iwop Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Mela bardzo szybko sie przywiązuje:placz: Jest u mnie od zeszłego czwartku a chodzi za mna jak cień! Serce mi peka bo czuje sie tak jakbym ja miała porzucic:-( naprawde nie moge jej zatrzymac. Okropnie przez to sie czuję... nadal panicznie boi sie obcych :shake: Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Iwonko nigdy jej nie zostawisz przecież nawet jak będzie domek to i tak kontakt będzie a jej serduszko dla ciebie już do końca będzie biło tak samo mocno jak dla nowych państwa:loveu: Quote
Reno2001 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 iwop napisał(a):Mela bardzo szybko sie przywiązuje:placz: Jest u mnie od zeszłego czwartku a chodzi za mna jak cień! Serce mi peka bo czuje sie tak jakbym ja miała porzucic:-( naprawde nie moge jej zatrzymac. Okropnie przez to sie czuję... nadal panicznie boi sie obcych :shake: To własnie przeraża mnie w tymczasach: pies sie przywiąże a potem musi znów zmienić dom i znów stres od początku. Alda jest w domu juz miesiąc a obcych nadal tez sie strasznie boi. Prawdę powiedziawszy tylko w stosunku do mnie zachowuję się swobodnie i na prawde radośnie. Te pieski na prawdę wiele w zyciu przeszły :placz: . Ja jednak wierze, że będzie dobrze. WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :roll: ehhh nie ma sie co martwic...tzn za mna Michu tez lazi jak cien-jak tylko wstane to on juz na lapach i idzie gdzie ja...waruje pod drzwiami za ktorymi mu zniknelam...slucha mnie...ale jak pojechal do domku ktory nie wypalil:angryy: albo jak jedzie do Hali w odwiedziny jakos sie beze mnie odnajduje-tez sie o to balam... Mela da rade...jak trafi do domku wszystko jej sie w tej glowie ulozy!! Mela sliczniutka hop po dom!!:loveu: :loveu: dobrze by bylo zeby mela miala kontakt z innymi ludzmi tzn wychodzila np tez z innymi na spacer...:cool3: Quote
iwop Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mela ma na allegro jedna osobę obserwującą ... Po świetach mela jedzie do wspaniałego domu tymczasowego... Czekaja na nia tam wspaniali państwo, 4 koty i worek zabawek, które Mela z pewnościa potnie na kawałeczki...:diabloti: Ale niestety to tylko dom tymczasowy...:-( Quote
olenka_f Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ale coś sie dzeje a to ważne wiem że to mało ale cisza jest okropna Quote
Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Melcia dalej szuka kochającego domku :-( :-( !! Quote
iwop Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzisiaj Mela dostała nowe łóżeczko :p bo spała na starym kocyku i pakowała sie do łóżka drugiej Meli czym ona oczywiście bardzo sie denerwowała:angryy: Quote
iwop Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 MELA JEST PIEKNA! Patrząc na jej pręgi zastanawiam sie jakich ona miała rodziców - bokserka chyba nie... moze amstafka...:razz: Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Melka mogłaby juz jechac do krakowa do domu tymczasowego... ale nie ma transportu! :placz: chcialabym aby to było jak najszybciej bo ona bardzo sie przywiązuje i potem bedzie coraz gorzej...:shake: Quote
Yona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ciociu, ja myślałam, że transport jest....:roll: O co chodzi?... Brak pieniędzy, czy coś innego?... Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pieniądze ciociu sa. :) dzieki tobie i ybot ale nie ma transportu bo cez , ktora zaofiarowała się ja zawieźć jest za granica i wroci dopiero w przyszłym tygodniu... Ja naprawde nie chce sie jej jak najszybciej pozbyc ale pomijam to, ze ona już sie przywiązała ale ja rano zaprowadzam swoja onke do moich rodziców i mela zostaje sama z kotem. Wracam po południu. W tym domu tymczasowym w Krakowie jest pani i dwóch panow a to byłaby dobra resocjalizacja bo mela przestałaby sie w końcu bac ludzi... a tak to tylko zna mnie :shake: Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Najlepiej jakby Mela pojechała w weekend...:-( Ale jak to zrobic...? ja nie mam samochodu:shake: Quote
Reno2001 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Iwop, moze zmień tytuł wątku, że pilnie potrzebny dla Melci transport Ostrowiec-Kraków. Myślę, że wtedy szybciej cos się znajdzie. No mnie ni w ząb nie po drodze :placz: ! Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 RENO:loveu: TOBIE DZIEKUJĘ ZA PRZEWÓZ KASZMIRA notabene terrorysty:evil_lol: zwracam pieniadze za transport! Quote
beamicha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jak ja bym chciała ją zawieść to mam 870km to kosztowałoby ok 315zł decyzja należy do Was Quote
iwop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 beamicha 870 km to chyba trochę za duzo :( Quote
beamicha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 to policzyłam do Ostrowca świętokrzyskiego czy to sam Ostrowiec? jak tak to dalej 904km i wtedy ok 325zł dużo wiem:( Quote
Recommended Posts