Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstałam dzisiaj o 4 rano. Spacerowałam z Melą, o 5 przyjechala Jola. Mela płakała i ciągnęla za smycz - nie chciała wśąśc do samochodu. dostała połówke sedalinu. :( Ja tranxene. Wycałowałam ja po pyszczku i wymiziałam po brzuszku. Siedze i płacze i czekam na telefon od Joli. Mam dosyc wszystkiego i nie wiem jak dzisiaj bede pracowac.

Posted

Dzwoniła Jola! DZIEWCZYNY MELA MNIE ZDRADZIŁA!:multi: :multi: :multi: W domku u pani merda ogonkiem, zaczeła obwąchwiwac mieszkanie i koty:loveu: Pozwoliła sie panu pogłaskać i teraz czeka na jedzonko!!!!

NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYPUSZCZAŁAM, ŻE BĘDĘ SIE TAK CIESZYĆ ZE ZDRADY!!!!!!
oBY TAK DALEJ! Trzymajcie kciuki!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ale jaka zdrada:crazyeye: To najlepszy dowód ,że dobrze melę traktowałaś bo nie boi się ludzi i jest ufna. jej zachowanie jest hołdem w Twoją stronę i tak to odbieraj. W końcu za krótko u Ciebie byłą aby miała poczuć się naprawde u siebie........prawda?

Posted

i przy okazji..przepraszam za wtręt ....ale może ktoś mi coś doradzi.. NIE MOGĘ wkleić ( a właściwie to nie udaje mi się skopiować) banerka Meli...Puchatek mnie naprowadzał, sam sobie wkleił a ja NIC...:oops: :placz:
Czy ktoś ma ten banerek w postaci "zapisu"? i mógłby mi przesłać?
Im prościej tym lepiej:oops: :cool3:

Posted

figa ona chodziła za mna jak cień i czuła się bardzo dobrze i z psem i kotem:lol: ale najważniejsze, że w nowy dt tez wyglada na to, że będzie dobrze i to najwazniejsze... chociaz mam takie ciche marzenie... zeby przekształcił sie w staly.....:oops:

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']i przy okazji..przepraszam za wtręt ....ale może ktoś mi coś doradzi.. NIE MOGĘ wkleić ( a właściwie to nie udaje mi się skopiować) banerka Meli...Puchatek mnie naprowadzał, sam sobie wkleił a ja NIC...:oops: :placz:
Czy ktoś ma ten banerek w postaci "zapisu"? i mógłby mi przesłać?
Im prościej tym lepiej:oops: :cool3:

skopiuj i wklej w edycji podpisu

lub ten

Posted

Iwop a nie mowilam!!! pieski jakos sobie radza!!!! a jej zachowanie-Iwop podziwiam Cie!!!!! z zastraszonej suni jak ladnie sie zmienila:):):)
tamci luzie napewno sa kochani i Mela to wyczula...:):):)
super

Posted

poniewaz miałam okazje razem z jola dowieźć mele do domku i poznac Panstwa którzy sie nią treraz tymczasowo beda opiekowac moge potwierdzic słowa joli, ze mała trafiła naprawde wspaniale..:loveu:

była troszke oszołomiona cała sytuacją, ale nie wygladała na bardzo zastraszoną - jedynie mocno niesmiałą..:lol:
Panstwo tymczasowi - cudowni!!

mają trzy przygarniete koty i kochają wszystkie zwierzaki:loveu:
mela pobiegała troszke po mieszkaniu, po czym położyła sie do swojego łóżeczka przekazanego przez iwop:loveu:
do Pani tymczasowej podchodziła bez specjalnego strachu - nawet pomerdała troszkę (jeszcze opuszczonym) ogonkiem..

patrząc na to wszystko mysle, ze iwop zrobiła juz bardzo dobra robote, a dodoatkowo w domku tymczasowym sunia ochłonie jeszcze bardziej i ustabilizuje sie psychicznie..

ps. cudownie wygladało jak kociczka rezydentka bardzo zainteresowała sie mela lezącą w legowisku i pomimo, ze mela drzemała, kociczka podchodziła i wachała jej nosek i dotykała łapką:loveu: :lol: :evil_lol:

melci bedzie tam dobrze - zeby tylko nie przywiazała sie za bardzo, bo bedzie rozpacz:lol: :evil_lol:

Posted

:-( przed chwilą dzwnila do mnie pani Marta. Mela wyślizgnela sie z szelek i uciekła. Szukała ej cała kamienica - na szczęście Mela wpadła w jakis zagrodzony teren i udało sie ja złapać. Poza tym ma biegunke i załatwia się w domu mimo spacerów. Jestem załamana.

mam nadzieję, że to ze stresu i minie....

Posted

Nie załamuj się, uciekła ale została schwytana i teraz na pewno będzie lepiej pilnowana. Co do biegunki to przecież zmieniono jej karmę, inna woda itp, a poza tym na pewno stres. To absolutnie normalne i nic dziwnego. jeśli państwo lubia i znaja zwierzaki na pewno okażą zrozumienie dla Meli zwłaszcza ,że to jeszcze dzieciak.

Posted

dziewczyny mam nadzijeę, że to ze stresu... U mnie pierwszego dnia tez się załatwiła w domu... Podobno zobaczyla rowerzyste a ten menel, u którego była często jeździł na rowerze...:shake:

Posted

Biedactwo:placz: ale widzisz są też dobre wieści- P. Marta jest z Tobą w stałym kontakcie iszczerze o wszystkim mówi - to bardzo dobry znak. No i to że szukała jej cała kamienica to przecież znaczy ,że podbiła i tam wszystkie serca:loveu: Nie dadzą jej krzywdy zrobic, nie martw się...

Posted

Fiśka jak ją wzięłam to na "dzień dobry" zsikała się mojemu mężowi na nogi:diabloti: Oczywiście z nerwów :razz: To normalka ,przecież i nam jak wyjedziemy gdzieś zdarza sie mieć różne sensacje ....intymne powiedzmy:diabloti:
Grunt ,że ludzie u których jest zdają sobie sprawe ,że to standard

Posted

dziewczyny ja sie nie boje, że w tym domu stanie sie jej krzywda. To wspaniali ludzie... boje sie tylko o ewentualna ucieczkę i ta biegunke...:placz: