Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mela dotarła do naszego przytuliska jako 4 miesięczny szczeniak. Była w strasznym stanie - mały szkielecik. W dodatku jej właścicielka aby psa "odkazić" myła ją w silnym roztworze nadmanganianu potasu!!!:placz: W efekcie Mela była prawie wyłysiała i miała poparzoną prawie odchodzacą od ciała skórę z otwartymi ranami. Teraz Mela ma około 10-11 miesiecy i przypomina pregowana bokserkę. Jest zdrowa i wysterylizowana. To bardzo miła, łagodna suczka i gdy jest w domu pozwala się głaskać ale gdy ją wypuscic na dwór staje sie lękliwa i nieufna - boi sie ludzi. Jej włascicielka zgotowała jej niezłe piekło. Poszukujemy domku dla Meli!

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

MUSIMY JA ZABRAĆ Z dt - OKAZAŁO SIĘ ŻE FACET WRZESZCZY NA NIA I

MOŻE NAWET BIJE A MELA UCIEKA ZE STRACHU DO LASU!

KTO POKOCHA BOKSIOWATĄ MELĘ ZE SMUTNYMI OCZKAMI ? CZY JEST GDZIES DLA NIEJ DOMEK?

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak :placz: nikt nawet do pręgusi nie zajrzał...bo nie dość, ze nie jest rasowa to jeszcze mieszka w mieście gdzie jest tylko 3 wolontariuszy:shake:

Posted

ona duzo przeszła i jest troche nieufna ale jest bardzo łagodna. To na razie jedno zdjęcie, na którym Mela odpoczywa po sterylizacji. W sobote bedę miec następne. Bedzie lepiej widac jaka z niej ładna dziewczynka ;)

Posted

przykro... ale trudno sama bede cie podnosic :(
dziwne troche bo mnie inne psy obchodza - nie tylko te z mojej okolicy... choćby bulinka z drugoiego końca Polski ale widocznie niektórzy uznają zasadę- bliska ciału jedynie koszula...:shake:

Posted

Koniecznie trzeba wystawić nińkę na alegro. Ona już dość się nacierpiała! Dobry domek pilnie poszukiwany! Hopaj malutka do góry przypominac o sobie ciotkom i wujkom, nich Ci wreszcze znajdą domek!

Posted

Dziekuje basia za zajrzenie do Meli. To naprawde urocza biedna sunka. allegro zrobie jej dopiero pod koniec tygodnia jak będe mieć nowe zdjęcia Melusi.:placz:

Posted

pajunia oczywiście, że musze zrobic lepsze zdjęcia ale nie moge iśc do przytuliska wczesniej niz w sobote bo mam chorego psa i musze jechac do lublina de kliniki wet. Zdjecia Meli bedą najpoźniej w niedzielę.

Posted

dziekuję dziewczyny za zajrzenie do wątku :)

przed chwila jeden z dogo napisał, ze każdy zajmuje się tu SWOIM psem.
Nie wiedziałam :angryy:

Posted

boksiedwa - dziekuje :loveu: W niedziele zrtobie nowe zdjęcia Meluni to wtedy zrobie ogłoszenia i poprosze o pomoc na boksiach - to wprawdzie nie dosłownie boksaia ale coś z niej ma...:oops: