Jump to content
Dogomania

Bratyslawa - DUODANUBE 2 x CACIB - 2007

Recommended Posts

Posted

Nesjanka napisał(a):
w klasie czy rasie ????

bo ja podziału klas nie znalazłam .......

ja też podziału klas nie znalazłam, wiem tylko że ogółem jest 6 szpiców, a po nr wystawowych wiem że 2 nasze polskie i 4 słowackie
18.08.2007

1658 Frajka Ignac Jelenec - SK
1659 Hiller Bogdan Częstochowa - PL [ pies, Calli Albus]
1660 Śefčik Michal Bratyslava - SK
1661 Procházka Evžen Podolie - SK
1662 Procházka Evžen Podolie - SK
1663 Sławiński Ryszard Łódź - PL[ suka, Unga Tulas]

19.08.2007

15978 ?
1598 Hiller Bogdan Częstochowa -PL [ pies, Calli Albus]
1599 Śefčik Michal Bratyslava - SK
1600 Procházka Evžen Podolie - SK
1601 Procházka Evžen Podolie - SK
1602 Sławiński Ryszard Łódź - PL[ suka, Unga Tulas]

czyli Unga z Tulaskiem Michałkiem i Arisek z nami, a o tamtych nic nie wiem czy psy czy suki i w jakiej klasie.....

Ania

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka napisał(a):
w klasie czy rasie ????

bo ja podziału klas nie znalazłam .......

W klasie :cool3: ... Jojek mi stawkę zmontowała, z moją drobną pomocą :roll: .

Posted

simbik napisał(a):
W klasie :cool3: ... Jojek mi stawkę zmontowała, z moją drobną pomocą :roll: .

Jak przyślesz mi te skany to ją skończę ;-)

Posted

mam wielką prośbę, do osób które mają katalogi z ubiegłorocznych wystaw na słowacji, aby sprawdziły nazwiska wystawców szpiców wilczych[a szpiców jest bardzo mało], czy wśród nich nie ma takich nazwisk
Frajka Ignac Jelenec - SK
Śefčik Michal Bratyslava - SK
Procházka Evžen Podolie - SK

i czy mają psy czy suki tej rasy, w jakiej klasie startowali? wtedy będę miała rozeznanie w stawce, z kim się zmierzymy.....

liczę na pomoc

Ania

Posted

W Koszycach nie bylo zadnego spitza
Natomiast rok temu na podwojnej Bratyslawie byly.
Śefčik Michal Bratyslava - SK mial psa w klasie championów ANKO SEFCIK
Procházka Evžen Podolie - SK - mial suki:
posrednia - evridex dazzle dew drop - z ta suka byl tez na CAC Nitra 18.03.2007
otwarta -
evridex darling day star
championow - lohamras evita
Frajka Ignac Jelenec - SK - tego nazwiska nie ma

Posted

pięknie dziękuję.... wychodzi więc że będa trzy psy i trzy suki....
dybyś mogła jeszcze zerknąć na to nazwisko...
Mudrochova Natalia Mgr - SK

Ania

Posted

jedna osoba z przyczyn losowych zrezygnowala z busa tak wiec mamy wolne miejsce koszty to 280 zl okolo w obie strony wyjazd z warszawy najchetniej z jakims mniejszym pieskiem .

Posted

Dostalam dzis potwierdzenie ;) Oczywiscie juz sie musze wyklocac ...ze niby mam wiecej zaplacic , chociaz przelewaalam w 1 terminie( a bank przelal po 1 terminie)
Wplacac mozna tez na miejscu od piatku czyli 17.08 od godz 14 gdy biuro bedzie czynne.

pozdr.

Posted

[quote name='blaira']
Ale troszke mi ulzylo bo u nas w klasie w sumie sa 4 psy na 64 zgloszne psy :evil_lol:

To tak jak u mnie - też razem z nami są 4 suczki, w tym jedna z Polski:

Althia Staff Komas
AYKA Stawka Większa niż Życie
Extravaganza Mat-Staff Komisarz
La Ola Daffodil Yellow

Taką samą stawkę mamy przez 2 dni.

Oj, ciężko będzie :razz:

Posted

Czy wie ktos moze gdzie sa jeszce wolne miejsca w jakims hotelu/moletu czy czyms dla gosci z psami w bratyslawie lub do 30 km od niej? prosze o info na priv, oczywiscie najlepeij niedrogi;) no i of course z 18 na 19:P

Posted

[quote name='Alojzyna']To tak jak u mnie - też razem z nami są 4 suczki, w tym jedna z Polski:

Althia Staff Komas
AYKA Stawka Większa niż Życie
Extravaganza Mat-Staff Komisarz
La Ola Daffodil Yellow

Taką samą stawkę mamy przez 2 dni.

Oj, ciężko będzie :razz:
No u nas tez nie latwo....ale walczyc bedziemy, wkoncu jedziemy po to zeby wygrac(bo wkoncu po to sa wystawy) no a przy okazji mam zamiar sie dobrze bawic z reszta Polskiej ekipy ;)
Troche czasu jest ale przyznam ze juz sie nie moge doczekac...znow tyyyyyle staffikow, mojemu bratu i TZowi chyba oczy na wierzch wyjda, jeszcze takiej ilosci nie widzieli ... ale chociaz tyle ze bedziemy mogli liczyc na fotki ;)

Posted

YaBear-CubCammy - spróbuj napisać do Hotelu Rozalkapodaje strone www.rozalka.sk - bardzo przyjemny hotel, przyjmuj a z piesami i jest 20 min drogi od wystawy. Nie jest najtanszy ale do drogich nie nalezy a atmosfera bardzo mila, bylismy tam przy okazji wystawy w maju tego roku. Polecam.

Posted

blaira napisał(a):
tyyyyyle staffikow, mojemu bratu i TZowi chyba oczy na wierzch wyjda, jeszcze takiej ilosci nie widzieli ...

W tym roku na klubówce w Czechach było ponad 200 staffików. :crazyeye:
Słowacy i Czesi kochają się w staffikach. :loveu:
U nas a w klasie szczeniąt bardzo rzadko można zobaczyć jakiegoś malucha, a tam w klasie baby (3-6 miesięcy) jest ich po kilka. Poza tym, jest tam ich cały przekrój kolorystyczny.

Do zobaczenia w Bratysławie.:bye:

Posted

Alojzyna napisał(a):
W tym roku na klubówce w Czechach było ponad 200 staffików. :crazyeye:
Słowacy i Czesi kochają się w staffikach. :loveu:
U nas a w klasie szczeniąt bardzo rzadko można zobaczyć jakiegoś malucha, a tam w klasie baby (3-6 miesięcy) jest ich po kilka. Poza tym, jest tam ich cały przekrój kolorystyczny.

Do zobaczenia w Bratysławie.:bye:

No o klubowce slyszalam i podziwiam.
Bedziemy mieli co poogladac..i w dodatku bedzie "kolorowo" :smilecol:

Do zobaczenia..my od jutra sie urlopujemy przed wystawmi ;)

pozdrawiamy

Posted

Ja też płaciłam na poczcie. Pieniądzie nadałam 20 lipca i do dziś nie doszły. Nie przelewałam na konto, tylko normalnie wpisałam adres oddziału w Bratysławie. Nie wiem czy już reklamować, czy czekać do wystawy... Nie mam psa zgłoszonego na inne Słowackie wystawy, tylko na te dwie. Nie pamietam dokładnie co wpisałam w tytule, ale była tam nazwa psa i o jakie wystawy chodzi...

Posted

ja mam specjalne konto i w banku przelewalam, w sumie to wplacilam po 1., ale przedluzyli termin, wiec wplacilam tak jak za drugi termin:P no zobaczymy- najwyzej bede musiala doplacic;)

Posted

Co do płacenia na poczcie - kilka razy korzystaliśmy z tej formy platnosci i zawsze sie sprawdzila - tyle tylko że kasa pocztą idzie dośc dlugo - na pewno musicie jej dać ze 2 tygodnie - ale docierala zawsze na miejsce. Wiec wyslana 20 lipca ogla dopiero dojsc do SKJ - proponuje naisac emaila - zawsze odpisywali.

Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie

Posted

Radzę przygotować się na najgorsze i zabrać ze sobą 130 euro albo równowartość w koronach, żeby nie było jak u mnie w ubiegłym roku, że musiałam od znajomych (Czechów) pożyczać pieniądze, żeby drugi raz zapłacić (pomimo, że dowody wpłaty z poczty miałam przy sobie - płaciłam 2 miesiące przed wystawą).

Posted

Dokladnie. Ja tez radze zabrac troche wiecej pieniedzy i potwierdzenia. u mnie niby sprawa sie zaltwila z moja dodatkowa oplata...ale maila wydrukowalam i mam juz razem ze zgloszeniem spiete....zeby nie bylo ze se taka przyszla i wymyslila :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdr i do zobaczenia.
N.

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Jak myślicie będzie opublikowana stawka psów przed wystawa, no bo ciekaw jestem ile mam konkurentów ;)

Spis wystawiających oraz podział na ringi już jest na stronce. Niestety stawki niet .
A zresztą po co się denerwować wcześniej ? :lol: