Reno2001 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Yona']Pytali, tylko co to za pytania? :mad: Czy ten brak oczka oby nie za bardzo obrzydliwy... Ciociu, przecież to załamać się można.... Załamać to mało powiedziane. Spodziewali się, że mu z tego oczodołka robale wyłażą...:angryy: ?? Beznadzieja !! juz jestem zrezygnowana... czy on na całe życie zostanie w przytulisku...?:-( Iwonko, nawet nie wolno Ci tak mówić :shake: . Jesteś dla tych psiaków jedyna ostoją. Proszę Cię, nie za łamuj się :modla:! Quote
iwop Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 reno jest mi bardzo trudno. do złych wiadomości dotyczacych "moich" psów, mojej chorej onki doszły jeszcze powazne problemy osobiste. Obawiam sie, że chyba sie poddam. Nie jestem tez w stanie wyobrazic sobie oddawania Meli pręguski na następny tymczas. Gdyby to byl stały domek... Czuje sie tak jakbym ja porzucała. Ona tak to odczuje.:shake: Quote
Reno2001 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czasami tak właśnie przykre sprawy lubia się nałożyć. Wierzę jednak, że już wkrótce wyjedziesz na prostą :kciuki: . Czasami niestety musimy wybrać mniejsze zło jako jedyny wybór :roll: . Quote
bonika Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a że się duży wydaje.. hym - on tu akurat ślicznie wygląda - a poza tym jak on jest średniej wielkości to nie jest mały - a te inne zdjęcia też już nie wiem czy pokazują prawdę - bo z kolei jest na nich chyba coś za bardzo mały ;) Chyba rzeczywiście by się nowe fotki przydały - na których by było widać jakiej faktycznie jest wielkości - mnie on wygląda na wielkość mojego Happcia - taki poniżej kolana, ale już nie mały ok. 10 i więcej kilo - przynajmniej docelowo. Dobrze by go było trafnie reklamować aby ktoś się nie nastawił na maleńkiego pieska i przyjechał i powiedział, że jest za duży :oops: Ja akurat jestem zachwycona takimi właśnie jakby "miniaturkami białych onków" a im taka biała piesa większa tym moim zdaniem ładniejsza :multi: Kikusku do góry ! - Jak jeszcze charakter masz mojego Happiego to jesteś pies idealny :loveu: Quote
iwop Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Kikuś szuka domu! Czy wszyscy tu o nim zapomnieli..?:placz: Quote
iwop Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Kikulek sam znalazł drogre do przytuliska ale domu to sam nie znajdzie!!!:placz: Quote
tusia. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Serce mi się kroi, niestety nie mogę go przygarnąć :-( :placz: Quote
Puchatek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Żeby było wiadomo jakiej jest wielkości to najlepiej go zmierzyć i wtedy będzie można obiektywnie powiedzieć o jego rozmiarach. Dla każdego słowa duży, mały znaczą co innego. Moja Bunia ma 45cm i waży 42kg a dla mnie jest średnia bo lubię duże psy i z takimi najczęściej się stykam. Quote
Puchatek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jestem KIKUŚ, jestem śliczny Wygląd mam metafizyczny Na dodatek do urody Jestem jeszcze bardzo młody I zaradny jestem też Czy Ty o tym wszystkim wiesz? Jeśli Cię interesuje To i koty toleruję I nauczę się na smyczy Jeśli bardzo sobie życzysz Tylko daj nad głowę dach Który widzę w pięknych snach. Quote
bonika Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jestem KIKUŚ, jestem śliczny Wygląd mam metafizyczny Na dodatek do urody Jestem jeszcze bardzo młody I zaradny jestem też Czy Ty o tym wszystkim wiesz? Jeśli Cię interesuje To i koty toleruję I nauczę się na smyczy Jeśli bardzo sobie życzysz Tylko daj nad głowę dach Który widzę w pięknych snach. SUPER wierszyk :-) Może pomoże Kikuskowi :-( Quote
iwop Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kKikus na aukcji ma wielu obserwatorów ale czy cos z tego wyniknie.... Quote
wobie Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kIKUŚ śNIEŻYNKO NIKT NIE CHCE TAKIEGO ŁADNEGO BIAŁEGO PIESKA? kIKUZ ALE tY MASZ FAJNIUTKA MORDECZKĘ BUZIACZKI DLA cIEBIE TRZYMAM WKCIUCI ZA cIEBIE :loveu: Quote
Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ciociu iwop, a dlaczego my rozmawiamy o Kikusiu na jakimś zupełnie innym wątku?...:lol: Ja już mam wrażenie, że ze mną coś nie w porządku...:stupid: To jeszcze raz... Kikuś ma 7 osób obserwujących na allegro :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
KasiaM Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kikuś świetnie!!!!!!!!!!!!!!! Może jest tam twój nowy pan........:cool3: Quote
iwop Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kasia pan sie wiecej nie odezwał - moze wystraszyło go to, ze napisałam o wizycie przedadopcyjnej....:shake: Trudno. Szukamy dalej Quote
KasiaM Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no niestety nic nie poradzisz szukamy dalej!!!:shake: Quote
pajunia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Po twoim bannerku trafilam tutaj. Czy Kikusiowi tez szukac domu tutaj? Jak daleko moze byc Ostrowiec o Starogardu Gdanskiego?d Quote
iwop Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 pajunia - bardzo daleko:shake: kliknij: http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php Quote
maartuusia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ten kawaler normalnie powalił mnie na łopatki, miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczególnie na tej fotce Domku żadnego nie znam, ale bedę miała go na względzie gdybym o jakimś słyszała no i bedę mu z całych sił kibicować w poszukiwaniach. Spróbuję do podpisu banerek jego wkleić (nigdy tego nie robiłam, ale może dam radę). Ten pychol jest rozbrajający, piesku niemożliwe, że nikt Cię nie chce, będziesz ozdobą nawet najpiękniejszego domu. EDIT: He, he zrobione, mam nadzieję, że mnie żaden mod nie pogna za taki podpis, nie znam się na tych dioptriach pikselach i całej reszcie, mam nadzieję, że jestem regulaminowa. Quote
KasiaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 KIKUŚ zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts