Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciociu yono tutaj go widać całego:

Paweł nie mogł go wyciągnąc potem z budy :(

Bardzo sie booje, że to się xle skończy....

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu iwop :mad:
Już mówiliśmy, że on wielgachny na tym zdjęciu, a w rzeczywistości to niewielki pies :mad:
Zdjęcia powinny oddawać rzeczywistość, a to nie oddaje :mad:

Posted

Dzwoniła pani z allegro w sprawie adopcji Kikusia ale jak usłyszała, że Kikus nie umie chodzić na smyczy to zrezygnowała... A gdzie sie miał nauczyć?:angryy:

moze w tym ogłoszeniu trzeba dodac, że na smyczy chodzić JESZCZE nie umie...

Posted

mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;)

a tak serio to ludziom się wydaje ,ze myśmy powinni psa wyleczyc , wykastrować i wszystkiego nauczyć i takiego gotowego to moze się zastanowia i do domu wezma - czasem to mi ręce opadają :oops:

Posted

ewatr napisał(a):
mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;)

Paw to taka trochę inna kura :evil_lol: więc myślę że "lubi" :evil_lol:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu ewatr, trzeba była powiedzieć panu, że piesek pawie i owszem, czasem puszcza...:diabloti:

:p

PuchatekCytat:
Napisał ewatr
mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;-)

Paw to taka trochę inna kura :evil_lol: więc myślę że "lubi" :evil_lol:

cos w tym guscie odpowiedziałam ;)

Posted

tymczas bardzo by sie przydał... Przydałaby mu się jakaś drobna socjalizacja - chodzenie na smyczy itp...

Nikt go nie chce...:shake:

Posted

yona sama bym je chciała ale ja nie mam kiedy pojechac i ich zrobic. uwierz mi :shake: Cały czas czzekam az dostarczy mi je Paweł.