Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MELA JEDZIE DO SUPER TYMCZASU ALE SZUKAMY STAŁEGO DOMKU!

od jutra mela u mnie więc beda zdjęcia bidulki! Będę miec dwie Mele w domu i boje sie - a jak sie pokłocą?:shake:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak kasia DT jest w Krakowie. Bardzo miła pani. Dziewczyny z krakowa tam były i jest super ale Mela pojedzie tam dopiero po świetach. Nale widziałaś moje mieszkanie - nie da się rozdzielic. Kot musi chodzic swobodnie do łazienki. Moja Melka tez przeciez ma rożne leki i jakbym ja zamknęła to byłby koniec. :( A ta nowa Mele też musze jakoś "przysposobić" bo wiadomo co ten menel jej robił?:placz:

Posted

kasia juz mi pomagasz bo do Ostrowca to niewiele osób zagląda :9 niektórzy jeszcze pisza - oddajcie psa do schronu do Mielca tam będzie miał lepiej :9 dziwie się, że dogo uważają , że w schronie jest tak dobrze...

Kasia najlepsze to znalezienie domow ale przeciez i w starachowicach i Kielcach kiepsko :placz: Zobacz na apele o dt czy adopcje sa ludzie z innych regionów a świętokrzyskie - cisza :angryy:

Posted

plan B nie istnieje :( moja Melka jest NIBY przyzwyczajona do tymczasów ale ona bidulka sama jest po przejściach . Tydzien temu była w klinice, teraz bierze zastrzyki i jest bardzo zestresowana i zazdrosna. Bedę w kólko musiała sie nia zajmowac i powtarzac, że jest najwazniejsza ....
Moze to brzmi głupio, że takie same imiona to problem ale moja Melcia jest zazdrosna i bedzie niezłe zamieszanie z tego powodu...
Melka jest tam zwprawdzie z kotem ale kot jest na podwórku... Nie wiem jak zachowa sie jak kmoj kot bedzie jej łaził koło nosa...:oops: