Tengusia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ciesze sie strasznie ze Melcia znalazla domek :multi: :multi: :multi: trzymam kciuki zeby wszystko bylo okay i zeby sunia juz nigdy nie musiala byc sama ... no i czekamy na foooooooteczki :cool3: Quote
iwop Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Mam wieści z wczoraj wieczorem - Mela była na spacerku - zrobila grzecznie siusiu, merdała ogonkiem. Na razie tyle...:oops: Quote
iwop Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Wczorajsze posty znikają! Dzisiaj napisałam znowu i tęz zniknął! co się dzieje?:crazyeye: Mela była na spacerku - zrobiła grzecznie siusiu i merda na widok nowej pani ogonkiem. Na razie wiem tyle...:oops: Quote
quasimodo Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 No to już jakieś dobre wiadomości są! Czekamy na więcej... Quote
Frotka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Pamiętajcie o Roxy (kopia Meli). Zdjecia na poprzedniej stronie. Quote
agula Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
iwop Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Frotka myslę, że powinnas załozyc Roxy osobny wątek. Wtedy ja poogłaszamy i moze cos z tego będzie...:) Quote
Reno2001 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Nie było mnie na dogo jakis czas a tu takie super wiadomości :multi: . Trzymam kciuki za Mele i jej nowy domek. Iwonko-nie płacz :loveu: , będzie OK. Czekamy na dalsze relacje z domku Melci !! Quote
Koma Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Dogo wariuje, ostatnie posty w większości wątków znikają :angryy: Ogromnie się cieszę, że Mela znalazła domek, również czekam na kolejne informacje od nowych właścicieli :multi: :multi: :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Suuuuupeeeeer wiadomość!:multi: :loveu: wszystkie Renaty jakie znałam ( i znam) to fajne dziwczyny... tak więc jestem spokojna o Melę:cool1: :loveu: Będzie dobrze :lol: ..Iwona nie płacz:eviltong: Mam tylko nadzieję ,że Renata coś tam napisze czasem o Meli:multi: Quote
dzodzo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 pewnie i tak wetnie mój post ale bardzo sie ciesże bo kibicowałam Meluni od początku i trzymam kciuki zeby wszystko juz teraz bylo dobrze!!!!!! Quote
iwop Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 wsumie niewiele... żadnych szczegółów - tyle tylko co napsiałam wyżej, że wszystko jest w porządku... ale mam nadzieję, ze kiedyś kiwi jak będzie miała wolny czas to Melę odwiedzi...:oops: Quote
Tengusia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 to moze przy okazji odwiedzinek i jakies foteczki by sie znalazly :) Quote
Tola Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bedziemy cierpliwie czekac na nowe wiesci o Meli:lol: Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 dziewczyny mam nowe wiadomości - Melusia bardzo dobrze się zaaklmatyzowała :loveu: Była nawet na małej wycieczce na działce gdzie bardzo ładnie bawiła się z goldenkiem:p Nie jest tak do końca grzeczna dziewczynka bo troche obgryza w domu np drzwi. Ale miejmy nadzieję, że to jej przejdzie... a Pani Marta z DT stwierdziła, że jeżeli Mela bedzie dobrze prowadzona to daleko zajdzie :cool3: może jakaś matura nam sie na dogo szykuje... :evil_lol: Sądzę cioteczki, że spokojnie możecie usunąć ze swoich podpisów banerki o przerażonej Meli. :) Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 oj Kochane z was ciotki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Puchatek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 W stosunku do Puchatka to raczej bardzo dwuznaczne określenie. Quote
Figa Bez Maku Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mela ma swoją chatę:cool1: i swoją kochaną Renatę:loveu: wszystko w porządku..zatem ściskamy Meluni łapę:multi: Quote
quasimodo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To świetne wiadomości - jak to wspaniale, że Melunia dobrze się czuje w swoim nowym domku! Quote
Agnie Koty Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Puchatek nie jest cioteczką to facet z krwi i kości dlatego tak się złości.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts