę Cię na 1!!! Prosimy o jakiś bezpieczny kąt dla tej suni :modla: tam gdzie jest teraz nie może zostać....:shake: Quote
Aganiok Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nie tylko tam, w wielu miejscach jest podobnie Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 aganiok ale u nas nie ma ani szpitala dla psów ani hoteliku ani ŻaDNEGO NORMALNEGO TYMCZASU. :angryy: i NA 80 TYS. MIESZKAŃCÓW 3 WOLONTARIUSZY Quote
Ulka18 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 W Debicy na 60 tys. mieszkancow jestem ja i Siostra. Nie ma schroniska, nie ma dobrego weta, jedynie sklep zoologiczny Delfin zbiera pieniadze do skarbonki. Wylapywane psy trafiaja do przytuliska, tam sie opiekuje nimi jeden pracownik. Nie wolno wchodzic, nie wolno psow wyprowadzac, psy nie sa leczone (vide historia Bibi), szczepione, itd. Siostra jezdzi tam i co tydzien jeden psiak jest w debickim tygodniku. O tymczasach, hoteliku, szpitalu też możemy pomarzyć. Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ZADZWONIŁA DO MNIE BARDZO MIŁA PANI Z KRAKOWA - CHCE DAC TYMCZAS MELI! czy kots z Krakowa mógłby sprawdzić domek? PROSZĘ!!! TOPILNE!!!! Quote
Kasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Iwop napisz w tytule, że pomoc Krakowa pilnie poytrzebna Quote
Ulka18 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Iwop, pisz szybko pw do KIWI lub AGAT-KA lub CAMARA lub PATIA. Widzialam Kiwi na dogo przed chwilka. A na watku moga nie wchodzic i nie wiedziec, ze pomoc jest potrzebna. Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 dzięki ula do camary juz napisałam zaraz napisze do kiwi. :) Quote
sugarr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wiem, że kiwi i reszta mają bardzo dużo psiaków "na głowie", więc jeżeli chcecie to ja bardzo chętnie sprawdze :) Tylko proszę o adres i może jakieś specjalne wymagania co do domku? Bo oczywiście co do podstawowych spraw sama się zorientuję, ale może piesek ma jakieś ekstra potrzeby także proszę o jakieś informacje :) Quote
Tengusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Co z tymczasem w Krakowie :???: widze ze temat znowu zmieniony :roll: Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 TENGUSIA TEMAT NADAL AKTUALNY :) tylko nie bede juz zawracac wszystkim dogo z Krakowa głowy. Rozmawiałam z camara i ona domek sprawdzi jak tylko podam jej adres pani - mam do tej pani dzwonic wieczorem. Quote
Recommended Posts