ARISEK Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 czy ktoś mógłby mnie poratować i przesłać skan zgłoszenia na wystawę bo w naszym związku nie ma ani jednego ggzemplarza :shake: a czas mnie goni, bo drugi termin zgłoszeń mija 1 lipca:placz: :placz: :placz: Quote
Złośnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 formularz zgłoszenia możesz sobie ściągnąć z ich strony internetowej i wygrukować :cool3: Quote
ARISEK Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Złośnica']formularz zgłoszenia możesz sobie ściągnąć z ich strony internetowej i wygrukować :cool3: weszłam na ich strone http://www.skj.sk/vystavy.html , ale chyba mam "pomroczność jasną" nic nie mogę znaleźć - więc czy mogę prosić o pomoc?:oops: Quote
aneta...i..bouvier Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 z tego co wiem bo probowalysmy i faxem i mailem to oni tylko pocztą chcą to tak jakby ktos nie mogl faksem sie dostac do nich Quote
ARISEK Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 aneta...i..bouvier napisał(a):z tego co wiem bo probowalysmy i faxem i mailem to oni tylko pocztą chcą to tak jakby ktos nie mogl faksem sie dostac do nich dziękuję Wam za pomoc, już sobie wydrukowałam i zaraz wypełnię - wyślę poleconym :multi: a teraz biorę się za szukanie noclegów:angryy: Quote
AiK Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ARISEK napisał(a):dziękuję Wam za pomoc, już sobie wydrukowałam i zaraz wypełnię - wyślę poleconym :multi: a teraz biorę się za szukanie noclegów:angryy: ja nie mogę wydrukować :placz: pomocy:placz: Quote
AiK Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 aneta...i..bouvier napisał(a):poradzilas sobie ........... jeszcze nie wiem sprawdzę jutro w pracy na moim kompie otwiera się ten plik jako błąd :shake: Quote
blaira Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 AiK napisał(a):jeszcze nie wiem sprawdzę jutro w pracy na moim kompie otwiera się ten plik jako błąd :shake: To daj znac w razie czego wysle ci poczta formularz ;) Quote
AiK Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Avaria napisał(a):To daj znac w razie czego wysle ci poczta formularz ;) dzięki bardzo :loveu: Quote
blaira Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 AiK napisał(a):dzięki bardzo :loveu: No i co udalo sie ??;) Quote
AiK Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Avaria napisał(a):No i co udalo sie ??;) na razie mam na kompie a z wydrukowaniem dam sobie radę :lol: tylko tusz kupie bo ten co mam:shake: dzięki Quote
aneta...i..bouvier Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 do przyszłego tygodnia czekam na osoby które chcą jechać busem jeżeli nie uda sie zebrać więcej chętnych trzeba będzie zrezygnować z busa.........:-( niestety Quote
ARISEK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wysłałam poleconym zgłoszenie, więc już nie ma odwrotu.... jedziemy, choć nie wiem jak nasz Arisek będzie wyglądał, bo stasznie zaczyna linieć.... teraz rozpoczynam poszukiwanie noclegów, czy ktos z Was ma namiary na jakieś sprawdzone lokum... z tym że nam potrzeba dla 6 osób i 3 psów:crazyeye: liczę na pomoc Ania Quote
AiK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ARISEK']Wysłałam poleconym zgłoszenie, więc już nie ma odwrotu.... jedziemy, choć nie wiem jak nasz Arisek będzie wyglądał, bo stasznie zaczyna linieć.... teraz rozpoczynam poszukiwanie noclegów, czy ktos z Was ma namiary na jakieś sprawdzone lokum... z tym że nam potrzeba dla 6 osób i 3 psów:crazyeye: liczę na pomoc Ania[/quote] na jaki adres wysłałaś Quote
blaira Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='AiK']na jaki adres wysłałaś[/quote] Adres obiorcy podany na zgloszeniu... MEDZINÁRODNÁ VYSTAVA PSOV SLOVENSKI POLOVNÍCKY ZVÄZ STEFÁNIKOVA 10 811 05 BRATISLAVA SLOVAK REPUBLIC pozdr. :) Quote
AiK Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Avaria']Adres obiorcy podany na zgloszeniu... MEDZINÁRODNÁ VYSTAVA PSOV SLOVENSKI POLOVNÍCKY ZVÄZ STEFÁNIKOVA 10 811 05 BRATISLAVA SLOVAK REPUBLIC pozdr. :)[/quote] dzieki wypisalam ten ale lepiej sie upewnic Quote
ARISEK Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='AiK']dzieki wypisalam ten ale lepiej sie upewnic[/quote] wpisałaś ten właściwy:lol: ma ktoś namiary na jakieś noclegi, bo wszędzie przychodzą mi zwroty, że w tym terminie już mają zajęte:placz: Quote
weszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja rok temu spałam w hotelu na terenie wystawy. Super miejsce bo wychodzisz i już się jest na miejscu. Quote
NigdyNigdy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='weszka']Ja rok temu spałam w hotelu na terenie wystawy. Super miejsce bo wychodzisz i już się jest na miejscu. Chodzi Ci pewnie o Inchebę: http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=Accomodation Jeśli ktoś reflektuje to radzę się pośpieszyć, bo wczoraj mieli już tylko jedną "jedynkę" i jedną "dwójkę" wolną ;) Quote
weszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tak, właśnie to ten hotel. Co mnie tam urzekło to oczywiście poza tym, że jest na samej wystawie to były w nim specjalnie przygotowane ręczniki dla psów :) Quote
aneta...i..bouvier Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Zatem Opcja 1. mikrobus 8 osobowy z podwójnym systemem klimatyzacji, z fotelami kapitańskimi, wygodny. Cena 1,6 za kilometr +opłaty drogowe występujące za granicą + nocleg i wyżywienie dla kierowcy. dodatkowo przyczepka do każdego kilometra należałoby doliczyć 0,10 zł. Opcja 2 Mikrobus, w zasadzie mini autobus 22 osobowy z podwójnym systemem klimatyzacji, z fotelami kapitańskimi, wygodny. Cena: 2zł za kilometr +opłaty drogowe występujące za granicą + nocleg i wyżywienie dla kierowcy. dodatkowo przyczepka do każdego kilometra należałoby doliczyć 0,20 zł. Do dwóch opcji nalezy doliczyć 7%Vat Samochody są 2 letnie, główny nacisk stawiamy na BEZPIECZEŃSTWO i wygode. Poddawane cykicznym przeglądom w trosce o klienta i zdrowie kierowców. taka odpowiedz dostalam od jednej z firm ktora dala mi najmniejsza opłatę jest jeszcze jeden bus 1500 zl ale bez klimy i troszki sie boje o upaly i psy tyle km w drodze generalnie do samej bratyslawy i powrót mamy 2X651 tak wskazuje moja nawigacja dochodza jeszcze opłaty za km od hotelu na wystawe i powrot..... nocleg dla kierowcy napewno najtansza jest opcja 1500 i wtedy jedzie z nami 5-6 osob oczywiscie oplacamy takze nocleg kierowcy to na tyle sprawozdania z mojego zalatwiania jezeli ktos ma inny pomysl polecam sie serdecznie Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to jak nas przyjma bez rodowodu to tez pojedziemy :lol::lol: ps.Dziekuje Anetko:loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Tak chciałam jechać bo mam bardzo miłe wspomnienia z zeszłego roku ale wszystko się chrzani... :( szkoda... Quote
Recommended Posts