iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 beamicha - jezeli w transporcie chodziłoby o pieni adze to ja nawet moge się zapozyczyć! Ale czy jest sens tymczas tak daleko? jezeli to byłby stały dom to staniemy z kolezanka na głowie! juz sama nie wiem co robić! Beamicha co do bazarku to ja robiłam kiedys dla malinki z Ligoty i tez tak cięzko było.:shake: Dziękuje ci z całego serca, naprawde. Bo my tu w Ostrowcu jestesmy zupełnie same. Quote
beamicha Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 iwop napisał(a):beamicha - jezeli w transporcie chodziłoby o pieni adze to ja nawet moge się zapozyczyć! Ale czy jest sens tymczas tak daleko? jezeli to byłby stały dom to staniemy z kolezanka na głowie! juz sama nie wiem co robić! Beamicha co do bazarku to ja robiłam kiedys dla malinki z Ligoty i tez tak cięzko było.:shake: Dziękuje ci z całego serca, naprawde. Bo my tu w Ostrowcu jestesmy zupełnie same. Zrobiłam drugi dla boksi z guzem bo tej bidy nie widziałam jeszcze zaraz dla niej też coś wystawię ona jest śliczna szkoda, że więcej zdjęć nie ma. Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 beamicha ona z boksia ma sierść bo pyszczek to zupełnie nie :shake: jutro pojade tam moze Mela wróciła to zrobie jej zdjęcia:placz: Quote
beamicha Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 proszę tak tylko mogę Wam pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4370082#post4370082 jestem sercem z Wami nie poddawajcie się Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 mela szuka domu, chociaż tymczasowego!:placz: Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 czyli mela to dzikusek, czy taka bojaźliwa? Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Mela była troche lekliwa ale juz po sterylce spokjojnie dała się brac na ręce i na kolana - była mniejsza :( Teraz równiez podchodzi i daje sie głaskac ale ucieka do lasu bo boi się tego psychola. Musze ja zabrac bo ze strachu zdziczeje - najpierw te poparzenia teraz super tymczas:placz: Quote
Kasia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 póki jeszcze można podnosić to podniosę Melcie na 1!!!!! :-( Quote
Marka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tragiczny jest los tej biednej suczki - tyle już przeszła, a przecież całe życie ma jeszcze przed sobą... :shake: Dziewczyny - może jeśli nikt się nie zgłosi z tymczasem - hotelik w Częstochowie u mosii? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921 Suczka jest śliczna - na pewno szybko znajdzie dom - oby tym razem odpowiedzialny i kochający! Quote
YBOT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 iwopko....my mozemy tylko finansowo pomoc....bardzo skromnie ale ....50 zl wyskrobiemy....wyslij mi, prosze konto na maila: brisse@wp.pl, to choc na zarelko troszke bedzie... pozdrawiamy - ybotowie Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 YBOT DZIĘKUJEMY! :loveu: :loveu: :loveu: To może skarpetka na AFN? Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Marka dziekuję za adres. :) Szkoda, że to tak daleko :( Quote
YBOT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 skarpeta? no problem....moze by tu bazarek jakis zrobic dla suni? hmmm.... Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 jezeli mozna... każda pomoc jest potrzebna :placz: MELA SZUKA DOMU CHOCIAZ TYMCZASOWEGO :placz: :placz: Quote
YBOT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4169621#post4169621 ponowna licytacja pieknego phurby ze srebra....na sunie....ciocia Fauna i ciocia Yonka zaplacily po dwa razy za to cudo i przekazaly dalej....na sunie!!!! Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 pajunia tak jak pisałam wyżej - pojechalam zrobic zdjecia ale okazało sie, że tymczas wrzeszczy na nia (moze ją zbił?!) i Mela uciekła do lasu - chowa sie pod jakims krzakiem i wraca gdy on spi. Musimy ja zabrac stamtąd! Zdjęc nie udało mi się zatem zrobic:placz: Moze jutro. Quote
YBOT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Yonko.....Ty jestes niesamowita....lazisz sobie za mna po watkach i wplacasz na te bidy!!!! no po prostu niesamowita!!!! ja na te sunke przeznaczam Twoja i Cioci Fauny phurbe!!!! dziewczyny.....trzymajcie sie!!!! Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ybot - nas jest 3, ja zdecydowałam, ze nie zostawie jej tak i zabiore na tymczas ale dopiero w piatek - wczesniej nie dam rady. Nie wiem jak to bedzie bo nie mam specjalnych warunków i chorą onke ale ten psychol jeszcze cos jej zrobi:shake: A tak juz była ufna! jestem załamana bo boksia z guzami do operacji http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52396 też ma tymczas nie najlepszy. TRAGEDIA.:placz: Quote
Yona Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 iwop, Mela na allegro na 29 stronie... kto ją tam zobaczy? :shake: Jak ma szybko znależć dom to musi być wystawiana co tydzień z opcją, że pokazuje się na początku listy danej kategorii (czy jak to tam się nazywa, w każdym bądź razie za 12zł.). Mogę to opłacać... Quote
Recommended Posts