Jump to content
Dogomania

Bratyslawa - DUODANUBE 2 x CACIB - 2007

Recommended Posts

Posted

jolka11 napisał(a):
Spis wystawiających oraz podział na ringi już jest na stronce. Niestety stawki niet .
A zresztą po co się denerwować wcześniej ? :lol:

Jolu a nie masz namiarów na jakieś noclegi w Bratysławie albo w okolicach? :razz:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona1984 napisał(a):
za tydzień o tej porze to będziemy sie szykować na wystawę heheheh juz sie nie mogę doczekać ;)

Za tydzień o tej porze będziemy w okolicach Bratysławy. Szpic wilczy UNGA Tulas i dog niemiecki TOJFEL ( pisownia polska ) - oba z Łodzi oraz częstochowski szpic wilczy CALLI Albus ( ARISEK ) z Częstochowy.

Michał

Posted

Alojzyna napisał(a):
a mnie jeszcze nie przyszło potwierdzenie...:shake: choć w spisie wystawców jestem :razz:

Ooo a ja je dostalam juz prawie 2 tyg temu...to az taka rozbieznosc jest??:crazyeye::crazyeye:

Posted

blaira napisał(a):
Ooo a ja je dostalam juz prawie 2 tyg temu...to az taka rozbieznosc jest??:crazyeye::crazyeye:

ja tez w spisie jestem a potwierdzenia nie mam :angryy:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Ehhh już sie nie mogę doczekać jutra jak zacznę sie pakować:cool3:

ps. a z niecierpliwością czekam na odwiedzinki małego czarnego diabełka:diabloti::loveu: chyba go nie oddam....:eviltong:

Haha..dobre. Problem polega ... ze juz na nia jest kolejeczka w Europie:eviltong::evil_lol:
Bawcie sie dobrze...i do zobaczenia w piatek ;)

Posted

blaira napisał(a):
Rachelek my bedziemy w okolicy ring 16 w sob a w niedziele 17 ;)

Wreszcie Was poznam osobiście :lol: , na pewno nawiedzę wasz ring :cool3: .

Posted

[quote name='simbik']Wreszcie Was poznam osobiście :lol: , na pewno nawiedzę wasz ring :cool3: .

Nawiedzaj nawiedzaj....mnie ciezko nie bedzie rozpoznac w sobote bede zielona jak jablko ubrana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiec latwo bedzie mnie wychaczyc.
Rachelek no tak...jedziemy razem :cool3: No to do zobaczenia jutro.

pozdr.

Posted

Alojzyna napisał(a):
a mnie jeszcze nie przyszło potwierdzenie...:shake: choć w spisie wystawców jestem :razz:

my też nie mamy jeszcze potwierdzenia a jutro wyjeżdżamy:angryy: może dlatego, że opłacać postanowiłam na samej wystawie?:crazyeye:

Ania

Posted

ARISEK napisał(a):
my też nie mamy jeszcze potwierdzenia a jutro wyjeżdżamy:angryy: może dlatego, że opłacać postanowiłam na samej wystawie?:crazyeye:

Ania

ja tez będę płaciła na wystawie ale potwierdzenie dotarło :razz:

Posted

Witam wszystkich serdecznie :)
Pilnie poszukuje transportu do Bratyslavy :placz:
W ostatniej chwili wycofal nam sie kierowca i nie mamy sie czym tam dostac!!
Poszukuje transportu Wroclaw-Bratyslava i z powrotem, dla trzech osob i dwoch szetlandow ...
Prosze o pilny kontakt, jesli ktos jest w stanie nam pomoc :)
Oczywiscie dokladamy sie do kosztow podrozy :)

Posted

ja potwierdzenie też dostałam już dawno ............

Asketila FCI - my mamy wolną całą tylną cześć samochodu ale jedziemy z pod Białobrzegów radomskich .........

słuchajcie ........ze zgłoszenia rozumiem, że ta INCHEBA - to nazwa obiektu....... a może ktoś wie o której godzinie zaczyna się sędziowanie ???

Posted

[quote name='Nesjanka']ze zgłoszenia rozumiem, że ta INCHEBA - to nazwa obiektu....... a może ktoś wie o której godzinie zaczyna się sędziowanie ???

Incheba, to zespół budynków wystawowych, coś podobnego do naszych poznańskich Targów.

Jadąc do Bratysławy należy kierować się na Wiedeń a po przejeździe przez Dunaj zjazd do Incheby (Vystavisko Incheba) będzie po prawej stronie. Droga jest bardzo dobrze oznakowana. Wieżowiec Incheby jest widoczny już z daleka.

Tu masz mapkę http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround

a ja nadal nie mam potwierdzenia :shake: :placz: