Puchatek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A domek jest "usieciowiony" czy informacje o Felusiu vel Kikusiu będziemy mieli tylko raz na rok? Quote
iwop Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Puchatek nie wiem czy pani jest usieciowiona:evil_lol: ale bardzo chce wspólpracowac z dogo więc napewno wiadomości o Felusiu będą...:p Quote
maartuusia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Feluś, hmm... też ładnie :), ja również mam nadzieję, że bedą czasem sływały do nas informacje co u Kikusio-Felusia :loveu:. Quote
iczing Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 witajcie cioteczki ! Kikuś calą drogę jechal na leząco z tendencją do przywierania... tak grzecznego chlopczyka - dawno nie widzialam... jechalyśmy w nocy - bylo chlodniej a pomimo późnej pory (1-2 w nocy )- DOMEK CZEKAL ! Nowe Pańcie pelne zrozumienia... Kikusia trzeba bylo wtachać na piętro bo tendencja do przywierania mu nie przeszla... teraz juz Feluś i jak przestanie się bać a to powinno się szybko stać bo obie Panie CUDOWNE, zrozumie swoje szczęście wieczorem wstawię zdjęcia, a cioteczkom które znalazly taki domek i ja dziekuję, bo to szczęście prawdziwe Quote
Yona Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 To raczej my, ciocie poszukujące, dziękujemy za transport :) Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: świetne wieści!! :multi::multi::multi::multi: Dzię-ku-je-my!! :lol: Quote
lamia2 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 I ja czekam na wieści, bo domek odlotowy: ok. 2.00 w nocy panie stały na ulicy i czekały na psiaka w nocnych koszulach przykrytych płaszczykami :lol: Spisałam z paniami umowę adopcyjną na moich drukach (Iwop co mam z nią zrobić?) i podałam kontakt do siebie, że gdyby piesek nie spełnił ich oczekiwań to żeby się ze mną skontaktowały. Quote
wobie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Felusiu kochany życzęć Ci wspaniałego kochajacego domku no i czekam na zdjęcia Fąfelka Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Felusiu, powodzenia w nowym domku :loveu: :loveu: ! Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dostałam sms od pani Agnieszki. Felus ma sie świetnie i pięknie chodzi na spacery - oczywiście na smyczy :loveu: Mam nadzieję, że uda mi sie namówic pania Agnieszke, żeby napisała coś o Felusiu i wkleiła jakieś zdjęcia. Quote
Yona Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kikuś na smyczy?...:crazyeye: Ponoć był psem przywierającym do gleby na widok smyczy...:evil_lol: Może jeszcze na dodatek na sioo i koo ładnie wychodzi i nie brudzi w mieszkaniu?...:razz: Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ciociu yono wiecej informacji niestety nie mam....:oops: Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Rozmawiałam z pania Agnieszką:loveu: pabi Agnieszka nie ma niestety w domu netu a w pracy nie za bardzo moze buszowac po forach. Felus ma super temperament - zaprzyjaźnił sie z suczkami i z psami i własciwie robią razem ciągle wspólne imprezki - na piwo jeszcze nie chodzą...:evil_lol: Kikus jest super bo ma super pania i super domek.:loveu: najwyraźniej boi się smyczy bo prawdopodobnie był nia bity :shake: Pisałam, że był zaadoptowany na 3 dni w ostrowcu i taki tego efekt. Felus miał wyj atkowe szczęście, że poznał Agnieszkę:multi: :multi: :multi: Quote
Puchatek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Fajnie, widać że chłopak odżywa. Niedługo zapomni całkiem o tej nieszczęsnej smyczy. Byle tylko się nie rozwydrzył za mocno jak okrzepnie i poczuje się pewnym siebie. ;-) Quote
iczing Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kiedy Feluś był targany nocą do nowego domku Nowe Pańcie Kochane zgodziły się na wizytę za czas "bliżej nieokreślony" - zadzwonię jutro do p.Agnieszki i postaram się umówić na sesję zdjęciową jeszcze w tym tygodniu ;) Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 iczig dziekuje ale z pania Agnieszka jest umowiona juz yona, która była na wizycie przedadopcyjnej :) Po za tym ja wkrótce bedę w Warszawie i tez zapowiedziałam wizyte tak wiec nie bedzie konieczne. :) Quote
Yona Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tak, tak, Droga iczing... :) Dziękujemy za "przytarganie" Felusia... Nie ma potrzeby zaspokajać naszej ciekawości i stresować psa robieniem mu, jak piszesz "sesji zdjęciowej". Kiedy Feluś będzie gotowy, Pani Agnieszka na pewno jakieś fotki mu zrobi i podeśle nam. Wszystko w swoim czasie. Quote
Puchatek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Iwop, zmień może ikonkę przy tytule na jakąś weselszą ;-) Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pucatek nie chce się zmienić :mad: A Felus ma super panią :loveu: Quote
Puchatek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bo Puchatki nie lubią się zmieniać ;-) A na poważnie to nie rozumiem. Wchodzisz na Edytuj (pierwszy post). W "opcje zaawansowane" są ikonki, zaznaczasz inną albo brak ikonki, akceptujesz zmiany i musi się zmienić. Czy wszystko zrobiłaś w ten sposób? Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 cudowne wieści od Kikusia-ma dom-wspaniale:multi: Quote
BosiaB_86 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Wszystkiego dobrego Kikusiu vel Felusiu ;) w nowym domku!! :multi: Quote
iwop Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 udało mi się w końcu dodzwonic do pani Felusia (okazało się, że coś pokręciłam z numerem telefonu :roll:) Kikuś - Feluś ma się świetnie - uwielbia sportowe samochody :cool3: jednym juz nawet jeździł...:p Ma dużo koleżanek i kolegów. Dopiero od 2 tygodniu je samodzielnie bo do tej pory był karmiony łyżką bo nie chciał jeść!:crazyeye: Pani obiecała mi zdjęcia Quote
Yona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O kurde, iwop, Ciociu Droga :crazyeye: To się nam Felek wyrobił. Je już samodzielnie :lol: Aż trudno uwierzyć, że tak wydoroślał :lol: Quote
Recommended Posts