Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale iwop przeciez nie ma innego wyjscia... panstwo sa bardzo mili, kochaja zwierzeta, chca pomoc. ja do nich zajrze, sprawdze ja sie Mela czuje. co jeszcze mozemy zrobic ? musisz byc dobrej mysli.

Posted

cez mnie chyba trzeba UŚPIĆ.

nie wiem co mi sie stało... to tak jakbym pierwszy raz w życiu psa miała na tymczasie. Juz nie wiem co mam robic...

Posted

meliske sobie zaparz, w kapieli sie zrelaksuj i badz dobrej mysli, bo Mela wyczuje Twoj niepokoj a to jej nie pomoze. trzymaj sie Iwop, bedzie dobrze.

Posted

no dobrze, Pani nie miala psa...Ale chyba Mela nie jest jakimś wściekłym brytanem tylko zastraszoną sunią. Jasne, ze moga być kłopoty ale wierzcie mi, z kotami też są. Nic tu się zresztą nie wymyśli, trzeba czekać do jutra.
A Ty Iwop napij się czegoś czy jak....... Hm, ja nie umiem pocieszać!

Posted

aga ja o tym pisałam na watku preguska i nawet zdjęcie wkleiłam dla porównania. :0 a wiesz, że te "nasze psy to wygladaja jak rasowe bardino to rzadka rasa...:p

Bardino - i co nie podobny...?

Posted

[quote name='iwop']aga ja o tym pisałam na watku preguska i nawet zdjęcie wkleiłam dla porównania. :0 a wiesz, że te "nasze psy to wygladaja jak rasowe bardino to rzadka rasa...:p

Bardino - i co nie podobny...?

no bardzo podobny...qrde normalnie jakie cudeńka spotkaliśmy na swojej drodze...

Posted

Wiem co czujesz....oj wiem....
:glaszcze: ile ja łez wypłakałam za moimi....ile nadal wypłakuje...

a jednej suni z tymczasu nie byłam w stanie oddać ;) i jest już w naszej sforze...jest jej istoria na dogo....

trzymaj się Kochana...musisz sobie wytłumaczyć, że w każdej chwili możesz ją zabrać...że poprostu próbujesz...(musisz sobie jako,s chwilowo wytłumaczyć bo zwariujesz)....

Posted

Taki jest los Tymczasowców. Ciągłe rozstania. Dlatego ja się nie nadaję. Uzbierałbym gromadę psów i tyle.

Szkoda że ten Kraków to tylko tymczas.

Bardziej podobna do Kiwi niż do Figi.