Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tym kotem to nawet lepiej, ze sprawdzisz jak sie zachowa, bo w domku tymczasowym mieszkaja trzy koty...
klatki nie masz ? jakiegos znajomego kto ja w razie czego przez noc przetrzyma ?
trzymam kciuki jeszcze mocniej, zeby wszystko bylo ok.

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie mam klatki ale cały czas wierze, że nie będzie tak źle...
Ona była całkiem spokojna do momentu kiedy nie poszła do tego psychola... nie moge sobie wydarowac ale naprawdę nie było co zrobic!

Jak sobie pomyslę, że ona ucieka do lasu ze strachu to zaraz widze oczy mojej Meli gdy ja zobaczyłam u hycla :placz:

Posted

podobno sami pacyfisci :) ale moze jak bedziesz tam jeszcze dzwonic to dopytaj co...
czekam na relacje po 17, mam nadzieje, ze uda Ci sie cos napisac...

Posted

cez powiem szczerze - dzisiaj moja Mela zostanie na wszelki wypadek w swoim przedszkolu tzn u mojej mamy (zaprowadzam ja tam codziennie żeby nie siedziała sama gdy jestem w pracy). "Nowa" Mela dzisiaj będzie miała zatem kontakt tylko z moim kotem :) i ze mna oczywiście.

Posted

cez u moich rodziców jest suczka Lola i kotka Mordzia i WSZYSCY maja dosłownego bzika na punkcie mojej Meli. Mają nawet troche pretensji, że "stresuję" Melę tymczasami :razz:

chociaż ostatnio moja siostra strasznie "truje" na temat Lady - podhalanki, która była u mnie na tymczasie... Zwyczajnie się zakochała :)

Posted

widziałam na rozliczeniach AFN, że jest wpłata Mela - świętokrzyskie. Nie wiem czy to na "moja " Melę? Nie wiem komu mam podziekować?
I w ogóle nie wiem jak sie dysponuje pieniędzmi z AFN bo nigdy nie brałam :shake:

Posted

kasia ale ja nie wiem czy to na "ta " Mele ?
Może lepiej zrobic skarpetkę - Psy z ostrowca Sw.? I w ogóle jak korzysta sie ze skarpety?

Posted

Jest u mnie!!! Piekna pręguska!:loveu: Przerażona jak zaszczute zwierzątko :placz: Boi się nawet ręki skierowanej do głaskania i zwija się wtedy z przestrachem Na razie wpakowała sie do łóżka mojej Melki, która teraz jest u rodziców . Z kotem nie zwracaja na siebie uwagi. jedyny problem na razie - no i nie umie chodzić na smyczy bo panicznie sie boi. No i nie umie wchodzic po schodach. Bedzie troche trudno ja sprowadzac z mojego 3 pietra. No i śmierdzi :p ale dzisiaj nie bedę jej kąpac żeby bardziej jej nie stresowac.
Teraz zabieram sie za wklejanie zdjęć!

Posted

" class="ipsImage" alt="">

jak moja mela by to zobaczyła to tragedia:placz: Musze wykombinowac abby Mela pręguska spała na łóżeczku przygotowanym dla niej. Tylko nie wiem jak ją "wyrzucic". No i jak z sisianiem bo na razie to ona chodzic się boi:shake:

Posted

Ona jest taka biedna, ze az serce sciska:placz: W nocy troche płakała. Nie chciała nic zjęść. Na dodatek moj kocur cały czas przechodzil koło niej i prychał i syczał mimo, że ona w ogóle nie zwracała na niego uwagi. Jakis diabeł w niego wstąpił. Zero agresji - mozna jej reke do pyska włożyc i nic. W końcu ja wykapałam bo nie mozna było tego "zapachu" wytrzymać". Najgorsze jednak ze spacerem. Musiałam ja zności i wności bo boi sie ruszyc z miejsca. na widok sąsiada próbowała wtopić sie w ziemie i strasznie sie trzęsła. Siediałam z nia na dworze prawie godzine ale nie załatwila sie wcale. Cały czas szukała jakiegos miejsca żeby sie schowac :shake: Wiec napewno zrobi cos w domu. Dzisiaj konfrotnacja z moja Melą - tez po cięzkich przejsciach ale teraz gwiazda rodzinna - każdy obcy pies to dla niej straszny stres i musze co 5 min podkreslać, że ona jest najwazniejsza. :roll:

Posted

Biedne maleństwo...:-( taka młoda a już tak doświadczona i skrzywdzona sunia :shake:
Coraz częściej mam ochotę krzyczeć, że nienawidzę ludzi!!!!! :angryy: