Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem u Cori zauważyłam takiego krwiaka

do nas zawesze coś sie przyplącze :shake:
na szczęscie po wymacaniu nic ją nie boli
ale skąd się wziął nie mam pojęcia

Posted

mysle ze chyba raczej nie bo to dopiero wczoraj wyszlo i było bardzo krwiste dzis już zciemnialo takie bardziej fioletowe jest a codziennie zaglądam w jej miejsca intymne ;)

Posted

:-( moze, tylko to by tak późno wyskoczyło, ona ma to jeszcze na samej łapie takie rozlane sięga do poduszek prawie :-(
wczoraj to się aż popłakałam przestraszyłam sie.
Jedyne co mi się przypomina to jak wróciłam do domu i wziełam ją na ręce to zapiszczała, może wtedy jej coś zrobiłam jakoś łapkę naciągnełam, już sam nie wiem.

Posted

Stłuczenia i ból są najpierw, potem pojawia sie fioletowy naciek (krwiak), a ten potem zmienia kolorki niczym tęcza, ale juz nie boli... A jak pękniete naczynko wylało, to moze i "rozlalo" sie po girce az do poduszek? Boli ją teraz, jak dotykasz? Zreszta, jak nie jestes pewna, co to jest to moze lepiej zapytaj weta.

Posted

zniknie powoli.. i z pewnoscia to nie Twoja wina!! przez ten czas kiedy Cori jest u Ciobie to nauczyłas sie o nią dbac.. a krwiaki nie wyskakują od razu!! ja jestem najlepszym przykładem!! mnie wystraczy mocniej dotknąc i siniak murowany ale dopiero po2 dniach!! wiec tez wydaje mi sie ze to lekarz chyba ze na spacerku ktos ją podniosł i zrobil to za mocno!!

Posted

tez tak myslałąm ze nie pozwalasz... wiec jedyne wyjscie to takie ze w lecznicy ktos za mocno ją przytrzymał ale dobrze ze nic wiecej sie nie stało takie kruche stworzonko łatwo zranic :(