iwop Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 ciociu yono tutaj go widać całego: Paweł nie mogł go wyciągnąc potem z budy :( Bardzo sie booje, że to się xle skończy.... Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu iwop :mad: Już mówiliśmy, że on wielgachny na tym zdjęciu, a w rzeczywistości to niewielki pies :mad: Zdjęcia powinny oddawać rzeczywistość, a to nie oddaje :mad: Quote
wobie Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :-( kolejna biedulka!!! Kikus na pierwsza stronke chopaj!! Quote
iwop Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dzwoniła pani z allegro w sprawie adopcji Kikusia ale jak usłyszała, że Kikus nie umie chodzić na smyczy to zrezygnowała... A gdzie sie miał nauczyć?:angryy: moze w tym ogłoszeniu trzeba dodac, że na smyczy chodzić JESZCZE nie umie... Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;) a tak serio to ludziom się wydaje ,ze myśmy powinni psa wyleczyc , wykastrować i wszystkiego nauczyć i takiego gotowego to moze się zastanowia i do domu wezma - czasem to mi ręce opadają :oops: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu ewatr, trzeba była powiedzieć panu, że piesek pawie i owszem, czasem puszcza...:diabloti: Quote
iwop Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 teraz miałam telefon z pytaniem czy aby napewno nie siusia w domu bo sisusiającego to oni niestety nie chcą...:( ech...:placz: Quote
Puchatek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ewatr napisał(a):mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;) Paw to taka trochę inna kura :evil_lol: więc myślę że "lubi" :evil_lol: Quote
wobie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Widze że jakieś zaiteresowanie na allegro jest KIkusiem :) Kikuśku na pierwsza mój książe!! Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Yona napisał(a):Ciociu ewatr, trzeba była powiedzieć panu, że piesek pawie i owszem, czasem puszcza...:diabloti: :p PuchatekCytat: Napisał ewatr mnie ostatnio kazano z allegro sprawdzać czy wystawiany przezemnie wilczur lubi pawie :hmmmm: ? / bo pan miał hodowle / no to miałam zgryz ;-) Paw to taka trochę inna kura :evil_lol: więc myślę że "lubi" :evil_lol: cos w tym guscie odpowiedziałam ;) Quote
Agnie Koty Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ale to oznacza, że Kiki budzi jakieś zainteresowanie. Zobaczycie, trafi się też ktoś normalny.... Quote
iwop Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 tymczas bardzo by sie przydał... Przydałaby mu się jakaś drobna socjalizacja - chodzenie na smyczy itp... Nikt go nie chce...:shake: Quote
lupe Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 lupe napisał(a): domkuznajdźsiędomkuznajdźsiędomkuznajdźsiędomkuznajdźsię Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cos znowu z dogo się dzieje :-( a mnie Twój banerek sie otwiera prawidłowo :lol: Quote
plamka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czy kikuś jest wielkości średniego sznaucera czy owczarka niemieckiego bo po zdjęciach naprawdę trudno poznać Quote
iwop Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 yona sama bym je chciała ale ja nie mam kiedy pojechac i ich zrobic. uwierz mi :shake: Cały czas czzekam az dostarczy mi je Paweł. Quote
Recommended Posts