iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ostrowiec Swiętokrzyski - ja nie mówię, że tty źle policzyłaś tylko, ze to bardzo duza odległość i w zwiazku z tym koszty za duze. Mamy to co uzbierało sie w skarpecie na AFN> Quote
beamicha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 iwop napisał(a):Ostrowiec Swiętokrzyski - ja nie mówię, że tty źle policzyłaś tylko, ze to bardzo duza odległość i w zwiazku z tym koszty za duze. Mamy to co uzbierało sie w skarpecie na AFN> czyli w skarpecie 142zł na Melę Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 No moze byc więcej :) Ostrowiec - Krakow to 155 km. Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 jEST TRANSPORT! Koleżanka jedzie na konferencje do Krakowa i zabierze Mele ale potrzebna jest pomoc kogos z dogo z Krakowa bo ona zupełnie nie zna miasta! Może poprosze cez - moze wróci przed środą.... Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Aniu - chodzi o to, żeby albo pokierowac osobę, która ja bedzie wiozła. Pani, która daje jej super tymczas niestety nie ma samochodu a kolezanka nie zna Krakowa...:shake: To bedzie w przyszła środę, rano. Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nie ma problemu przeciez:lol: ja do 23.04. jestem na urlopie (w domu) wiec mam czas.. czy ta pomoc to tylko telefonicznie czy raczej osobiscie? no i dokad jedzie sunia - chodzi mi o ulice - bo jeśli to jest w hucie to nie pomoge bo hute słabo znam - a nawet w ogóle.. Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Aniu najlepiej chyba byłoby osobiście bo ona kompletnie nie zna Krakowa:shake: Domek dla Meli jest na ul. Krzemionki. Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 krzemionki są koło mnie iwop - ja pomoge - jak najbardziej:lol: tylko, ze ja mieszkam po drugiej stronie krakowa.. one bedą jechać od ostrowca, tak? czyli od strony warszawy, czy sandomierza? czy kompletnie nie znają krakowa (tzn nigdy nie były) czy troszke kojarza? Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 krzemionki są koło mnie AniuB, Krzemionki to tam gdzie TVP Krakow, nie gdzie M1 :eviltong: ! Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ania ja z ta kolezanka rozmawilam wstepnie - wiem, ze nie zna Krakowa. Napisze ci na privie wszystko co od niej sie dowiem :) Może najlepiej jak na priva podasz mi kontakt do ciebie. Ja bedą się z nią widziec w piatek. DZIEKUJE BARDZO ANIU:loveu: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wellington napisał(a): AniuB, Krzemionki to tam gdzie TVP Krakow, nie gdzie M1 :eviltong: ! bardzo smieszne, hehe:p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem włąśnie- i dlatego to jest koło mnie, bo ja mieszkam na podwawelskim.. ale zastanawiam sie kto mieszka w okolicach Geanta - bo dziewczyny chyba stamtad bedą jechać.. jakby co - to podjade autobusem... Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No ja mam niedaleko do Geanta - teraz Real..... Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wellington - to koło aqua parku to jest real?? juz dawno tam nie byłam widac.. dziewczyny chyba pojada od strony warszawy - wiec moga wjechać od razu prosto i potem w aleje.. nie beda raczej koło geanta Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Aqua Park jest wyzej. Real, dawny Geant, jest na Bora-Komorowskiego (jest tez jeden w M1, ale to NIE TEN!;)) Quote
Frotka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Xeniu, widzę, że jesteś na dogo. BARDZO, BARDZO, BARDZO za wszystko Ci dziękuję - przechowanie Saby, transporty, no i te jajka....:loveu: Jesteś niezastąpiona. Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tak, jestem na dogo, bo mam zlecenie : szukac sobowtora Saby :lol: No i szukam.... Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wellington napisał(a):Aqua Park jest wyzej. Real, dawny Geant, jest na Bora-Komorowskiego (jest tez jeden w M1, ale to NIE TEN!;)) no ja o tym na bora komorowskiego myślałam właśnie hmm real.. Quote
Reno2001 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 iwop napisał(a):RENO:loveu: TOBIE DZIEKUJĘ ZA PRZEWÓZ KASZMIRA notabene terrorysty:evil_lol: To było zupełnie po drodze:loveu: ! Pozrowienia dla terrorysty-a taki spokojny i niepozorny siedział u nas w samochodzie:diabloti: . Strasznie sie cieszę, że Melcia ma transport do DT. Teraz nic tylko domku stałego nam trzeba :p . Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 reno - ubóstwiam tego terroryste chociaz noszę wielki slad po jego persich kłach na ręce... (próba obcięcia pazurów):angryy: Dzisiaj jest fatalny dzień - okazało sie, że Jurus, który pojechaał do nowego domu ma padaczkę, Morusek z przytuliska tez i przede wszystkim BELLA - MA NOWOTWÓR. Nie powinna tyle cierpiec Dzisiaj był u mnie znajomy, któremu robiłam tłumaczenia tekstów - chciał Mele preguske pogłaskać. Ze strachu zaczeła skowyczeć i zrobiła pod siebie. Tak bardzo sie o nią boję. Czuje sie jakbym ja porzucała. Ona musi miec super dom. Musi. Quote
Reno2001 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Faktycznie kiepskie wieści :-( . Iwonko tylko się nie zamartwiaj, bo pieseczki potrzebują optymizmu. Ja jestem myślami z wami :loveu: :loveu: . Quote
fox_india Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 3mam mocno kciuki. iwop wykonujesz ogromna prace. na pewno beda tez dobre wiesci Quote
iwop Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Meal dlaczego ty nikomu sie nie podobasz???:shake: Quote
Recommended Posts