Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babie, która wykapała Mele w tym świństwie znalazłabym odpowiedni "olejek do kapieli", nie wiem słuchajcie, ale jak usiądę na dogomanii i poczytam co ludzia potrafią to już nawet nie płaczę, jestem tak wściekła, że gdybym tylko mogła bezkarnie .... nie wiem co by było. Brak ludzkiej wyobraźni i wrażliwości jest conajmniej dobijający.

Mam nadzieję, Mela znajdzie domek i wszystko skończy się dla niej pomyślnie. Daj może jej zdjęcia do lecznic, czasem ludzie jak tracą psy szybko decydują sie na kolejnego, tym bardziej na taką bidę.

Uściskaj Mele i trzymajcie się, mój nos podpowiada, że wszystko będzie OK.

Podnosze wątek!

Posted

a co moge innego zrobic aganiok? Jestem z ostrowca sama - z koleżanką we dwie opłacamy wszystkie psy, załatwiamy weta itd.... Tutaj nawet nikt nie zagląda

Posted

iwop napisał(a):
a co moge innego zrobic aganiok? Jestem z ostrowca sama - z koleżanką we dwie opłacamy wszystkie psy, załatwiamy weta itd.... Tutaj nawet nikt nie zagląda

spokojnie, ja wiem że dużo robicie dla tych biedaków. Wszystko się ułoży...

Posted

aganiok jak na razie to nic sie nie układa. mam wrażenie, że mieszkam w miejscu gdzie zwierzeta to smieci:angryy: Całe to kieleckie to ech...

Posted

aganiok ale u nas nie ma ani szpitala dla psów ani hoteliku ani ŻaDNEGO NORMALNEGO TYMCZASU. :angryy: i NA 80 TYS. MIESZKAŃCÓW 3 WOLONTARIUSZY

Posted

W Debicy na 60 tys. mieszkancow jestem ja i Siostra. Nie ma schroniska, nie ma dobrego weta, jedynie sklep zoologiczny Delfin zbiera pieniadze
do skarbonki. Wylapywane psy trafiaja do przytuliska, tam sie opiekuje nimi jeden pracownik. Nie wolno wchodzic, nie wolno psow wyprowadzac, psy nie sa leczone (vide historia Bibi), szczepione, itd. Siostra jezdzi tam i co tydzien jeden psiak jest w debickim tygodniku. O tymczasach, hoteliku, szpitalu też możemy pomarzyć.

Posted

ZADZWONIŁA DO MNIE BARDZO MIŁA PANI Z KRAKOWA - CHCE DAC TYMCZAS MELI! czy kots z Krakowa mógłby sprawdzić domek?

PROSZĘ!!! TOPILNE!!!!

Posted

Iwop, pisz szybko pw do KIWI lub AGAT-KA lub CAMARA lub PATIA. Widzialam Kiwi na dogo przed chwilka. A na watku moga nie wchodzic i nie wiedziec, ze pomoc jest potrzebna.

Posted

Wiem, że kiwi i reszta mają bardzo dużo psiaków "na głowie", więc jeżeli chcecie to ja bardzo chętnie sprawdze :) Tylko proszę o adres i może jakieś specjalne wymagania co do domku? Bo oczywiście co do podstawowych spraw sama się zorientuję, ale może piesek ma jakieś ekstra potrzeby także proszę o jakieś informacje :)

Posted

TENGUSIA TEMAT NADAL AKTUALNY :) tylko nie bede juz zawracac wszystkim dogo z Krakowa głowy. Rozmawiałam z camara i ona domek sprawdzi jak tylko podam jej adres pani - mam do tej pani dzwonic wieczorem.