Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mela bardzo szybko sie przywiązuje:placz: Jest u mnie od zeszłego czwartku a chodzi za mna jak cień! Serce mi peka bo czuje sie tak jakbym ja miała porzucic:-( naprawde nie moge jej zatrzymac. Okropnie przez to sie czuję...
nadal panicznie boi sie obcych :shake:

Posted

Iwonko nigdy jej nie zostawisz przecież nawet jak będzie domek to i tak kontakt będzie a jej serduszko dla ciebie już do końca będzie biło tak samo mocno jak dla nowych państwa:loveu:

Posted

iwop napisał(a):
Mela bardzo szybko sie przywiązuje:placz: Jest u mnie od zeszłego czwartku a chodzi za mna jak cień! Serce mi peka bo czuje sie tak jakbym ja miała porzucic:-( naprawde nie moge jej zatrzymac. Okropnie przez to sie czuję...
nadal panicznie boi sie obcych :shake:

To własnie przeraża mnie w tymczasach: pies sie przywiąże a potem musi znów zmienić dom i znów stres od początku.

Alda jest w domu juz miesiąc a obcych nadal tez sie strasznie boi. Prawdę powiedziawszy tylko w stosunku do mnie zachowuję się swobodnie i na prawde radośnie.
Te pieski na prawdę wiele w zyciu przeszły :placz: .
Ja jednak wierze, że będzie dobrze.

WESOŁYCH ŚWIĄT

Posted

:roll: ehhh
nie ma sie co martwic...tzn za mna Michu tez lazi jak cien-jak tylko wstane to on juz na lapach i idzie gdzie ja...waruje pod drzwiami za ktorymi mu zniknelam...slucha mnie...ale jak pojechal do domku ktory nie wypalil:angryy: albo jak jedzie do Hali w odwiedziny jakos sie beze mnie odnajduje-tez sie o to balam...

Mela da rade...jak trafi do domku wszystko jej sie w tej glowie ulozy!!
Mela sliczniutka hop po dom!!:loveu: :loveu:

dobrze by bylo zeby mela miala kontakt z innymi ludzmi tzn wychodzila np tez z innymi na spacer...:cool3:

Posted

Mela ma na allegro jedna osobę obserwującą ...
Po świetach mela jedzie do wspaniałego domu tymczasowego... Czekaja na nia tam wspaniali państwo, 4 koty i worek zabawek, które Mela z pewnościa potnie na kawałeczki...:diabloti: Ale niestety to tylko dom tymczasowy...:-(

Posted

Dzisiaj Mela dostała nowe łóżeczko :p bo spała na starym kocyku i pakowała sie do łóżka drugiej Meli czym ona oczywiście bardzo sie denerwowała:angryy:

Posted

Melka mogłaby juz jechac do krakowa do domu tymczasowego... ale nie ma transportu! :placz: chcialabym aby to było jak najszybciej bo ona bardzo sie przywiązuje i potem bedzie coraz gorzej...:shake:

Posted

Pieniądze ciociu sa. :) dzieki tobie i ybot ale nie ma transportu bo cez , ktora zaofiarowała się ja zawieźć jest za granica i wroci dopiero w przyszłym tygodniu... Ja naprawde nie chce sie jej jak najszybciej pozbyc ale pomijam to, ze ona już sie przywiązała ale ja rano zaprowadzam swoja onke do moich rodziców i mela zostaje sama z kotem. Wracam po południu. W tym domu tymczasowym w Krakowie jest pani i dwóch panow a to byłaby dobra resocjalizacja bo mela przestałaby sie w końcu bac ludzi... a tak to tylko zna mnie :shake:

Posted

Iwop, moze zmień tytuł wątku, że pilnie potrzebny dla Melci transport Ostrowiec-Kraków.
Myślę, że wtedy szybciej cos się znajdzie.
No mnie ni w ząb nie po drodze :placz: !