Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj mnie zaskoczyła trochę in minus. Byłam z takim boksem Dżeki, Demon, Kora i Kora jak zwykle poszła sobie w długą. To się zdarza za każdym razem i jak odprowadzam jej kumpli do boksu, to ona zawsze już tam jest zamknięta przez któregoś z pracowników. Kora sama wchodzi do schroniska (jeśli ktoś otworzy furtkę), i czeka przed swoim boksem aż ją wpuszczą.

A dzisiaj jej nie było. No to odstawiłam panów do boksu i sobie myślę, pewnie poszła zabalować, wróci pózniej i wzięłam Mangę z Rasterem. Mangę jak zwykle luzem. Poszliśmy do lasu, gdzie z Korą nie chadzam i nagle ona wyrasta przede mną! No to ja całkowite skupienie na Rasterze, pieskożercy a Mangę mam w nosie - co mi tam Manga. Manga z Korą się obwąchały, Kora zrozumiała, ze z Rasterkiem lepiej się nie obwąchiwać i tak w trójkę wróciłyśmy do schroniska. Rastera przypięłam do drzewa, żeby odprowadzić panny. Przechodzimy między boksami a Manga nagle zaczyna szczypać Korę w plecy. Nie wiem o co chodziło. Nie o zaproszenie do zabawy, bo Manga jest zawsze zestresowana jak przechodzi między boksami. Ale też nie o gryzienie, bo nie gryzła, tylko szczypała. No nie wiem o co babie chodziło. Kora od niej mniejsza więc mogła sobie odpuścić!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Miesiąc mnie nie było w Psitulu, i wszystkie psiaki szalały na dzisiejszym spacerze. Nie robiłam w sumie zdjęć, bo szaro było, ale jakieś jedno głupie mam...

Rasterowi chłód nie był groźny...

• 1 month later...
Posted

Dzis Mangulec ma ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim, a w poniedziałek pokaże się na filmiku, jeszcze z Demonem, w tv Katowice! Oby komuś zabiło serce...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Bjuta']No... Na miejsce Mangi pojechał Dondi. W sumie czekał dłużej od niej (chyba nawet z 6 lat), a zdecydowanie bardziej pasował do tego Pana.[/QUOTE]
Dobrze ze jeszcze jeden bezdomniak znalazl domek.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...