iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 MELA JEDZIE DO SUPER TYMCZASU ALE SZUKAMY STAŁEGO DOMKU! od jutra mela u mnie więc beda zdjęcia bidulki! Będę miec dwie Mele w domu i boje sie - a jak sie pokłocą?:shake: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 iwop może się nie pokłóca a jeśli to tylko rozdzielenie w domu wchodzi w grę:( a jaki ten DT jest??i gdzie? w Krakowie?? Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 tak kasia DT jest w Krakowie. Bardzo miła pani. Dziewczyny z krakowa tam były i jest super ale Mela pojedzie tam dopiero po świetach. Nale widziałaś moje mieszkanie - nie da się rozdzielic. Kot musi chodzic swobodnie do łazienki. Moja Melka tez przeciez ma rożne leki i jakbym ja zamknęła to byłby koniec. :( A ta nowa Mele też musze jakoś "przysposobić" bo wiadomo co ten menel jej robił?:placz: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 iwonko no to jest naprawdę nieciekawie:(:( pisz jak Ci pomóc Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 melę na pierwszą zapraszam!!!!!!!!!!!!!!:roll: Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 kasia juz mi pomagasz bo do Ostrowca to niewiele osób zagląda :9 niektórzy jeszcze pisza - oddajcie psa do schronu do Mielca tam będzie miał lepiej :9 dziwie się, że dogo uważają , że w schronie jest tak dobrze... Kasia najlepsze to znalezienie domow ale przeciez i w starachowicach i Kielcach kiepsko :placz: Zobacz na apele o dt czy adopcje sa ludzie z innych regionów a świętokrzyskie - cisza :angryy: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no wiesz nasz region jest strasznie zacofany!!!!!!!!!:(:( pomogę ile mogę ! Quote
YBOT Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 w gore....czy pieniazki dotarly???? bo sie booojaaaammmm, ze nie.... Quote
olenka_f Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dałam malutką na 4lapy, dogs, kupiepsa, advers, e karmy, mojpupil dawać dalej? Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 oleńka :loveu: oczywiście jeżeli mozesz...:loveu: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wspaniała robota:):) do góry psino teraz musi się udać:multi: Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 kasia nie moge sie doczekac jutra - bo od jutra bedzie u mnie. mam nadzieje, ze ten psychol nic jej nie zrobił :angryy: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 iwonko ja tez mam taką nadzieję......:roll: Oczywiście od razu czekam na sprawozdanie :) Quote
Cez Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 musi byc dobrze, nie moge sie doczekac jutrzejszych wiadomosci... :) Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 cez - mela bedzie u mnie koło 17. porobie jej zdjęcia i cos napsiże . Troche sie boję - jak to przyjmie moja Mela:roll: Quote
Cez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 to juz dzisiaj... trzymam kciuki, zeby dziewczyny sie dogadaly. Quote
Cez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 wiem... na razie trzeba myslec pozytywnie, a masz jakis plan B ? Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 plan B nie istnieje :( moja Melka jest NIBY przyzwyczajona do tymczasów ale ona bidulka sama jest po przejściach . Tydzien temu była w klinice, teraz bierze zastrzyki i jest bardzo zestresowana i zazdrosna. Bedę w kólko musiała sie nia zajmowac i powtarzac, że jest najwazniejsza .... Moze to brzmi głupio, że takie same imiona to problem ale moja Melcia jest zazdrosna i bedzie niezłe zamieszanie z tego powodu... Melka jest tam zwprawdzie z kotem ale kot jest na podwórku... Nie wiem jak zachowa sie jak kmoj kot bedzie jej łaził koło nosa...:oops: Quote
Recommended Posts