Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yona']Pytali, tylko co to za pytania? :mad:
Czy ten brak oczka oby nie za bardzo obrzydliwy...

Ciociu, przecież to załamać się można....

Załamać to mało powiedziane.
Spodziewali się, że mu z tego oczodołka robale wyłażą...:angryy: ??
Beznadzieja !!

juz jestem zrezygnowana... czy on na całe życie zostanie w przytulisku...?:-(

Iwonko, nawet nie wolno Ci tak mówić :shake: . Jesteś dla tych psiaków jedyna ostoją. Proszę Cię, nie za łamuj się :modla:!

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

reno jest mi bardzo trudno. do złych wiadomości dotyczacych "moich" psów, mojej chorej onki doszły jeszcze powazne problemy osobiste. Obawiam sie, że chyba sie poddam.
Nie jestem tez w stanie wyobrazic sobie oddawania Meli pręguski na następny tymczas. Gdyby to byl stały domek... Czuje sie tak jakbym ja porzucała. Ona tak to odczuje.:shake:

Posted

Czasami tak właśnie przykre sprawy lubia się nałożyć.
Wierzę jednak, że już wkrótce wyjedziesz na prostą :kciuki: .
Czasami niestety musimy wybrać mniejsze zło jako jedyny wybór :roll: .

Posted

a że się duży wydaje.. hym - on tu akurat ślicznie wygląda - a poza tym jak on jest średniej wielkości to nie jest mały - a te inne zdjęcia też już nie wiem czy pokazują prawdę - bo z kolei jest na nich chyba coś za bardzo mały ;) Chyba rzeczywiście by się nowe fotki przydały - na których by było widać jakiej faktycznie jest wielkości - mnie on wygląda na wielkość mojego Happcia - taki poniżej kolana, ale już nie mały ok. 10 i więcej kilo - przynajmniej docelowo.

Dobrze by go było trafnie reklamować aby ktoś się nie nastawił na maleńkiego pieska i przyjechał i powiedział, że jest za duży :oops:

Ja akurat jestem zachwycona takimi właśnie jakby "miniaturkami białych onków" a im taka biała piesa większa tym moim zdaniem ładniejsza :multi:

Kikusku do góry ! - Jak jeszcze charakter masz mojego Happiego to jesteś pies idealny :loveu:

Posted

Żeby było wiadomo jakiej jest wielkości to najlepiej go zmierzyć i wtedy będzie można obiektywnie powiedzieć o jego rozmiarach. Dla każdego słowa duży, mały znaczą co innego. Moja Bunia ma 45cm i waży 42kg a dla mnie jest średnia bo lubię duże psy i z takimi najczęściej się stykam.

Posted

Jestem KIKUŚ, jestem śliczny
Wygląd mam metafizyczny
Na dodatek do urody
Jestem jeszcze bardzo młody
I zaradny jestem też
Czy Ty o tym wszystkim wiesz?
Jeśli Cię interesuje
To i koty toleruję
I nauczę się na smyczy
Jeśli bardzo sobie życzysz
Tylko daj nad głowę dach
Który widzę w pięknych snach.

Posted

Jestem KIKUŚ, jestem śliczny
Wygląd mam metafizyczny
Na dodatek do urody
Jestem jeszcze bardzo młody
I zaradny jestem też
Czy Ty o tym wszystkim wiesz?
Jeśli Cię interesuje
To i koty toleruję
I nauczę się na smyczy
Jeśli bardzo sobie życzysz
Tylko daj nad głowę dach
Który widzę w pięknych snach.

SUPER wierszyk :-) Może pomoże Kikuskowi :-(

Posted

kIKUŚ śNIEŻYNKO NIKT NIE CHCE TAKIEGO ŁADNEGO BIAŁEGO PIESKA? kIKUZ ALE tY MASZ FAJNIUTKA MORDECZKĘ BUZIACZKI DLA cIEBIE TRZYMAM WKCIUCI ZA cIEBIE :loveu:

Posted

Ciociu iwop, a dlaczego my rozmawiamy o Kikusiu na jakimś zupełnie innym wątku?...:lol:
Ja już mam wrażenie, że ze mną coś nie w porządku...:stupid:

To jeszcze raz...
Kikuś ma 7 osób obserwujących na allegro :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Ten kawaler normalnie powalił mnie na łopatki, miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Szczególnie na tej fotce

Domku żadnego nie znam, ale bedę miała go na względzie gdybym o jakimś słyszała no i bedę mu z całych sił kibicować w poszukiwaniach.
Spróbuję do podpisu banerek jego wkleić (nigdy tego nie robiłam, ale może dam radę).

Ten pychol jest rozbrajający, piesku niemożliwe, że nikt Cię nie chce, będziesz ozdobą nawet najpiękniejszego domu.

EDIT: He, he zrobione, mam nadzieję, że mnie żaden mod nie pogna za taki podpis, nie znam się na tych dioptriach pikselach i całej reszcie, mam nadzieję, że jestem regulaminowa.