Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ Ciociu, podoba się, szczególnie Mela z kotem :loveu:

Oj, Ciociu widzę, że Ty też skarżysz się na znikające posty....:roll:
Mi też tutaj dzisiaj coś nie pasuje....:roll:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś dostałam wiadomość od pani ale nie chce ta pani adoptować Meluni życzy tylko nam szczęścia i dla Meluni dobrego domku a jej byłej właścicielce bardzo chce mózg zdezynfekować, w sumie nic ale się cieszę że choć ktoś czyta te ogłoszenia

Posted

Szukamy stałego domku! melunia bardzo ładnie chodzi na smyczy :) i Nie brudzi w domku ale cały czas panicznie boi sie mężczyzn :(

Posted

Historia Meli tragiczna, tylko te zdjęcia w takich komfortowych warunkach....:roll:
Jak mój TZ zobaczył Melę, to myślał, że ona z Twojego mieszkania do tego lasu niby ucieka i powiedział, że nie wierzy, żeby tak menele mieszkali...:lol:

Posted

Zreszta ciociu yono - mela ma histroei tragiczna - zupełnie mnie rozczula - w nocy wstaje, podchodzi do mojego łzka, liże mnie po ręce i czeka azja pogłaskam. Serce mi peka... co bedzie dalej.:placz:

Posted

Ciociu, ogłoszenia idą, czekamy, czekamy....i zobaczysz, że wyczekamy...;)
Grunt, żeby pokazywać Melę wszędzie, gdzie się da....
Może w gazecie jakiejś?....:roll:

Posted

od pani która przeczytała ogłoszenie niestety chyba w dwóch serwisach wyświetla się automatycznie kontakt ze mną a nie bardzo potrafiłam to zmienić i tak napisała do mnie ,Pani jest z Bielska Białej i załatwia już adopcje ze schroniska jakiegoś pieska ale może dać wam do niej namiary? była bardzo zła na tamtą babe od dezynfekcji Meluni

Posted

ja nie mam pojęcia czy ta pani nie myśli że ona jest z Gdańska bo pisze że niestety mieszka zbyt daleko by ją zaadoptować a pieska chce zabrać ze schronu w Pabianicach

Posted

oleńka ale skoro chce juz wziaśc jakąs bide to trudno :(

mela cały czas szuka kontaktu z człowiekiem, cały czas sie przymila i jednocześnie boi:placz:

Posted

iwonko śliczne te zdjęcia !!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Cieszę się , że Mele sie dogadują w końcu!!!!!!!!!

Kto Pokocha i Da Domek!!!!!!!!!!!!??????????

Posted

oj kasia dogaduja sie to za duzo powiedziane ale nie jest tragicznie ...
Ale bardzo sie o Mele martwię.:shake: Ona jest jak małe skrzywdzone dziecko. Najlepiej żeby trafila od razu do stałego domu z kochająca osoba... :placz: