zpr Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jolka11 napisał(a):Spis wystawiających oraz podział na ringi już jest na stronce. Niestety stawki niet . A zresztą po co się denerwować wcześniej ? :lol: Jolu a nie masz namiarów na jakieś noclegi w Bratysławie albo w okolicach? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 za tydzień o tej porze to będziemy sie szykować na wystawę heheheh juz sie nie mogę doczekać ;) Quote
tulasy Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Iwona1984 napisał(a):za tydzień o tej porze to będziemy sie szykować na wystawę heheheh juz sie nie mogę doczekać ;) Za tydzień o tej porze będziemy w okolicach Bratysławy. Szpic wilczy UNGA Tulas i dog niemiecki TOJFEL ( pisownia polska ) - oba z Łodzi oraz częstochowski szpic wilczy CALLI Albus ( ARISEK ) z Częstochowy. Michał Quote
blaira Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ma może ktoś katalog z 2006 interesują mnie bouviery Quote
Alojzyna Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a mnie jeszcze nie przyszło potwierdzenie...:shake: choć w spisie wystawców jestem :razz: Quote
blaira Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Alojzyna napisał(a):a mnie jeszcze nie przyszło potwierdzenie...:shake: choć w spisie wystawców jestem :razz: Ooo a ja je dostalam juz prawie 2 tyg temu...to az taka rozbieznosc jest??:crazyeye::crazyeye: Quote
AiK Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 blaira napisał(a):Ooo a ja je dostalam juz prawie 2 tyg temu...to az taka rozbieznosc jest??:crazyeye::crazyeye: ja tez w spisie jestem a potwierdzenia nie mam :angryy: Quote
aneta...i..bouvier Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nio wszyscy ktorzy jada z nami busem zbiorka o 9 u mnie wiecej pod numerkiem 501141835 Quote
Rachelek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ja też dostałam 2 tygodnie temu. Jeśli wysyłają wg listy wystawców, to jestem prawie na jej koncu... A swoją drogą moja opłata wyslana poczta doszła :) Quote
Rachelek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 czy ktoś z Was będzie wystawiał psy na ringu 18 albo w okolicach? :) Quote
blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Rachelek napisał(a):czy ktoś z Was będzie wystawiał psy na ringu 18 albo w okolicach? :) Rachelek my bedziemy w okolicy ring 16 w sob a w niedziele 17 ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ehhh już sie nie mogę doczekać jutra jak zacznę sie pakować:cool3: ps. a z niecierpliwością czekam na odwiedzinki małego czarnego diabełka:diabloti::loveu: chyba go nie oddam....:eviltong: Quote
blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Iwona1984 napisał(a):Ehhh już sie nie mogę doczekać jutra jak zacznę sie pakować:cool3: ps. a z niecierpliwością czekam na odwiedzinki małego czarnego diabełka:diabloti::loveu: chyba go nie oddam....:eviltong: Haha..dobre. Problem polega ... ze juz na nia jest kolejeczka w Europie:eviltong::evil_lol: Bawcie sie dobrze...i do zobaczenia w piatek ;) Quote
simbik Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 blaira napisał(a):Rachelek my bedziemy w okolicy ring 16 w sob a w niedziele 17 ;) Wreszcie Was poznam osobiście :lol: , na pewno nawiedzę wasz ring :cool3: . Quote
blaira Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='simbik']Wreszcie Was poznam osobiście :lol: , na pewno nawiedzę wasz ring :cool3: . Nawiedzaj nawiedzaj....mnie ciezko nie bedzie rozpoznac w sobote bede zielona jak jablko ubrana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiec latwo bedzie mnie wychaczyc. Rachelek no tak...jedziemy razem :cool3: No to do zobaczenia jutro. pozdr. Quote
ARISEK Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Alojzyna napisał(a):a mnie jeszcze nie przyszło potwierdzenie...:shake: choć w spisie wystawców jestem :razz: my też nie mamy jeszcze potwierdzenia a jutro wyjeżdżamy:angryy: może dlatego, że opłacać postanowiłam na samej wystawie?:crazyeye: Ania Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ARISEK napisał(a):my też nie mamy jeszcze potwierdzenia a jutro wyjeżdżamy:angryy: może dlatego, że opłacać postanowiłam na samej wystawie?:crazyeye: Ania ja tez będę płaciła na wystawie ale potwierdzenie dotarło :razz: Quote
Asketila FCI Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witam wszystkich serdecznie :) Pilnie poszukuje transportu do Bratyslavy :placz: W ostatniej chwili wycofal nam sie kierowca i nie mamy sie czym tam dostac!! Poszukuje transportu Wroclaw-Bratyslava i z powrotem, dla trzech osob i dwoch szetlandow ... Prosze o pilny kontakt, jesli ktos jest w stanie nam pomoc :) Oczywiscie dokladamy sie do kosztow podrozy :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 my juz spakowani ...jutro z rana wyjazd :cool3: trzymać kciuki za nasz debiut:p Quote
Nesjanna Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ja potwierdzenie też dostałam już dawno ............ Asketila FCI - my mamy wolną całą tylną cześć samochodu ale jedziemy z pod Białobrzegów radomskich ......... słuchajcie ........ze zgłoszenia rozumiem, że ta INCHEBA - to nazwa obiektu....... a może ktoś wie o której godzinie zaczyna się sędziowanie ??? Quote
zpr Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No własnie o której zaczyna sie sędziowanie? bo w Czechach o 9.30 a jak jest na Słowacji? :roll: Quote
musia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 zpr napisał(a):No własnie o której zaczyna sie sędziowanie? bo w Czechach o 9.30 a jak jest na Słowacji? :roll: W Trencinie (Słowacja) od 9:30 Quote
Alojzyna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Nesjanka']ze zgłoszenia rozumiem, że ta INCHEBA - to nazwa obiektu....... a może ktoś wie o której godzinie zaczyna się sędziowanie ??? Incheba, to zespół budynków wystawowych, coś podobnego do naszych poznańskich Targów. Jadąc do Bratysławy należy kierować się na Wiedeń a po przejeździe przez Dunaj zjazd do Incheby (Vystavisko Incheba) będzie po prawej stronie. Droga jest bardzo dobrze oznakowana. Wieżowiec Incheby jest widoczny już z daleka. Tu masz mapkę http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround a ja nadal nie mam potwierdzenia :shake: :placz: Quote
Nesjanna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Alojzyna - bardzo dziękuję :loveu: a co z tą godziną ??? ktoś wie o której się zaczyna ??? Quote
Recommended Posts