Jump to content
Dogomania

Bratyslawa - DUODANUBE 2 x CACIB - 2007

Recommended Posts

Posted

Napisałam do Bratysławy z zapytaniem czy mogę zgłosić psa w klasie baby bez rodowodu i mi odpisali

"Ano, mô�e ho prihlási� do triedy baby aj bez rodowodu. Prihlá�ku
(zgloszenie)po�lite po�tou.

Močková"

kto mi to przetłumaczy????

jesli dobrze rozumie to moge zglosic psa , ale wole miec pewnosc
pozdrawiam

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy busa szukam jeszcze dwóch osób do kompletu
czekam tez od zainteresowanych na potwierdzenie chęci jechania po negocjacjach z firma przewozowa powinniśmy sie zmieścić transport w 280 zł od osoby (jeżeli będzie nas jechało 6 osób) bus jest 8 osobowy plus kierowca klima i podobno super fotele ;)nocleg zrobiłam rezerwacje na 9 osób ....wiec luzik mailem dostałam potwierdzenie ale jeszcze do nich zadzwonię nocleg w hostelu młodzieżowym wiec tani to na tyle sprawozdania czekam jeszcze na jedna osobę

Posted

jeżeli ktoś z was zgłosił i jeszcze nie ma transportu - to możemy się dogadać ............:p

ja dzisiaj zgłaszam :)
pojadę z mężem i jednym lub dwoma psami

zastanawiamy się nad przejazdem samodzielnie tj własnym samochodem - jeżeli tak zrobimy chętnie przyjmiemy kogoś na przyczepkę :)

niestety samochód bez wygód (klimatyzacji)

Posted

mamy już wszystkich chętnych na jazde busem teraz proszę o wiadomość telefoniczna na numer 501141835 i oficjale potwierdzenie chęci jechania jeśli nie dostane potwierdzenia telefonicznego (przy okazji którego umówimy sie na kwotę zadatku ) do 7 lipca będę uważała ze dana osoba zrezygnowała muszę to wiedzieć bo mamy jeszcze parę osób chętnych które chętnie wskoczą na wolne miejsce

Posted

Elitesse napisał(a):
zawsze jest ale o dziwo stawki ogromne !!

bedziemy walczyc:razz:dzielnie , zobaczymy jak nasz debiucik wypadnie i to 2dniowy:multi::multi:

ps.no i bedzie spotkanie rodzinne bo siostrzyczka tez zapowiada przyjazd:loveu:

Posted

Nesjanka napisał(a):
jeżeli ktoś z was zgłosił i jeszcze nie ma transportu - to możemy się dogadać ............:p

ja dzisiaj zgłaszam :)
pojadę z mężem i jednym lub dwoma psami

zastanawiamy się nad przejazdem samodzielnie tj własnym samochodem - jeżeli tak zrobimy chętnie przyjmiemy kogoś na przyczepkę :)

niestety samochód bez wygód (klimatyzacji)

to się spotkamy :lol: transport już mam:multi:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Dziewczyny wysłałam zgłoszenie już 2 tyg temu i jeszcze niedostałam potwierdzenia :mad:

martwić się czy jeszcze nie

ja wysłałam 19czerwca i tez jeszcze nie mam:shake:

Posted

AiK napisał(a):
ja wysłałam 19czerwca i tez jeszcze nie mam:shake:

Myślę że nie. Zazwyczaj potwierdzenia przychodza w ostatnim tygodniu przed wystawą. Ja rok temu też późno dostałam.

Posted

ja ze Słowacji NIGDY nie dostalam potwierdzenia :grins: a bylam tam z 5 razy :)

mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) lepiej piszcie meile i pytajcie czy sa waze psy w katalogu - w ciemno nie oplaca sie jechac :)

Nesjanka bierzesz Ecru?
Aik rozumiem, ze Ty z Dusią, czy tez Kopciuszka bierzesz?

Nie chce was martwic ale w tym roku na tych wystawach prawdopodobnie bedzie rekord w stawce grzywaczy :shake:

Trzymam za was kciuki!! :kciuki: :multi:

Posted

zpr napisał(a):
Ma ktoś namiary na w miarę niedrogie noclegi w Bratysławie lub obok, kwatery albo jakieś domki? :razz:

Jak zdefiniujesz, co to znaczy "niedrogie" to Ci powiem ;)
W maju mieszkałam w takim pensjonacie- bardzo sympatycznym, choć trochę daleko od centrum dlatego tym razem znaleźliśmy coś innego.

maga18 napisał(a):

mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;)

Ja byłam w Bratysławie raz (w maju tego roku), płaciłam na wystawie, a potwierdzenie dostałam....

Posted

maga18 napisał(a):

mysle, ze oni wychodza z zalozenia ze jak nie zaplacilo sie za wystawe to nie maja kasy na nasze potwierdzenie ;) lepiej piszcie meile i pytajcie czy sa waze psy w katalogu - w ciemno nie oplaca sie jechac :)

Nesjanka bierzesz Ecru?

Nie chce was martwic ale w tym roku na tych wystawach prawdopodobnie bedzie rekord w stawce grzywaczy :shake:

Maga - ja tylko z Ecru mam szanse ..........
zobaczymy co będzie .........

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Jak zdefiniujesz, co to znaczy "niedrogie" to Ci powiem ;)
W maju mieszkałam w takim pensjonacie- bardzo sympatycznym, choć trochę daleko od centrum dlatego tym razem znaleźliśmy coś innego.

Ja byłam w Bratysławie raz (w maju tego roku), płaciłam na wystawie, a potwierdzenie dostałam....

mnie interesuje fajny camping, masz może namiar ?

Posted

Nesjanka napisał(a):
Maga - ja tylko z Ecru mam szanse ..........
zobaczymy co będzie .........

TO POWODZENIA!!! :angel:

NigdyNigdy to mialas szczescie :) Ja z Czech dostaje, ale ze Słowacji jeszcze mi sie nie zdarzylo :lol:

Posted

maga18 napisał(a):

Nesjanka bierzesz Ecru?

to fajnie bo znudzilo mnie ogladanie tych samych grzywek:eviltong: trzymaj mocno to my potrzymamy jak bedziesz na wegrzech:lol: