Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikus - książe nie poddawaj się hoopaj na pierwszą stronkę może jakaś ciocia z dogo się zlituje lub zakocha w tak pięknym białym piesku!!!

Posted

Puchatek moi znajomi i znajomi znajomych sa zapsieni.. I tak miałam szczęscie bo znalazłam ostatnio 2 szczeniaki, które w ciągu jednego dnia znalazły dom... A teraz klapa... Nikt nie chce...:placz:

Posted

poproszę o informację jakiej wielkości jest białasek : na 1 i 2 zdjęciu to szczeniaczek a na 3 wiekie psisko (to pewnie przekłamanie perspektywy). napiszcie proszę

Posted

No widzi Ciocia, Ciociu iwop?...:cool1:

Ciocia plamka podziela moje zdanie.
Dlatego dobrze byłoby zrobić Kikusiowi nowe zdjęcia, w tym jakieś przy nodze...:loveu:

Poprosimy piknie :loveu:

Ciociu, tak z samej mordki trudno "sprzedać" psa :loveu:

Posted

sama mordka nie wystarczy to fakt. Koleżanka, która lansuje się na portalu randkowym może to potwierdzić, :evil_lol: .
Koniecznie na zielonej trawce. Wiem, łatwo powiedzieć, iwop pewnie zalatana. ...
Yona, Twoje allegra są niesamowite....

Posted

jestem zalatana - mam nowego rezydenta i w domu kocie awantury. Ale paweł (ktory karmi psy w przytulisku) obiecał, że zrobi nowe zdjęcia. Na 100 %; on by je dawno zrobil ale jego pies i kot jest w cięzkim stanie i po prostu nie ma do niczego "głowy"...:shake:

Dziewczyny a po za tym gdybym miala samochód to nie byłoby problemu a to jest dośc daleko niestety ...

Posted

plamka napisał(a):
poproszę o informację jakiej wielkości jest białasek : na 1 i 2 zdjęciu to szczeniaczek a na 3 wiekie psisko (to pewnie przekłamanie perspektywy). napiszcie proszę

Iwop, może da się zmierzyć Kikusia w kłębie to będzie wiadomo jakiej jest wielkości, na zdjęciach faktycznie wygląda bardzo różnie (ewentualnie zdjęcie na tle czyichś nóg albo koło standarodowej ławki ...)
PS. tak na moje oko to ma ponad 40cm więc nie jest taki malutki

Posted

sama czekam na zdjęcia :( Wczoraj nie ruszałam sie z domu bo mam kocie bitwy w domu a w dodatku moja suczka dotat niezazdrosna o koty dostała permanentnej histerii....:oops:

Posted

Szukamy pilnie chcociaż tymczasu! :placz: Wczoraj Paweł chciał zrobic zdjęcia - psy w przytulisku rzuciły sie na Kikusia gdbyby nie Paweł to nie wiadomo jakby to sie skończyło... A raczej wiadomo:-( Kikus boi sie teraz wyjśc z budy. jest źle bo coraz bardziej dziczeje... Jeżeli nie znajdziemy mu tymczasu to jeszcze troche i nie bedzie się nadawał do adopcji...

BŁAGAMY O TYMCZAS!

Posted

Ciociu iwop, nikt nie zdecyduje się na psa, który nie ma zdjęć. Na razie "sprzedajemy" samą mordkę. Niestety, tak jest... Jak pies ma 10 zdjęć, to i szanse jego rosną.