Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blow, nie bardzo sie zgodze, ze to pitbull. Ja widze najwyrazniej Bardino / Mixa.:evil_lol: Piekne , hiszpanskie psy. Rasa bardzo rzadko wystepujaca w Polce. Jaka taka, bym Mele oglaszala.
Dla porownania , tak wygladaja Bardinos

.

Czyz nie uderzajace podobienstwo?

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszukałam w goglach i zobaczcie czy pajunia nie miała racji?

Bardino:

" class="ipsImage" alt="">

Mela:

Czy nie podobna????:loveu:
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

no faktyczie Mela wyglada na rasowego psa... zeby tylko to jej szczescie przynioslo przy poszukiwaniu domku.
A jak z ta adopcja zagraniczna Iwonko zadecydowalas ?

Posted

agnieszko na razie nie mam co decydowac... Mela nie ma znalezionego domku stałego. Tylko ten tymczas. Bardzo sie boje bo jak te koty będą na nia reagować? ona jest łagodna ale z kotami różnie bywa... Ją trzeba głaskac kilka razy więcej niz normalnego psa... :shake:

Posted

ja wiem ale przeciez wiesz, że koty sa bardzo wazne...
agnieszko mozesz tam czasem zajrzec i dac im jakąś radę...? oni nigdy nie mieli psa.

Posted

hm, chyba koty powinny schodzić jej z drogi. Pisze to z wlasnego doświadczenia psio/kociego. Ale może moje są takie, że się nie angażują....:oops:
Nie ma co gdybać, zobaczymy we czwartek. Będzie dobrze.

Posted

no mój kot sie psami nie przejmuje... chociaz Mele czasami straszy... ale te krakowskie koty moze psa nie widziały? chodzi mi o to, żeby one sie bardzo nie bały...:placz:

Posted

moje tez nie widzialy i teraz dostaly prezencik w postaci 2psow-hurtem;) i jakos zyja...:):):) Iwop kochana 3maj sie dzielnie!!!!
wlasnie mozliwe zer Meli pomoze ze wyglada na rasowaca...a jak wpisac jeszcze ze to zadka w Polsce rasa...od razu skoczy jej ogladalnosc...:):):)

Posted

iwop napisał(a):
ale te krakowskie koty moze psa nie widziały? chodzi mi o to, żeby one sie bardzo nie bały...:placz:

iwop, zawsze jest ten pierwszy raz...
Koty sobie poradzą, zobaczysz.

Posted

[quote name='Blow']na początku piszecie że Melcia to coś boksiowatego...ja tam widze pittbulla!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pittbul? Ja widzę śliczną mieszankę charta :loveu: Mam słabość to takich pręgusek :loveu:

Cudowna Mela zaraz wędruje do pojego podpisu ;) I mam nadzieję, że już niedługo do swojego docelowego domku!