Coyote Ugly FCI Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Napisałam do Bratysławy z zapytaniem czy mogę zgłosić psa w klasie baby bez rodowodu i mi odpisali "Ano, mô�e ho prihlási� do triedy baby aj bez rodowodu. Prihlá�ku (zgloszenie)po�lite po�tou. Močková" kto mi to przetłumaczy???? jesli dobrze rozumie to moge zglosic psa , ale wole miec pewnosc pozdrawiam Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jedziemy jedziemy :multi::multi::multi: alle bedziemy mieli debiucik:cool3::cool3: dziewczyny licze ze mi pomożecie :lol: ps. a wie ktos czy bedzie tez organizowany bis puby/baby ??? Quote
aneta...i..bouvier Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mamy busa szukam jeszcze dwóch osób do kompletu czekam tez od zainteresowanych na potwierdzenie chęci jechania po negocjacjach z firma przewozowa powinniśmy sie zmieścić transport w 280 zł od osoby (jeżeli będzie nas jechało 6 osób) bus jest 8 osobowy plus kierowca klima i podobno super fotele ;)nocleg zrobiłam rezerwacje na 9 osób ....wiec luzik mailem dostałam potwierdzenie ale jeszcze do nich zadzwonię nocleg w hostelu młodzieżowym wiec tani to na tyle sprawozdania czekam jeszcze na jedna osobę Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No i jaktam jest już komplecik na wyjazd:razz: Quote
aneta...i..bouvier Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 tak juz w zasadzie tak czekam jeszcze na jedna osobe ktora ma potwierdzic chec jechania Quote
Nesjanna Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jeżeli ktoś z was zgłosił i jeszcze nie ma transportu - to możemy się dogadać ............:p ja dzisiaj zgłaszam :) pojadę z mężem i jednym lub dwoma psami zastanawiamy się nad przejazdem samodzielnie tj własnym samochodem - jeżeli tak zrobimy chętnie przyjmiemy kogoś na przyczepkę :) niestety samochód bez wygód (klimatyzacji) Quote
aneta...i..bouvier Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mamy już wszystkich chętnych na jazde busem teraz proszę o wiadomość telefoniczna na numer 501141835 i oficjale potwierdzenie chęci jechania jeśli nie dostane potwierdzenia telefonicznego (przy okazji którego umówimy sie na kwotę zadatku ) do 7 lipca będę uważała ze dana osoba zrezygnowała muszę to wiedzieć bo mamy jeszcze parę osób chętnych które chętnie wskoczą na wolne miejsce Quote
Elitesse Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Iwona1984 napisał(a):J ps. a wie ktos czy bedzie tez organizowany bis puby/baby ??? zawsze jest ale o dziwo stawki ogromne !! Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Elitesse napisał(a):zawsze jest ale o dziwo stawki ogromne !! bedziemy walczyc:razz:dzielnie , zobaczymy jak nasz debiucik wypadnie i to 2dniowy:multi::multi: ps.no i bedzie spotkanie rodzinne bo siostrzyczka tez zapowiada przyjazd:loveu: Quote
AiK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nesjanka napisał(a):jeżeli ktoś z was zgłosił i jeszcze nie ma transportu - to możemy się dogadać ............:p ja dzisiaj zgłaszam :) pojadę z mężem i jednym lub dwoma psami zastanawiamy się nad przejazdem samodzielnie tj własnym samochodem - jeżeli tak zrobimy chętnie przyjmiemy kogoś na przyczepkę :) niestety samochód bez wygód (klimatyzacji) to się spotkamy :lol: transport już mam:multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziewczyny wysłałam zgłoszenie już 2 tyg temu i jeszcze niedostałam potwierdzenia :mad: martwić się czy jeszcze nie Quote
AiK Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Iwona1984 napisał(a):Dziewczyny wysłałam zgłoszenie już 2 tyg temu i jeszcze niedostałam potwierdzenia :mad: martwić się czy jeszcze nie ja wysłałam 19czerwca i tez jeszcze nie mam:shake: Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AiK napisał(a):ja wysłałam 19czerwca i tez jeszcze nie mam:shake: Myślę że nie. Zazwyczaj potwierdzenia przychodza w ostatnim tygodniu przed wystawą. Ja rok temu też późno dostałam. Quote
Nesjanna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 AiK napisał(a):to się spotkamy :lol: transport już mam:multi: super - zawsze miło spotkać znajomych .......... :loveu: Quote
zpr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ma ktoś namiary na w miarę niedrogie noclegi w Bratysławie lub obok, kwatery albo jakieś domki? :razz: Quote
maga18 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja ze Słowacji NIGDY nie dostalam potwierdzenia :grins: a bylam tam z 5 razy :) mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) lepiej piszcie meile i pytajcie czy sa waze psy w katalogu - w ciemno nie oplaca sie jechac :) Nesjanka bierzesz Ecru? Aik rozumiem, ze Ty z Dusią, czy tez Kopciuszka bierzesz? Nie chce was martwic ale w tym roku na tych wystawach prawdopodobnie bedzie rekord w stawce grzywaczy :shake: Trzymam za was kciuki!! :kciuki: :multi: Quote
NigdyNigdy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 zpr napisał(a):Ma ktoś namiary na w miarę niedrogie noclegi w Bratysławie lub obok, kwatery albo jakieś domki? :razz: Jak zdefiniujesz, co to znaczy "niedrogie" to Ci powiem ;) W maju mieszkałam w takim pensjonacie- bardzo sympatycznym, choć trochę daleko od centrum dlatego tym razem znaleźliśmy coś innego. maga18 napisał(a):ja ze Słowacji NIGDY nie dostalam potwierdzenia :grins: a bylam tam z 5 razy :) mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) Ja byłam w Bratysławie raz (w maju tego roku), płaciłam na wystawie, a potwierdzenie dostałam.... Quote
Nesjanna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maga18 napisał(a):ja ze Słowacji NIGDY nie dostalam potwierdzenia :grins: a bylam tam z 5 razy :) mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) lepiej piszcie meile i pytajcie czy sa waze psy w katalogu - w ciemno nie oplaca sie jechac :) Nesjanka bierzesz Ecru? Aik rozumiem, ze Ty z Dusią, czy tez Kopciuszka bierzesz? Nie chce was martwic ale w tym roku na tych wystawach prawdopodobnie bedzie rekord w stawce grzywaczy :shake: Trzymam za was kciuki!! :kciuki: :multi: Maga - ja tylko z Ecru mam szanse .......... zobaczymy co będzie ......... Quote
Nesjanna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Jak zdefiniujesz, co to znaczy "niedrogie" to Ci powiem ;) W maju mieszkałam w takim pensjonacie- bardzo sympatycznym, choć trochę daleko od centrum dlatego tym razem znaleźliśmy coś innego. Ja byłam w Bratysławie raz (w maju tego roku), płaciłam na wystawie, a potwierdzenie dostałam.... mnie interesuje fajny camping, masz może namiar ? Quote
maga18 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nesjanka napisał(a):Maga - ja tylko z Ecru mam szanse .......... zobaczymy co będzie ......... TO POWODZENIA!!! :angel: NigdyNigdy to mialas szczescie :) Ja z Czech dostaje, ale ze Słowacji jeszcze mi sie nie zdarzylo :lol: Quote
Nesjanna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maga18 napisał(a):TO POWODZENIA!!! :angel: nie dziękuję (przezornie) :cool3: Quote
NigdyNigdy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nesjanka napisał(a):mnie interesuje fajny camping, masz może namiar ? O kempingach niestety nic nie wiem :shake: Przykro mi.... Quote
AiK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 maga18 napisał(a):ja ze Słowacji NIGDY nie dostalam potwierdzenia :grins: a bylam tam z 5 razy :) mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) lepiej piszcie meile i pytajcie czy sa waze psy w katalogu - w ciemno nie oplaca sie jechac :) Nesjanka bierzesz Ecru? Aik rozumiem, ze Ty z Dusią, czy tez Kopciuszka bierzesz? Nie chce was martwic ale w tym roku na tych wystawach prawdopodobnie bedzie rekord w stawce grzywaczy :shake: Trzymam za was kciuki!! :kciuki: :multi: to fajnie bo znudzilo mnie ogladanie tych samych grzywek:eviltong: trzymaj mocno to my potrzymamy jak bedziesz na wegrzech:lol: Quote
Alojzyna Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja jak zwykle zaspałam...:cool3: Ale napisałam dzisiaj do organizatorów i otrzymałam odpowiedź, że termin zgłoszeń został przesunięty do 15-tego lipca.:multi: Quote
Recommended Posts