Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beamicha - jezeli w transporcie chodziłoby o pieni adze to ja nawet moge się zapozyczyć! Ale czy jest sens tymczas tak daleko? jezeli to byłby stały dom to staniemy z kolezanka na głowie! juz sama nie wiem co robić!

Beamicha co do bazarku to ja robiłam kiedys dla malinki z Ligoty i tez tak cięzko było.:shake: Dziękuje ci z całego serca, naprawde. Bo my tu w Ostrowcu jestesmy zupełnie same.

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
beamicha - jezeli w transporcie chodziłoby o pieni adze to ja nawet moge się zapozyczyć! Ale czy jest sens tymczas tak daleko? jezeli to byłby stały dom to staniemy z kolezanka na głowie! juz sama nie wiem co robić!

Beamicha co do bazarku to ja robiłam kiedys dla malinki z Ligoty i tez tak cięzko było.:shake: Dziękuje ci z całego serca, naprawde. Bo my tu w Ostrowcu jestesmy zupełnie same.

Zrobiłam drugi dla boksi z guzem bo tej bidy nie widziałam jeszcze zaraz dla niej też coś wystawię ona jest śliczna szkoda, że więcej zdjęć nie ma.

Posted

beamicha ona z boksia ma sierść bo pyszczek to zupełnie nie :shake: jutro pojade tam moze Mela wróciła to zrobie jej zdjęcia:placz:

Posted

Mela była troche lekliwa ale juz po sterylce spokjojnie dała się brac na ręce i na kolana - była mniejsza :( Teraz równiez podchodzi i daje sie głaskac ale ucieka do lasu bo boi się tego psychola. Musze ja zabrac bo ze strachu zdziczeje - najpierw te poparzenia teraz super tymczas:placz:

Posted

iwopko....my mozemy tylko finansowo pomoc....bardzo skromnie ale ....50 zl wyskrobiemy....wyslij mi, prosze konto na maila: brisse@wp.pl, to choc na zarelko troszke bedzie...

pozdrawiamy - ybotowie

Posted

pajunia tak jak pisałam wyżej - pojechalam zrobic zdjecia ale okazało sie, że tymczas wrzeszczy na nia (moze ją zbił?!) i Mela uciekła do lasu - chowa sie pod jakims krzakiem i wraca gdy on spi. Musimy ja zabrac stamtąd! Zdjęc nie udało mi się zatem zrobic:placz: Moze jutro.

Posted

Yonko.....Ty jestes niesamowita....lazisz sobie za mna po watkach i wplacasz na te bidy!!!! no po prostu niesamowita!!!! ja na te sunke przeznaczam Twoja i Cioci Fauny phurbe!!!!

dziewczyny.....trzymajcie sie!!!!

Posted

ybot - nas jest 3, ja zdecydowałam, ze nie zostawie jej tak i zabiore na tymczas ale dopiero w piatek - wczesniej nie dam rady. Nie wiem jak to bedzie bo nie mam specjalnych warunków i chorą onke ale ten psychol jeszcze cos jej zrobi:shake: A tak juz była ufna! jestem załamana bo boksia z guzami do operacji
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52396

też ma tymczas nie najlepszy.

TRAGEDIA.:placz:

Posted

iwop, Mela na allegro na 29 stronie... kto ją tam zobaczy? :shake:
Jak ma szybko znależć dom to musi być wystawiana co tydzień z opcją, że pokazuje się na początku listy danej kategorii (czy jak to tam się nazywa, w każdym bądź razie za 12zł.). Mogę to opłacać...