Elitesse Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 I termin zgloszen : 1.06 II termin zgloszen : 1.07 oplaty; 1 termin : 50 eur za pierwszego / 45 eur za nastepne / szczeniaki, baby, weterany 20 eur 2 termin : 60 eur / 50 eur / 25 eur na wystawie : 70 eur / 60 eur / 25 eur placac za dwie wystawy: 1 termin : 90 eur/ 80 eur/ 30 eur 2 termin: 110 eur / 90 eur / 40 eur na wystawie ; 130 eur / 110 eur / 40 eur Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 sedziowie : http://www.skj.sk/duo_07/judges.pdf Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ja raczej tez ale jechac 500 km do polskiego sedziego ... :roll: Quote
piotrjan Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dorotal napisał(a):Ja powinnam sie pojawic:lol: My też , tylko zastanawiamy się w jakim składzie . Quote
NigdyNigdy Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mnie po pięciu latach wystawiania mojego dziadka w klasie weteranów, olśniło, że na Słowacji jest Championat Weteranów :evil_lol: No, to w tym roku zaczynamy pilegrzymki na Słowację- start w sierpniu w Bratysławie chyba, że posiejemy gdzieś po drodze włos :roll: Quote
Elitesse Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Mnie po pięciu latach wystawiania mojego dziadka w klasie weteranów, olśniło, że na Słowacji jest Championat Weteranów :evil_lol: No, to w tym roku zaczynamy pilegrzymki na Słowację- start w sierpniu w Bratysławie chyba, że posiejemy gdzieś po drodze włos :roll: lepiej pozno niz wcale :lol: :eviltong: Quote
tulasy Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A my się wybieramy z młodszą suką. Jesteśmy już w trakcie załatwiania formalności. Championat weteranów to sobie, ze starszą, odpuścimy ( wolę zrobić Interchampiona młodszej + ewentualnia championaty poszczególnych krajów ). Michał Quote
NigdyNigdy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Elitesse napisał(a):lepiej pozno niz wcale :lol: :eviltong: Tyż prawda :evil_lol: Quote
Rachelek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Szukam osoby jadącej do Bratysławy, która mogłaby zabrać jedną osobę z seterem irlandzkim (suką). Oczywiście poniosę odpowiednią część kosztów podróży. Jestem z Warszawy, ale mogłabym dojechać w jakieś umówione miejsce :) Quote
aneta...i..bouvier Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 a może zorganizujemy jakiś transport wspólny na wystawę :cool3: Quote
aneta...i..bouvier Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 kurcze nikt nie jedzie.........nie mozliwe a autokarem wygodnie szybko i nic czlowieka nie obchodzi....... Quote
blaira Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pilnie szukam transportu na ta wystawe z nie duzym psme bezproblemowym !!!nie wazne z jakiej czesci polski dokladam sie do kosztow!!!!! prosze o knotakt na PW!!! ;) Quote
cockermanka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hmmm..mamy takich "egzotycvznych" sędziów na oba dni...może warto się zastanowić? Quote
tulasy Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja mam pytanie. Czy ktoś zna kontakt ( najlepiej mailowy ) do jakiegoś dobrego i taniego hotelu ????? Michał Quote
Złośnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 czy ktoś mi wyjaśni czym sie rózni u Słovaków klasa championów od honorowej ? Quote
Złośnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dziekuję ;) a czy wiadomo już co z ewentualnym autokasem do Bratyslavy ?? Quote
Złośnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 mam jeszcze pytanie z innej beczki. Dziś mija 1 termin. Pierwszy raz się wybieram na taką wystawę i jak się dowiedziałam o kosztach przelewów zagranicznych to prawie spadłam z krzesła :crazyeye: Ale podobno można im zapłacić przekazem pocztowym, pytanie tylko czy oni to zaakceptują bo ja mimo że wpłacę w euro to oni otrzymają to w swojej walucie :roll: Quote
króliczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Złośnica po co te kombinacje?:crazyeye: Słowacy i Czesi akceptują płatność na wystawie w terminie, w którym zgłosiło się psiaka.Przynajmniej ja do tej pory nie spotkałam się ze sprzeciwem,dopłatą czy wątpliwościami ze strony organizatorów przy regulacji należności.:lol: Quote
aneta...i..bouvier Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 niom autokar sie organizuje:lol: jesli ktoś jest chętny zapraszam Quote
cockermanka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 króliczek napisał(a):Złośnica po co te kombinacje?:crazyeye: Słowacy i Czesi akceptują płatność na wystawie w terminie, w którym zgłosiło się psiaka.Przynajmniej ja do tej pory nie spotkałam się ze sprzeciwem,dopłatą czy wątpliwościami ze strony organizatorów przy regulacji należności.:lol: ja zawsze w Czechach płacę na miejscu,ale jest wtedy ciut drożej,chyba 5 Euro od psa - co przy koszcie przelewu min.60 zł i tak jest tańsze... Quote
maga18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 teraz pisze ze platnosc na wystawie kosztuje 130 eur / 110 eur / 40 eur - a w dniu wystawy przeciez psa zglosic nie mozna, wiec ja podejrzewam, ze Ci co nie zaplaca w terminie beda placic tak jak wyzej... ja dwa razy na slowacje placilam przekazem pocztowym i wszystko zaksiegowali - koszt przekazu nie pamietam ale nie wiecej jak 30 zł - ale to chyba zalezy od kwoty... ja placilam 45 Euro Quote
Złośnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 gdyby to było ciut drożej w postaci 5 euro to bym się nie zastanawiała i nie kombinowała, ale wyraźnie pisze że płatność na wystawie jest droższa o 40 euro w porównaniu z 1 terminem i o 20 euro w porównaniu z 2 terminem więc jest o co "kombinować" :cool3: Quote
aneta...i..bouvier Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 wiem ze to jeszcze troszke czasu ale mamy juz prawie ekipe na wyjazd i zaklepany busik potrzeba nam jeszcze ze dwie trzy osoby do busika Quote
Recommended Posts