Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puchatek nie wiem czy pani jest usieciowiona:evil_lol: ale bardzo chce wspólpracowac z dogo więc napewno wiadomości o Felusiu będą...:p

Posted

witajcie cioteczki !
Kikuś calą drogę jechal na leząco z tendencją do przywierania...
tak grzecznego chlopczyka - dawno nie widzialam...
jechalyśmy w nocy - bylo chlodniej a pomimo późnej pory (1-2 w nocy )- DOMEK CZEKAL !
Nowe Pańcie pelne zrozumienia... Kikusia trzeba bylo wtachać na piętro bo tendencja do przywierania mu nie przeszla...
teraz juz Feluś i jak przestanie się bać a to powinno się szybko stać bo obie Panie CUDOWNE, zrozumie swoje szczęście
wieczorem wstawię zdjęcia, a cioteczkom które znalazly taki domek i ja dziekuję, bo to szczęście prawdziwe

Posted

I ja czekam na wieści, bo domek odlotowy: ok. 2.00 w nocy panie stały na ulicy i czekały na psiaka w nocnych koszulach przykrytych płaszczykami :lol:
Spisałam z paniami umowę adopcyjną na moich drukach (Iwop co mam z nią zrobić?) i podałam kontakt do siebie, że gdyby piesek nie spełnił ich oczekiwań to żeby się ze mną skontaktowały.

Posted

Dostałam sms od pani Agnieszki. Felus ma sie świetnie i pięknie chodzi na spacery - oczywiście na smyczy :loveu: Mam nadzieję, że uda mi sie namówic pania Agnieszke, żeby napisała coś o Felusiu i wkleiła jakieś zdjęcia.

Posted

Kikuś na smyczy?...:crazyeye:

Ponoć był psem przywierającym do gleby na widok smyczy...:evil_lol:

Może jeszcze na dodatek na sioo i koo ładnie wychodzi i nie brudzi w mieszkaniu?...:razz:

Posted

Rozmawiałam z pania Agnieszką:loveu: pabi Agnieszka nie ma niestety w domu netu a w pracy nie za bardzo moze buszowac po forach.

Felus ma super temperament - zaprzyjaźnił sie z suczkami i z psami i własciwie robią razem ciągle wspólne imprezki - na piwo jeszcze nie chodzą...:evil_lol: Kikus jest super bo ma super pania i super domek.:loveu:
najwyraźniej boi się smyczy bo prawdopodobnie był nia bity :shake: Pisałam, że był zaadoptowany na 3 dni w ostrowcu i taki tego efekt.

Felus miał wyj atkowe szczęście, że poznał Agnieszkę:multi: :multi: :multi:

Posted

Fajnie, widać że chłopak odżywa. Niedługo zapomni całkiem o tej nieszczęsnej smyczy. Byle tylko się nie rozwydrzył za mocno jak okrzepnie i poczuje się pewnym siebie. ;-)

Posted

Kiedy Feluś był targany nocą do nowego domku Nowe Pańcie Kochane zgodziły się na wizytę za czas "bliżej nieokreślony" - zadzwonię jutro do p.Agnieszki i postaram się umówić na sesję zdjęciową jeszcze w tym tygodniu ;)

Posted

iczig dziekuje ale z pania Agnieszka jest umowiona juz yona, która była na wizycie przedadopcyjnej :) Po za tym ja wkrótce bedę w Warszawie i tez zapowiedziałam wizyte tak wiec nie bedzie konieczne. :)

Posted

Tak, tak, Droga iczing... :)
Dziękujemy za "przytarganie" Felusia...
Nie ma potrzeby zaspokajać naszej ciekawości i stresować psa robieniem mu, jak piszesz "sesji zdjęciowej". Kiedy Feluś będzie gotowy, Pani Agnieszka na pewno jakieś fotki mu zrobi i podeśle nam. Wszystko w swoim czasie.

Posted

Bo Puchatki nie lubią się zmieniać ;-)
A na poważnie to nie rozumiem. Wchodzisz na Edytuj (pierwszy post). W "opcje zaawansowane" są ikonki, zaznaczasz inną albo brak ikonki, akceptujesz zmiany i musi się zmienić. Czy wszystko zrobiłaś w ten sposób?

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

udało mi się w końcu dodzwonic do pani Felusia (okazało się, że coś pokręciłam z numerem telefonu :roll:)

Kikuś - Feluś ma się świetnie - uwielbia sportowe samochody :cool3: jednym juz nawet jeździł...:p Ma dużo koleżanek i kolegów.

Dopiero od 2 tygodniu je samodzielnie bo do tej pory był karmiony łyżką bo nie chciał jeść!:crazyeye:

Pani obiecała mi zdjęcia