Yona Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ależ Ciociu, podoba się, szczególnie Mela z kotem :loveu: Oj, Ciociu widzę, że Ty też skarżysz się na znikające posty....:roll: Mi też tutaj dzisiaj coś nie pasuje....:roll: Quote
olenka_f Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 dziś dostałam wiadomość od pani ale nie chce ta pani adoptować Meluni życzy tylko nam szczęścia i dla Meluni dobrego domku a jej byłej właścicielce bardzo chce mózg zdezynfekować, w sumie nic ale się cieszę że choć ktoś czyta te ogłoszenia Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 oleńka od jakiej pani??? bo nie rozumiem...? :crazyeye: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Szukamy stałego domku! melunia bardzo ładnie chodzi na smyczy :) i Nie brudzi w domku ale cały czas panicznie boi sie mężczyzn :( Quote
Yona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ciociu iwop, nikt o Melę jeszcze nie pytał?..:roll: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 YONA NIKT:placz: a przeciez ona naprawde jest sliczna :oops: Quote
Yona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Historia Meli tragiczna, tylko te zdjęcia w takich komfortowych warunkach....:roll: Jak mój TZ zobaczył Melę, to myślał, że ona z Twojego mieszkania do tego lasu niby ucieka i powiedział, że nie wierzy, żeby tak menele mieszkali...:lol: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Yona no to przeciez nie moge jej zabrac spowrotem do menela, zeby jej zdjęcie zrobic:shake: Quote
Yona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ależ Ciociu, ja Ciebie wcale nie namawiam na wypożyczanie meneli do zdjęć...:lol: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Zreszta ciociu yono - mela ma histroei tragiczna - zupełnie mnie rozczula - w nocy wstaje, podchodzi do mojego łzka, liże mnie po ręce i czeka azja pogłaskam. Serce mi peka... co bedzie dalej.:placz: Quote
Yona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ciociu, ogłoszenia idą, czekamy, czekamy....i zobaczysz, że wyczekamy...;) Grunt, żeby pokazywać Melę wszędzie, gdzie się da.... Może w gazecie jakiejś?....:roll: Quote
olenka_f Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 od pani która przeczytała ogłoszenie niestety chyba w dwóch serwisach wyświetla się automatycznie kontakt ze mną a nie bardzo potrafiłam to zmienić i tak napisała do mnie ,Pani jest z Bielska Białej i załatwia już adopcje ze schroniska jakiegoś pieska ale może dać wam do niej namiary? była bardzo zła na tamtą babe od dezynfekcji Meluni Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 oleńka dziekuję :) ale skoro pani nie chce Meli to jej namiary raczej mi sie nie przydadza :( Quote
olenka_f Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja nie mam pojęcia czy ta pani nie myśli że ona jest z Gdańska bo pisze że niestety mieszka zbyt daleko by ją zaadoptować a pieska chce zabrać ze schronu w Pabianicach Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 oleńka ale skoro chce juz wziaśc jakąs bide to trudno :( mela cały czas szuka kontaktu z człowiekiem, cały czas sie przymila i jednocześnie boi:placz: Quote
olenka_f Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 biedna ta Melunia qrcze czemu ludzie to takie głupie istoty Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dziekuję tengusia:loveu: ale domek stały by sie przydał:placz: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 iwonko śliczne te zdjęcia !!!!:loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się , że Mele sie dogadują w końcu!!!!!!!!! Kto Pokocha i Da Domek!!!!!!!!!!!!?????????? Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oj kasia dogaduja sie to za duzo powiedziane ale nie jest tragicznie ... Ale bardzo sie o Mele martwię.:shake: Ona jest jak małe skrzywdzone dziecko. Najlepiej żeby trafila od razu do stałego domu z kochająca osoba... :placz: Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 melusia może ktoś cię zobaczy i się zakocha?:placz: Quote
Recommended Posts