Cez Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dzieki watkowi Meli tu trafilam, faktycznie sliczny ten Kikus. Quote
iwop Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Moze w tym tygodniu uda sie zrobic Kikusiowi sesje zdjęciową:oops: .... Quote
wobie Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kikus - książe nie poddawaj się hoopaj na pierwszą stronkę może jakaś ciocia z dogo się zlituje lub zakocha w tak pięknym białym piesku!!! Quote
Puchatek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No Dogo w tym względzie bym nie liczył :-( Wszyscy zapsieni na maksa. Raczej trzeba szukać wśród znajomych i znajomych znajomych. Quote
iwop Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Puchatek moi znajomi i znajomi znajomych sa zapsieni.. I tak miałam szczęscie bo znalazłam ostatnio 2 szczeniaki, które w ciągu jednego dnia znalazły dom... A teraz klapa... Nikt nie chce...:placz: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Kikusiu w górę kochanie...biegnij na pierwszą :Dog_run: Quote
plamka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 poproszę o informację jakiej wielkości jest białasek : na 1 i 2 zdjęciu to szczeniaczek a na 3 wiekie psisko (to pewnie przekłamanie perspektywy). napiszcie proszę Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No widzi Ciocia, Ciociu iwop?...:cool1: Ciocia plamka podziela moje zdanie. Dlatego dobrze byłoby zrobić Kikusiowi nowe zdjęcia, w tym jakieś przy nodze...:loveu: Poprosimy piknie :loveu: Ciociu, tak z samej mordki trudno "sprzedać" psa :loveu: Quote
Agnie Koty Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 sama mordka nie wystarczy to fakt. Koleżanka, która lansuje się na portalu randkowym może to potwierdzić, :evil_lol: . Koniecznie na zielonej trawce. Wiem, łatwo powiedzieć, iwop pewnie zalatana. ... Yona, Twoje allegra są niesamowite.... Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ta, takie niesamowite, że Kikuś ciągle w przytulisku siedzi :cool1: Niezadowolona jestem, niezadowolona :mad: Quote
wobie Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kikus prosze nie poddawaj sie w tym schronie!!!! HOOP!!! Quote
iwop Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 jestem zalatana - mam nowego rezydenta i w domu kocie awantury. Ale paweł (ktory karmi psy w przytulisku) obiecał, że zrobi nowe zdjęcia. Na 100 %; on by je dawno zrobil ale jego pies i kot jest w cięzkim stanie i po prostu nie ma do niczego "głowy"...:shake: Dziewczyny a po za tym gdybym miala samochód to nie byłoby problemu a to jest dośc daleko niestety ... Quote
Puchatek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 plamka napisał(a):poproszę o informację jakiej wielkości jest białasek : na 1 i 2 zdjęciu to szczeniaczek a na 3 wiekie psisko (to pewnie przekłamanie perspektywy). napiszcie proszę Iwop, może da się zmierzyć Kikusia w kłębie to będzie wiadomo jakiej jest wielkości, na zdjęciach faktycznie wygląda bardzo różnie (ewentualnie zdjęcie na tle czyichś nóg albo koło standarodowej ławki ...) PS. tak na moje oko to ma ponad 40cm więc nie jest taki malutki Quote
iwop Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Puchatku masz racje. Kikus bedzi3 miał zdjęcie przy nodze i zostanie zmierzony :) Quote
Joannka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kochany Kikusiu, trzymam kciuki za cudowny domek dla Ciebie! Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cisza coś u naszego Kikusia. Domagamy się zdjęć :razz: Quote
iwop Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 sama czekam na zdjęcia :( Wczoraj nie ruszałam sie z domu bo mam kocie bitwy w domu a w dodatku moja suczka dotat niezazdrosna o koty dostała permanentnej histerii....:oops: Quote
Agnie Koty Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wojna perska? widziałam na miau,:evil_lol: . Kiki, chłopie, dlaczego nikt cię jeszcze nie wypatrzył? To było pytanie retoryczne...:oops: Quote
KasiaM Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 kikusiu kochanie zapraszam na pierwszą po domek!!!!!:multi: :multi: Quote
iwop Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Szukamy pilnie chcociaż tymczasu! :placz: Wczoraj Paweł chciał zrobic zdjęcia - psy w przytulisku rzuciły sie na Kikusia gdbyby nie Paweł to nie wiadomo jakby to sie skończyło... A raczej wiadomo:-( Kikus boi sie teraz wyjśc z budy. jest źle bo coraz bardziej dziczeje... Jeżeli nie znajdziemy mu tymczasu to jeszcze troche i nie bedzie się nadawał do adopcji... BŁAGAMY O TYMCZAS! Quote
iwop Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Czy mółby ktoś wrzucic Kikusia na inne fora z psami...? Jurus znalazł dom na molosach chociaz molos to on nie jest...:shake: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu iwop, nikt nie zdecyduje się na psa, który nie ma zdjęć. Na razie "sprzedajemy" samą mordkę. Niestety, tak jest... Jak pies ma 10 zdjęć, to i szanse jego rosną. Quote
Recommended Posts