iwop Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Tengusia dziekuję:loveu: ja dzisiaj jestem załamana diedzeniem w klinice z moja onką. W poniedziałek porobie zdjęcia Meli pręguski. to naprawdę słodka piesia :placz: Quote
olenka_f Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 takie cudo napewno komuś wpadnie w oko i serducho czekamy na wspaniały domek:multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja uparcie z tymi ogłoszeniami ale może ma to sens tylko jakiś numer telefonu by sie przydał Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Byłam dzisiaj porobic Meli zdjęcia. I zupełnie sie załamałam. Okazało sie, że ten facet z płatnego tymczasu zaczął pić na umór i wrzeszczy na Mele i odgania ja od jedzenia. Mela ucieka wtedy do Lasu! Znowu zaczeła sie bać! Ten pies przeszedł juz jeden koszmar. Tam jest jeszcze jdena suczka tego faceta - Norka, która on odgraża się, że sprzeda na smalec i Morusek bez oczka, którego on traktuje w miare dobrze. Psy musimy stamtad zabrac, szczególnie szybko Mele bo on jej nie lubi. Trzyma ja bo ma dzięki temu na wino. W OSTROWCU NIE MA ŻADNYCH TYMCZASÓW! BŁAGAM O TYMCZAS DLA MELKI! Będziemy jej szukac domu ale trzeba ja zabrać!!! To bardzo spokojna suczka, preguska jak bokserek, łagodna do dzieci, zyje obok kota, jst tylko bardzo wystraszona! Chociaz jakieś podwóreczko u dobrej osoby!!!!! Quote
olenka_f Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jak nie będzie wyjścia to ją mogę zabrać na tymczas tylko to naprawde ostateczność bo ja już mam 6 pociech z czego 3 w domu a dwa na ogrodzie no i jeden mieszka z moją corką ale mają osobne wejście, w domu mam boksera Antosia jamniczkę Figę i Pipi to taki mały mieszaniec więc trochę nas jest ale gdyby była taka konieczność to znajdziemy miejsce dla Meluni Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 oleńka konieczność jest - ja moge wziąść Mele ale tylko na ok 2 tygodnie - mam male mieszkanie - 47 m, szczeniaka na tymczasie, kota i moja onke dałam na tydzień do rodziców - ma problemy z kregosłupem a ja mieszkam na 3 piętrze a rodzice niżej więc chociaz na okres dawania jej zastrzyków, jest u rodziców ale potem nie dam rady!! Wiec tymczas jest pilny bo ja nie dam rady!! Moze jakies pdwóreczko z ciepła budko i przede wszystkim dobre traktowani:placz: :placz: Ona zdziczeje w tym lesie kompletnie, i juz nie bedzie sie nadawac do adopcji!! A gdzie mieszkasz Oleńka? Quote
olenka_f Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 qrcze aż w Gdańsku wszystko nie tak może jeszcze coś sie wymyśli albo z tymczasem albo z transportem :placz: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 oleńka dzięki za dobre serce ale to chyba z a daleko:placz: Ona tam nie może zostac bo panicznie się tego bydlaka boi. BŁAGAM O TYMCZAS ALBO LEPIEJ STAŁY DOMEK PÓKI NIE JEST ZA POŹNO! :placz: Quote
olenka_f Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 już ją bede ogłaszać gdzie się da ale ja Antka dzięki wspaniałym dziewczyną z Poznania mam:cool3: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Jestem załamana! :placz: Dazwno tak tragicznie tutaj nie było:shake: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 MELA może w końcu ktos cie zauwazy?:placz: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Mela na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179344381 Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wklejcie jakieś aktualne zdjęcie Meli i konkretnie coś o jej charakterze. jaka jest duża, jak stosunki z innymi psami i ludźmi (dziećmi) i w ogóle, czy jest agresywna,czy brudzi. Wszystko, co o niej wiecie. Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 agusia = wszysstko juz napisałam - Mela jest łagodna, dla kotów tez, jest teraz cięzko przestraszona więc ucieka ale pozwala się głaskac itp. Zdjecia innego na razie nie wkleje bo ten psychopata na nia wrzeszczał i uciekła do lasu. szukałam jej przez godzine ale sasiad mówił, ze ona wraca dopiero wieczorem jak to bydle idzie spać. Ja nie mam wyjscia - musze ja zabrac tylko nie wiem jak w moich warunkach dam rade. Quote
beamicha Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Boże co tam się dzieje Iwop podziwiam Cię że się nie poddałaś wystawiłam bazarek dla Was ale nikt nie zagląda a może będziemy zbierać na transport do Gdańska? Quote
Recommended Posts