jamnicze Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 sędzia: Erdos Laszlo (Węgry) SUKI kl.otwarta LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.1, CWC, BOB (zakończony championat Węgier) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Brawo, cieszę się, że Sajdunia ma na koncie nastepny tytuł:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 nie się wydaje, że Sajdi dorosła i zrobila sie taka.... przewidywalna:) Nie nudzi Ciebie to? Moze czas pomyslec o następnym basku?:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Sajdunia faktycznie dorosła :) Jest teraz w najfajniejszym wieku, nie ma już głupich wyskoków, szczeniackich zagrywek, a jeszcze kondycha super :). Noooo, coś tam myślę o jakimś maluszku, ale wiesz jak to u mnie jest ;) Quote
Asiaczek Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 jamnicze napisał(a):Sajdunia faktycznie dorosła :) Jest teraz w najfajniejszym wieku, nie ma już głupich wyskoków, szczeniackich zagrywek, a jeszcze kondycha super :). Noooo, coś tam myślę o jakimś maluszku, ale wiesz jak to u mnie jest ;) Wiem i zaciskam:) Pzdr. Quote
Recommended Posts