Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie jest łatwa decyzja - czuje sie naprawde tak jakbym ja porzucała... zeby tylko ci państwo mieli cierpliwość do jej lęków...:-(

Posted

Tak sobie mysle, że moze ten dom tymczasowy to jakas szansa wydobycia jej z tego koszmaru strachu... To nowe 3 osoby... Najpierw napewno bedzie to szok:shake:

CIOCIE Z KRAKOWA CZY MOGE LICZYC NA WASZE ODWIEDZINY U MELI NA TYMCZASIE ? tak od czasu do czasu? Im więcej osób pozna tyn lepiej...:-(

Posted

Agnie dziekuje :loveu:
ja nie moge spac po nocach... ona tak bardzo się przywiązała:placz:
przeciez ona bedzie sie czuła jakbym ja porzucała. I to tak jest... to nie mój pierwszy tymczas ale tamte psinki były ufne w stosunku do wszystkich... a Mela nie boi się teraz tylko mnie!

Posted

Pomyśl w ten sposób: dostała więc Melcia szansę ,żeby nie bać się jeszcze innych ludzi.... przecież z pewnością będą dla niej dobrzy , zaufa także im...ale najlepiej gdyby zaufała swoim stałym opiekunom..to jasne. Wykapana Fiśka, nawet mam podobne zdjęcie jak trzymam ją na rękach

Posted

ja sie chyba nie nadaje na tymczas...:-( łykam cały czas tranxene bo cały czas myślę o tym co ona bedzie czuła jak tam pojedzie. Przeciez ja ja porzucam w jej mniemaniu...

Posted

Rozmawiałam przed chwila z pania z krakowa u której Mela ma tymczas. To naprawde cudowni, cipli ludzie kochający zwierzeta wiec wiem, że Mela będzie miała bardzo dobre warunki...Moze dzieki obecności w domu 2 panów zresocjalizuje sie i przestanie sie bac...? to właściwie jedyna jej wada...:-(

Posted

Iwop!!! nie mysl tak!!!!!!!!!!!!!! Misiek tez a mna lazil krok w krok jak go oddawalam do wawy czulam sie jak ostatnia swnia...a Michu jakos sobie poradzil!!!(choc ostatecznie wrocil-ale z innych wzgledow) ;) ona tez da rade!!!! musi!!!!!!
Iwop mysl ze jakby nie ty spedzalaby swoje dni w owiele gorszym miejscu...

Posted

Iwop - rozumiem Twoje obawy, stres:-( ale tłumacz sobie to w ten sposób, ze to dla dobra Meli, ze i tak duzo dla niej zrobiłaś. Jeśli u nowych właścicieli zazna miłości, wszystko będzie dobrze.

Posted

A ja Cie doskonale rozumiem. Po trzecim psiaku , obiecalam sobie, ze tylko tymczasy i zaden wiecej nie zostanie. I co?:diabloti: Mam 6 teraz, ostatnio doszla Pinezka z Ostrody. I tez tylko na tymczas. :evil_lol: Domki sie zglaszaja, a ja durna idiotka, kazdemu domkowi mam cos do zarzucenia, wmawiam sobie, ze to dla dobra psa. A to guzik prawda, ja sie po prostu nie chce z nia rozstac i sama sobie cos wmawiam. I boje sie jakiegokolwiek psa znowu na tymczas wziasc, aby sie znowu nie zakochac. To jest zawsze tragedia, takie rozstanie. Tez sie na tymczas nie nadaje, choc zdaje sobie sprawe, ze to dla wielu psiakow - jedyna szansa. Ale co - glowa swoje, a serce swoje. Ciezko sie rozstawac, ale czasami trzeba, nie ma innej mozliwosci.

Posted

sorka ale nie mialam czasu czytać wątku:(na początku piszecie że Melcia to coś boksiowatego...ja tam widze pittbulla!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Ja nie tylko na tymczas nie mogę brać, ale nawet kontaktu z żadną bidą nie powinnam mieć i tego muszę się trzymać...:roll:
Ostatnio zainteresowałam się taką sierotą, sama obejrzałam, zrobiłam zdjęcia, napisałam płaczliwy tekst do ogłoszenia, a potem przeczytałam mojej rodzinie, żeby sprawdzić, czy tekst chwyta za serce...
No i wszyscy się wzruszyli, popłakali i stwierdzili, że on musi u nas zostać...bo takie nieszczęśliwe życie miał biedak...:evil_lol:
I mam teraz dwa psy, które się nie lubią...:mad:
Taaaak, teksty to ja mogę pisać dla psów, których nigdy nie widziałam ani ja, ani moja rodzina...