Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa nie mam pojecia - nie wiem jak te okolice wygladaja. :( w pobliżu jest duzy park... moze w parku bo ona jak była bita to uciekała do nory w lesie.:-(
Jak mogła uciec... nie wyobrazam sobie żeby mogła kogos przewrócic. Ona jest chuda i wcale nie silna...

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mela zgryzła sobie adresówkę?...:crazyeye:

Jak pies może sięgnąć sobie zębami do obroży?...
Moje psy tego nie potrafią...Coś mi się tutaj nie podoba...

Posted

Figa ona nikogo nie zna z Krakowa poza panstwem u którego byla. ale była tam tylko 4 dni - od czwartku...
nie podejdzie do nikogo.
zmarnowałam psa :(

Posted

Iwona ..przestań:mad:
Ty ją uratowałaś! Winny jest ten ......który ją tak krzywdził na początku...
Tylko spokojnie... nowe wrażenia były widocznie okropnie dla niej stresujące i nie wytrzymałą..uciekła, ale to nie znaczy że nie zaufa ponownie, jestem przekonana ,że od kogoś kogo zna ( pozytywnie) weźmie jedzenie....na ile jest zaradna? w sensie zdobywania żarcia? jak zgłodnieje motywacja podejścia do człowieka wzrośnie...i chodzi tylko o to żeby to był WŁAŚCIWY człowiek.Dziewczyny..porozwieszałyście ogłoszenia?

Posted

Iwop , nie obwiniaj się !

Poproszę Kiwi , żeby zadzwoniła do pani redaktor Magdy Hejdy z programu Kundel bury i kocury , po pierwsze pani Magda jest każdego dnia na Krzemionkach , z pewnością będzie się rozglądać , czy macie już jakiś plakat ? Poproszimy panią Magde , zeby powiesiła u siebie w pracy przy wejściu .
Po drugie pani Magda może pokazać zdjęcie Meli w programie i ogłosić jej zaginięcie .

Posted

Iwop , zredaguj proszę ogłoszenie , wstawię na Zwierzaki w Krakowie .
I bądż dobrej mysli , Mela jest charakterystyczna , ludzie ją wypatrzą , jest ciepło , Krzeminki to spokojna okolica ,
Kojarzę , że tam na Krzeminkach jest jakaś szkoła , dobrze by było powiesić plakaty , uczniowie nawet na przerwach mogą się rozglądać .

Dopiszcie w ogłoszeniach , że czeka nagroda!

Posted

iwop to nie twoja wina. To się po prostu zdarza :(
Niestety to zupełnie nie moja okolica. Ale Patia dobrze napisała.
3mam kciuki i też się będę rozglądać jeśli coś by mnie zaniosło w tamte okolice.

Posted

Patia nie mam plakatu. Mela uciekła dzisiaj o 5 rano. a po za tym ja mieszkam daleko od krakowa :( Plakat musiałby zrobic ktos na miejscu. ale tu nikt nie zaglada....
Obwiniam sie bo to nie jest dobry pomysł Dt u kogos kto nigdy nie miał psa...:placz:

Posted

Kobieto nie mazgaj się tylko bierz się do roboty. Trzeba ją znaleźć. Z tego co widzę to ona powinna wlec za sobą dwie smycze. Czy się nie mylę? Jeśli tak to będzie widać że należy do kogoś i ludzie łatwiej się zainteresują. Po drugie będzie ją łatwiej capnąć.