Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wobie porzucaja a czasami robia coś gorszego:placz: dlatego musimy zabrac jurusia! A właściwie to musze bo zostałam teraz w Ostrowcu jedna! Wyjdzie na to, że powinnam się zwolnic z pracy! Boje się, że nie dam zwyczajnie rady...:placz:

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kiedy będziesz w schronie ? Białe psiaki - jakiekolwiek - duże, małe, kudłate lub nie - bardzo łatwo się ładnie prezentują - wystarczy smycz czerwona, niebieska i zielona trawa ;) i już będą BARDZO ładne zdjęcia które BARDZO pomogą psiakowi !

Do góry Kikusiu !!!!! - braciszku mojego Happiego ;)

Posted

bonika nie wiem - pewnie nie prędko :( jutro biorę na tymczas Melę od menela do siebie - bedę miec w domu (47 m kw) trzy psy i kota i nie wiem jak je same zostawię :( , w piątek albo sobote trzeba coś zrobic z boksia - jak bedzie transport do Lublina to trzeba ja zabrac. I jeszcze jurus którgo chca uśmiercic. ja nie mam samovchodu i w dodatku zostałam sama na "placu boju" bo 3 osoba jak ma czas to idzie do przytuliska żeby psy same nie siedziały :(

TAK ŹLE TO JESZCZE NIE BYŁO :(

Posted

To tak właśnie jest - ja mam więcej miejsca w domu, ale moja Mama na nic się nie zgadza :roll: Już niedługo na troszkę więcej będę sobie mogła pozwolić, ale i tak będę musiała trochę z nią uzgadniać, no i warunki też będą jednak ograniczone :cool1:

To jak tylko będzie możliwe to pstryknijcie Kikuskowi niewiele a jakieś fajne zdjęcia.

Białasku do góry !

Posted

O jesu jaki on PIĘKNY !!!!!! Mnie się nie wszystkie zdjęcia wcześniej otwierały - teraz też chyba nie wszystkie, ale tego nie widziałam :razz:

MAŁY BIAŁY ON-ek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zupełnie jak mój Happy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bonika on ma taka lekko falująca sierśc i lekko beżowe uszko :9 tylko na smyczy chodzic nie potrafi bo mu dano na nauke dwa dni i go oddano :angryy:

bionika twój Happy to ten z avtara? rzeczywiście podobny :)

Posted

iwop napisał(a):
bonika on ma taka lekko falująca sierśc i lekko beżowe uszko :9 tylko na smyczy chodzic nie potrafi bo mu dano na nauke dwa dni i go oddano :angryy:

A rzeczywiście czytałam..

iwop napisał(a):
bionika twój Happy to ten z avtara? rzeczywiście podobny :)

No zobacz :loveu: I mój ma też uszka beżowe tylko oba :-) Sierść trochę na szyi falującą, na skórze trochę w niektórych miejscach prześwitujące kropki :-) - widać przy kąpieli, i ucięty do połowy ogon - mam nadzieję, że jak był szczeniakiem i przez weta :oops:

Porównanie :loveu:

Posted

Ciociu iwop, może poogłaszać Kikusia?..:razz:

Tylko, Ciociu, jaki duży ten Kikuś, bo na jednym ze zdjęć w pierwszym poście, to on już nie taki Kikuś, to już caaałkie duży Kik :razz:

Ile może ważyć?...

Posted

ciociu Yono kikus jest na allegro. nawet było jedno pytanie o kikusia i wysłałam zdjęcia ale cisza... No nie wiem ile on moze ważyć hmm... 1o - 11 kg ?

On juz ma 11 miesięcy :)

Posted

Ciociu iwop, ja go mogę ogłaszać na innych stronach :razz:
Mogę skorzystać z Twojego tekstu i zdjęć?:razz:

Aha i kontakt, tzn. numer telefonu Szanownej Cioci iwop bardzo poproszę...:razz:

Posted

Ciociu, że się przyczepię jeszcze do wielkości Kikusia...:razz:
Na trzecim zdjęciu z pierwszego postu on wygląda na DUŻEGO psa....
A jaki on jest... :roll: