Jump to content
Dogomania

Bratyslawa - DUODANUBE 2 x CACIB - 2007

Recommended Posts

Posted

I termin zgloszen : 1.06
II termin zgloszen : 1.07

oplaty;
1 termin : 50 eur za pierwszego / 45 eur za nastepne / szczeniaki, baby, weterany 20 eur
2 termin : 60 eur / 50 eur / 25 eur
na wystawie : 70 eur / 60 eur / 25 eur

placac za dwie wystawy:
1 termin : 90 eur/ 80 eur/ 30 eur
2 termin: 110 eur / 90 eur / 40 eur
na wystawie ; 130 eur / 110 eur / 40 eur

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mnie po pięciu latach wystawiania mojego dziadka w klasie weteranów, olśniło, że na Słowacji jest Championat Weteranów :evil_lol:
No, to w tym roku zaczynamy pilegrzymki na Słowację- start w sierpniu w Bratysławie chyba, że posiejemy gdzieś po drodze włos :roll:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Mnie po pięciu latach wystawiania mojego dziadka w klasie weteranów, olśniło, że na Słowacji jest Championat Weteranów :evil_lol:
No, to w tym roku zaczynamy pilegrzymki na Słowację- start w sierpniu w Bratysławie chyba, że posiejemy gdzieś po drodze włos :roll:

lepiej pozno niz wcale :lol: :eviltong:

Posted

A my się wybieramy z młodszą suką. Jesteśmy już w trakcie załatwiania
formalności. Championat weteranów to sobie, ze starszą, odpuścimy ( wolę zrobić Interchampiona młodszej + ewentualnia championaty poszczególnych krajów ).

Michał

• 4 weeks later...
Posted

Szukam osoby jadącej do Bratysławy, która mogłaby zabrać jedną osobę z seterem irlandzkim (suką). Oczywiście poniosę odpowiednią część kosztów podróży. Jestem z Warszawy, ale mogłabym dojechać w jakieś umówione miejsce :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pilnie szukam transportu na ta wystawe z nie duzym psme bezproblemowym !!!nie wazne z jakiej czesci polski dokladam sie do kosztow!!!!! prosze o knotakt na PW!!! ;)

Posted

mam jeszcze pytanie z innej beczki.
Dziś mija 1 termin. Pierwszy raz się wybieram na taką wystawę i jak się dowiedziałam o kosztach przelewów zagranicznych to prawie spadłam z krzesła :crazyeye: Ale podobno można im zapłacić przekazem pocztowym, pytanie tylko czy oni to zaakceptują bo ja mimo że wpłacę w euro to oni otrzymają to w swojej walucie :roll:

Posted

Złośnica po co te kombinacje?:crazyeye: Słowacy i Czesi akceptują płatność na wystawie w terminie, w którym zgłosiło się psiaka.Przynajmniej ja do tej pory nie spotkałam się ze sprzeciwem,dopłatą czy wątpliwościami ze strony organizatorów przy regulacji należności.:lol:

Posted

króliczek napisał(a):
Złośnica po co te kombinacje?:crazyeye: Słowacy i Czesi akceptują płatność na wystawie w terminie, w którym zgłosiło się psiaka.Przynajmniej ja do tej pory nie spotkałam się ze sprzeciwem,dopłatą czy wątpliwościami ze strony organizatorów przy regulacji należności.:lol:

ja zawsze w Czechach płacę na miejscu,ale jest wtedy ciut drożej,chyba 5 Euro od psa - co przy koszcie przelewu min.60 zł i tak jest tańsze...

Posted

teraz pisze ze platnosc na wystawie kosztuje 130 eur / 110 eur / 40 eur - a w dniu wystawy przeciez psa zglosic nie mozna, wiec ja podejrzewam, ze Ci co nie zaplaca w terminie beda placic tak jak wyzej...

ja dwa razy na slowacje placilam przekazem pocztowym i wszystko zaksiegowali - koszt przekazu nie pamietam ale nie wiecej jak 30 zł - ale to chyba zalezy od kwoty... ja placilam 45 Euro

Posted

gdyby to było ciut drożej w postaci 5 euro to bym się nie zastanawiała i nie kombinowała, ale wyraźnie pisze że płatność na wystawie jest droższa o 40 euro w porównaniu z 1 terminem i o 20 euro w porównaniu z 2 terminem więc jest o co "kombinować" :cool3: