iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Nowe allegro Melki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182695017 dzisiaj byłysmy u weterynarza. oprócz szczepień i środkow na robale - antybiotyk do ucha :-( Zapalenie uszu. Quote
klusek04 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Podnoszę Sunieczkę. Niech się zadomowi w DT i stałego domku jej życzę. Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 kochani ona jest taka wdzięczna, ze az serce ściska! tylko juz 3 noc spac mi nie daje bo dochodzi do łózka i liże mnie po rękach .... Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 CIOCIU YONO! Twoja chrzestna coreczka chrapie tak, że nie ch sięreszta moich zwierząt schowa! :shock: Quote
Yona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Oj, Ciociu, ja już szóstą noc spać nie będę, bo jeden z wykastrowanych psów bardzo źle znosi ten stan. Tłucze sie po domu przez całą noc i piszczy... Jakaś ropa pojawiła się i....och....:shake: Quote
olenka_f Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 mi się wydaje że ona dziękuje ci za życie i dlatego tak ręce liże jejku jaki to kochany pieseczek a że chrapie cóż nie może przecież być doskonała:cool3: Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 OLEŃKA ALE ONA CHRAPIE JAK CAŁA ARMIA!!!:p co do wdzięczności to przeciez ona mnie zna od czwartku...:-( Tak szybko się przywiązuje.. a przeciez u mnie to tylkotymczas:placz: Quote
olenka_f Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie tylko tymczas ale wielkie serce uratowanie życia danie nadzieji że człowiek to nie tylko świnia i wielka wielka dobroć nie tylko Melunia jest ci wdzięczna naprawde Quote
martasuwałki Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mela, hopka - na początek, żeby Pan/ni Cię dostrzegła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Melunia taka wdzięczna istotka niech ją wreszcie ktoś dobry wypatrzy Quote
Yona Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Może przynajmniej ma jakiegoś obserwatora?... Niby nic, a jednak coś... Quote
Recommended Posts