iwop Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mela dotarła do naszego przytuliska jako 4 miesięczny szczeniak. Była w strasznym stanie - mały szkielecik. W dodatku jej właścicielka aby psa "odkazić" myła ją w silnym roztworze nadmanganianu potasu!!!:placz: W efekcie Mela była prawie wyłysiała i miała poparzoną prawie odchodzacą od ciała skórę z otwartymi ranami. Teraz Mela ma około 10-11 miesiecy i przypomina pregowana bokserkę. Jest zdrowa i wysterylizowana. To bardzo miła, łagodna suczka i gdy jest w domu pozwala się głaskać ale gdy ją wypuscic na dwór staje sie lękliwa i nieufna - boi sie ludzi. Jej włascicielka zgotowała jej niezłe piekło. Poszukujemy domku dla Meli! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: MUSIMY JA ZABRAĆ Z dt - OKAZAŁO SIĘ ŻE FACET WRZESZCZY NA NIA I MOŻE NAWET BIJE A MELA UCIEKA ZE STRACHU DO LASU! KTO POKOCHA BOKSIOWATĄ MELĘ ZE SMUTNYMI OCZKAMI ? CZY JEST GDZIES DLA NIEJ DOMEK? Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 No tak :placz: nikt nawet do pręgusi nie zajrzał...bo nie dość, ze nie jest rasowa to jeszcze mieszka w mieście gdzie jest tylko 3 wolontariuszy:shake: Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ona duzo przeszła i jest troche nieufna ale jest bardzo łagodna. To na razie jedno zdjęcie, na którym Mela odpoczywa po sterylizacji. W sobote bedę miec następne. Bedzie lepiej widac jaka z niej ładna dziewczynka ;) Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 no tak tutaj nawet nikt nie zajrzy... bo to za daleko :placz: ech... Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 przykro... ale trudno sama bede cie podnosic :( dziwne troche bo mnie inne psy obchodza - nie tylko te z mojej okolicy... choćby bulinka z drugoiego końca Polski ale widocznie niektórzy uznają zasadę- bliska ciału jedynie koszula...:shake: Quote
Tengusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja z checia podniose sunie ... :( Jesli jest potrzeba moge sunie na allegro wystawic ;) Quote
BasiaD Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Koniecznie trzeba wystawić nińkę na alegro. Ona już dość się nacierpiała! Dobry domek pilnie poszukiwany! Hopaj malutka do góry przypominac o sobie ciotkom i wujkom, nich Ci wreszcze znajdą domek! Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dziekuje basia za zajrzenie do Meli. To naprawde urocza biedna sunka. allegro zrobie jej dopiero pod koniec tygodnia jak będe mieć nowe zdjęcia Melusi.:placz: Quote
olenka_f Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 prosimy o domek dla Meluni, grzecznie prosimy:mad: Quote
pajunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a bylaby mozliwosc dostania lepszych zdjec? To bym ja u mnie poumieszczala. Oczywiscie, jesli byscie chcieli? Quote
iwop Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 pajunia oczywiście, że musze zrobic lepsze zdjęcia ale nie moge iśc do przytuliska wczesniej niz w sobote bo mam chorego psa i musze jechac do lublina de kliniki wet. Zdjecia Meli bedą najpoźniej w niedzielę. Quote
iwop Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Witaj Meluniu - trzeba znaleźć ci domek w którym nikt cie juz nie skrzywdzi...:placz: Quote
iwop Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dziekuję dziewczyny za zajrzenie do wątku :) przed chwila jeden z dogo napisał, ze każdy zajmuje się tu SWOIM psem. Nie wiedziałam :angryy: Quote
olenka_f Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dobry żart naszczęście Melunia ma kochające ją cioteczki i domku szukać będą nadal Quote
boksiedwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Iwop podeślij ja na boksery w potrzebie http://www.bokserywpotrzebie.pl/index.htm Quote
iwop Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 boksiedwa - dziekuje :loveu: W niedziele zrtobie nowe zdjęcia Meluni to wtedy zrobie ogłoszenia i poprosze o pomoc na boksiach - to wprawdzie nie dosłownie boksaia ale coś z niej ma...:oops: Quote
boksiedwa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ma prążki :D a może komuś wpadnie w oko? tą boksiową stronkę sporo ludzi odwiedza Quote
iwop Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 melunia do góry :) Sama bede cię podnosić... Zastanawiam się czy tylko ja mam w zwyczaju podnosić cudze watki...:shake: Quote
Recommended Posts