iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 wobie porzucaja a czasami robia coś gorszego:placz: dlatego musimy zabrac jurusia! A właściwie to musze bo zostałam teraz w Ostrowcu jedna! Wyjdzie na to, że powinnam się zwolnic z pracy! Boje się, że nie dam zwyczajnie rady...:placz: Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 matko i co teraz będzie?? sama na pewno nie dasz rady siedze w pomocy psiakom i weim jak to jest!!!!!!!!! Kikuś na pierwszą! Quote
bonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziewczyny może jakieś zdjęcia Kikusia na smyczy gdzieś na trawce ? Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 nie mam więcej zdjęc Kikusia :( a jestem sama więc nie moge jechac i zrobic :( Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 postaram się do Ciebie podjechać na weekendzie to pojedziemy zrobimy:razz: Quote
bonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A kiedy będziesz w schronie ? Białe psiaki - jakiekolwiek - duże, małe, kudłate lub nie - bardzo łatwo się ładnie prezentują - wystarczy smycz czerwona, niebieska i zielona trawa ;) i już będą BARDZO ładne zdjęcia które BARDZO pomogą psiakowi ! Do góry Kikusiu !!!!! - braciszku mojego Happiego ;) Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 bonika nie wiem - pewnie nie prędko :( jutro biorę na tymczas Melę od menela do siebie - bedę miec w domu (47 m kw) trzy psy i kota i nie wiem jak je same zostawię :( , w piątek albo sobote trzeba coś zrobic z boksia - jak bedzie transport do Lublina to trzeba ja zabrac. I jeszcze jurus którgo chca uśmiercic. ja nie mam samovchodu i w dodatku zostałam sama na "placu boju" bo 3 osoba jak ma czas to idzie do przytuliska żeby psy same nie siedziały :( TAK ŹLE TO JESZCZE NIE BYŁO :( Quote
bonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To tak właśnie jest - ja mam więcej miejsca w domu, ale moja Mama na nic się nie zgadza :roll: Już niedługo na troszkę więcej będę sobie mogła pozwolić, ale i tak będę musiała trochę z nią uzgadniać, no i warunki też będą jednak ograniczone :cool1: To jak tylko będzie możliwe to pstryknijcie Kikuskowi niewiele a jakieś fajne zdjęcia. Białasku do góry ! Quote
bonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 O jesu jaki on PIĘKNY !!!!!! Mnie się nie wszystkie zdjęcia wcześniej otwierały - teraz też chyba nie wszystkie, ale tego nie widziałam :razz: MAŁY BIAŁY ON-ek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zupełnie jak mój Happy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 bonika on ma taka lekko falująca sierśc i lekko beżowe uszko :9 tylko na smyczy chodzic nie potrafi bo mu dano na nauke dwa dni i go oddano :angryy: bionika twój Happy to ten z avtara? rzeczywiście podobny :) Quote
bonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 iwop napisał(a):bonika on ma taka lekko falująca sierśc i lekko beżowe uszko :9 tylko na smyczy chodzic nie potrafi bo mu dano na nauke dwa dni i go oddano :angryy: A rzeczywiście czytałam.. iwop napisał(a):bionika twój Happy to ten z avtara? rzeczywiście podobny :) No zobacz :loveu: I mój ma też uszka beżowe tylko oba :-) Sierść trochę na szyi falującą, na skórze trochę w niektórych miejscach prześwitujące kropki :-) - widać przy kąpieli, i ucięty do połowy ogon - mam nadzieję, że jak był szczeniakiem i przez weta :oops: Porównanie :loveu: Quote
klusek04 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Podnosze psiaka i trzymam za was kciuki dziewczyny. Quote
KasiaM Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ja także podnosze!!!!!!!!!!! do domków!!!:):):) Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ma obserwujacych na allegro ale na razie nikt nie dzwomnil Quote
KamaG Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kikuś szoruj na górę, może ktoś cię wypatrzy! Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Kikus jest mlodziutki i milutki, tylko na smyczy nie umie chodzic - JESZCZE! Quote
Yona Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ciociu iwop, może poogłaszać Kikusia?..:razz: Tylko, Ciociu, jaki duży ten Kikuś, bo na jednym ze zdjęć w pierwszym poście, to on już nie taki Kikuś, to już caaałkie duży Kik :razz: Ile może ważyć?... Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ciociu Yono kikus jest na allegro. nawet było jedno pytanie o kikusia i wysłałam zdjęcia ale cisza... No nie wiem ile on moze ważyć hmm... 1o - 11 kg ? On juz ma 11 miesięcy :) Quote
Yona Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ciociu iwop, ja go mogę ogłaszać na innych stronach :razz: Mogę skorzystać z Twojego tekstu i zdjęć?:razz: Aha i kontakt, tzn. numer telefonu Szanownej Cioci iwop bardzo poproszę...:razz: Quote
Yona Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ciociu, że się przyczepię jeszcze do wielkości Kikusia...:razz: Na trzecim zdjęciu z pierwszego postu on wygląda na DUŻEGO psa.... A jaki on jest... :roll: Quote
Recommended Posts