Jump to content
Dogomania

UWAGA!!! LISEK- URWISEK Do Adopcji!!!!!! ;););)

Recommended Posts

Posted

:lol: Śliczny, młodziutki (ok. roczny) piesek, żywiołowy, pełen energii, chętny do zabawy, błąkał się przez tydzień po osiedlu blokowym w LIBIĄŻU - MAŁOPOLSKA!!! Ma rude foterko jak lis, stąd jego imię :lol:
- niestety ogłoszenia nie poskutkowały i szuka nowego domu.
- Jest przyjacielsko nastawiony ale dobrze stróżuje.
- zachowuje się jak duży kot ;)- uwielba byc głaskany i przytulany:lol:
- jego zaletą jest to, że potrafi na długi czas przebywac sam i nie demoluje mieszkania, jednak potrzebuje psiach zabawek ;)
- PILNIE szuka nowego domu!!!
- narazie przebywa u mnie, ale mój chart polski, go niezbyt toleruje, więc koniecznie potrzebuje nowego domku!
KONTAKT: 880 225 896
@ adopcje_psy@tlen.pl

Posted

O TY tutaj :):) LISEK ma ok. 30 cm w kłębie, pisze około bo jest tak żywym zwierzaczkiem, że trudno mu ustać w miejscu :):);) Z tego wniosek, że fotel jest tak mały :):):):)

Posted

Oby Lisek znalazł dobry dom. Dzwonił już ktoś w jego sprawie? Pytałam ludzi u nas w Libiążu, ale nikt go nie chciał... A piesek taki kochany :)

Posted

Niestety nikt nie dzwonił i nikt się nim nie zainteresował, a ktoś non-stop zrywa moje ogłoszenia w Libiążu:angryy: . Musze szybko znaleźć nowego właściciela, bo wciąż mój pies i Lisek- Urwisek się nie dogadują :shake:. Lisek to taka pocieszna istotka, jest wiecznie zadowolony i "uśmiechnięty" :lol:, lubi sie bawic, cały czas merda tym swoim ogonkiem, to taki pies do którego człowiek się szybko przyzywczaja, jest naprawde bardzo pocieszny ;) Jestem w 100% pewna, ze sprawi swojemu nowemu właścicielowi duuuuuużo radośći;)

Posted

Wczoraj LISEK I MIŚKA ukazały się w Przełomie, odrazu był odzew, ludzie zadzwonili w sprawie LISKA i MIŚKI!!!! Mam nadzieje, ze się wszytsko uda i pieski trafią do nowego domu!!:):)

Posted

Bardzo się cieszę :D :D Widziałam ogłoszenia w Przełomie ;) Życzę im najlepszych właścicieli pod słońcem :D a przynajmniej dużo lepszych od tych, które miały kiedyś...

• 2 weeks later...
Posted

:painting: :Dog_run: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :knajpa: :cunao: :laola: :beerchug: :BIG: :klacz: [SIZE=5]Uwaga!!!!!Uwaga!!!!! LISEK URWISEK ZNALAZŁ DOM!!!!!!! :laugh2_2: :lilangel: :klacz: :laola: :cunao: :popcorn: :knajpa: :Cool!: :B-fly: :bigcool: :sweetCyb: :Dog_run: :smilecol: :painting: :multi: