Jump to content
Dogomania

Bratyslawa - DUODANUBE 2 x CACIB - 2007

Recommended Posts

Posted

czy ktoś mógłby mnie poratować i przesłać skan zgłoszenia na wystawę bo w naszym związku nie ma ani jednego ggzemplarza :shake: a czas mnie goni, bo drugi termin zgłoszeń mija 1 lipca:placz: :placz: :placz:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
z tego co wiem bo probowalysmy i faxem i mailem to oni tylko pocztą chcą to
tak jakby ktos nie mogl faksem sie dostac do nich

dziękuję Wam za pomoc, już sobie wydrukowałam i zaraz wypełnię - wyślę poleconym :multi: a teraz biorę się za szukanie noclegów:angryy:

Posted

ARISEK napisał(a):
dziękuję Wam za pomoc, już sobie wydrukowałam i zaraz wypełnię - wyślę poleconym :multi: a teraz biorę się za szukanie noclegów:angryy:

ja nie mogę wydrukować :placz: pomocy:placz:

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
poradzilas sobie ...........

jeszcze nie wiem sprawdzę jutro w pracy
na moim kompie otwiera się ten plik jako błąd :shake:

Posted

AiK napisał(a):
jeszcze nie wiem sprawdzę jutro w pracy
na moim kompie otwiera się ten plik jako błąd :shake:

To daj znac w razie czego wysle ci poczta formularz ;)

Posted

Avaria napisał(a):
No i co udalo sie ??;)

na razie mam na kompie a z wydrukowaniem dam sobie radę :lol: tylko tusz kupie bo ten co mam:shake: dzięki

Posted

Wysłałam poleconym zgłoszenie, więc już nie ma odwrotu.... jedziemy, choć nie wiem jak nasz Arisek będzie wyglądał, bo stasznie zaczyna linieć....

teraz rozpoczynam poszukiwanie noclegów, czy ktos z Was ma namiary na jakieś sprawdzone lokum... z tym że nam potrzeba dla 6 osób i 3 psów:crazyeye:

liczę na pomoc

Ania

Posted

[quote name='ARISEK']Wysłałam poleconym zgłoszenie, więc już nie ma odwrotu.... jedziemy, choć nie wiem jak nasz Arisek będzie wyglądał, bo stasznie zaczyna linieć....

teraz rozpoczynam poszukiwanie noclegów, czy ktos z Was ma namiary na jakieś sprawdzone lokum... z tym że nam potrzeba dla 6 osób i 3 psów:crazyeye:

liczę na pomoc

Ania[/quote]

na jaki adres wysłałaś

Posted

[quote name='AiK']na jaki adres wysłałaś[/quote]
Adres obiorcy podany na zgloszeniu...

MEDZINÁRODNÁ VYSTAVA PSOV
SLOVENSKI POLOVNÍCKY ZVÄZ
STEFÁNIKOVA 10
811 05 BRATISLAVA
SLOVAK REPUBLIC

pozdr. :)

Posted

[quote name='Avaria']Adres obiorcy podany na zgloszeniu...

MEDZINÁRODNÁ VYSTAVA PSOV
SLOVENSKI POLOVNÍCKY ZVÄZ
STEFÁNIKOVA 10
811 05 BRATISLAVA
SLOVAK REPUBLIC

pozdr. :)[/quote]

dzieki wypisalam ten ale lepiej sie upewnic

Posted

[quote name='AiK']dzieki wypisalam ten ale lepiej sie upewnic[/quote]

wpisałaś ten właściwy:lol:

ma ktoś namiary na jakieś noclegi, bo wszędzie przychodzą mi zwroty, że w tym terminie już mają zajęte:placz:

Posted

Tak, właśnie to ten hotel.
Co mnie tam urzekło to oczywiście poza tym, że jest na samej wystawie to były w nim specjalnie przygotowane ręczniki dla psów :)

Posted

Zatem
Opcja 1.
mikrobus 8 osobowy z podwójnym systemem klimatyzacji, z fotelami kapitańskimi, wygodny.
Cena
1,6 za kilometr +opłaty drogowe występujące za granicą + nocleg i wyżywienie dla kierowcy.
dodatkowo przyczepka do każdego kilometra należałoby doliczyć 0,10 zł.

Opcja 2
Mikrobus, w zasadzie mini autobus 22 osobowy z podwójnym systemem klimatyzacji, z fotelami kapitańskimi, wygodny.
Cena:
2zł za kilometr +opłaty drogowe występujące za granicą + nocleg i wyżywienie dla kierowcy.
dodatkowo przyczepka do każdego kilometra należałoby doliczyć 0,20 zł.

Do dwóch opcji nalezy doliczyć 7%Vat

Samochody są 2 letnie, główny nacisk stawiamy na BEZPIECZEŃSTWO i wygode. Poddawane cykicznym przeglądom w trosce o klienta i zdrowie kierowców.

taka odpowiedz dostalam od jednej z firm ktora dala mi najmniejsza opłatę jest jeszcze jeden bus 1500 zl ale bez klimy i troszki sie boje o upaly i psy tyle km w drodze generalnie do samej bratyslawy i powrót mamy 2X651 tak wskazuje moja nawigacja dochodza jeszcze opłaty za km od hotelu na wystawe i powrot..... nocleg dla kierowcy

napewno najtansza jest opcja 1500 i wtedy jedzie z nami 5-6 osob oczywiscie oplacamy takze nocleg kierowcy
to na tyle sprawozdania z mojego zalatwiania jezeli ktos ma inny pomysl polecam sie serdecznie