Wisenna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :lol: Śliczny, młodziutki (ok. roczny) piesek, żywiołowy, pełen energii, chętny do zabawy, błąkał się przez tydzień po osiedlu blokowym w LIBIĄŻU - MAŁOPOLSKA!!! Ma rude foterko jak lis, stąd jego imię :lol: - niestety ogłoszenia nie poskutkowały i szuka nowego domu. - Jest przyjacielsko nastawiony ale dobrze stróżuje. - zachowuje się jak duży kot ;)- uwielba byc głaskany i przytulany:lol: - jego zaletą jest to, że potrafi na długi czas przebywac sam i nie demoluje mieszkania, jednak potrzebuje psiach zabawek ;) - PILNIE szuka nowego domu!!! - narazie przebywa u mnie, ale mój chart polski, go niezbyt toleruje, więc koniecznie potrzebuje nowego domku! KONTAKT: 880 225 896 @ adopcje_psy@tlen.pl Quote
Kacha3D Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Popytam okolicznych mieszkańców :) A czy ten piesek jest tak duży czy ten fotel tak mały??? :razz: Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 O TY tutaj :):) LISEK ma ok. 30 cm w kłębie, pisze około bo jest tak żywym zwierzaczkiem, że trudno mu ustać w miejscu :):);) Z tego wniosek, że fotel jest tak mały :):):):) Quote
Kacha3D Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja tak brykam po tych postach :) no to niewielka z nigo psina czyli moge szukać po ludziach w bloku to dobrze :) Pozdrawiam!!! Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Oto LISEK URWISEK na Allegro :) http://www.allegro.pl/item177208723_pies_lisek_urwisek_.html Quote
becia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Oby Lisek znalazł dobry dom. Dzwonił już ktoś w jego sprawie? Pytałam ludzi u nas w Libiążu, ale nikt go nie chciał... A piesek taki kochany :) Quote
Wisenna Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Niestety nikt nie dzwonił i nikt się nim nie zainteresował, a ktoś non-stop zrywa moje ogłoszenia w Libiążu:angryy: . Musze szybko znaleźć nowego właściciela, bo wciąż mój pies i Lisek- Urwisek się nie dogadują :shake:. Lisek to taka pocieszna istotka, jest wiecznie zadowolony i "uśmiechnięty" :lol:, lubi sie bawic, cały czas merda tym swoim ogonkiem, to taki pies do którego człowiek się szybko przyzywczaja, jest naprawde bardzo pocieszny ;) Jestem w 100% pewna, ze sprawi swojemu nowemu właścicielowi duuuuuużo radośći;) Quote
Wisenna Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Wczoraj LISEK I MIŚKA ukazały się w Przełomie, odrazu był odzew, ludzie zadzwonili w sprawie LISKA i MIŚKI!!!! Mam nadzieje, ze się wszytsko uda i pieski trafią do nowego domu!!:):) Quote
Kacha3D Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Świetnie:multi::lol: Wisenna a z kim się kontaktowałaś z przełomu??? Quote
becia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Bardzo się cieszę :D :D Widziałam ogłoszenia w Przełomie ;) Życzę im najlepszych właścicieli pod słońcem :D a przynajmniej dużo lepszych od tych, które miały kiedyś... Quote
Wisenna Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Ludzie dzwonią pytają o psiaki, ale tylko tak, żeby się zorientować ;( Nic konkretnego!!! Quote
Wisenna Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 :painting: :Dog_run: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :knajpa: :cunao: :laola: :beerchug: :BIG: :klacz: [SIZE=5]Uwaga!!!!!Uwaga!!!!! LISEK URWISEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!! :laugh2_2: :lilangel: :klacz: :laola: :cunao: :popcorn: :knajpa: :Cool!: :B-fly: :bigcool: :sweetCyb: :Dog_run: :smilecol: :painting: :multi: Quote
Kacha3D Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu::multi: kolejna radosna nowina:laola::BIG: Quote
Recommended Posts