Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciesze sie strasznie ze Melcia znalazla domek :multi: :multi: :multi: trzymam kciuki zeby wszystko bylo okay i zeby sunia juz nigdy nie musiala byc sama ... no i czekamy na foooooooteczki :cool3:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsze posty znikają! Dzisiaj napisałam znowu i tęz zniknął! co się dzieje?:crazyeye:

Mela była na spacerku - zrobiła grzecznie siusiu i merda na widok nowej pani ogonkiem. Na razie wiem tyle...:oops:

Posted

Nie było mnie na dogo jakis czas a tu takie super wiadomości :multi: .
Trzymam kciuki za Mele i jej nowy domek.
Iwonko-nie płacz :loveu: , będzie OK.

Czekamy na dalsze relacje z domku Melci !!

Posted

Dogo wariuje, ostatnie posty w większości wątków znikają :angryy:
Ogromnie się cieszę, że Mela znalazła domek, również czekam na kolejne informacje od nowych właścicieli :multi: :multi: :multi:

Posted

Suuuuupeeeeer wiadomość!:multi: :loveu:
wszystkie Renaty jakie znałam ( i znam) to fajne dziwczyny... tak więc jestem spokojna o Melę:cool1: :loveu: Będzie dobrze :lol: ..Iwona nie płacz:eviltong: Mam tylko nadzieję ,że Renata coś tam napisze czasem o Meli:multi:

Posted

pewnie i tak wetnie mój post ale bardzo sie ciesże bo kibicowałam Meluni od początku i trzymam kciuki zeby wszystko juz teraz bylo dobrze!!!!!!

Posted

wsumie niewiele... żadnych szczegółów - tyle tylko co napsiałam wyżej, że wszystko jest w porządku... ale mam nadzieję, ze kiedyś kiwi jak będzie miała wolny czas to Melę odwiedzi...:oops:

Posted

dziewczyny mam nowe wiadomości - Melusia bardzo dobrze się zaaklmatyzowała :loveu: Była nawet na małej wycieczce na działce gdzie bardzo ładnie bawiła się z goldenkiem:p Nie jest tak do końca grzeczna dziewczynka bo troche obgryza w domu np drzwi. Ale miejmy nadzieję, że to jej przejdzie...

a Pani Marta z DT stwierdziła, że jeżeli Mela bedzie dobrze prowadzona to daleko zajdzie :cool3: może jakaś matura nam sie na dogo szykuje... :evil_lol:

Sądzę cioteczki, że spokojnie możecie usunąć ze swoich podpisów banerki o przerażonej Meli. :)