Kasia_zg Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='madziasto4']http://images24.fotosik.pl/286/01ebd486de7dd3f7med.jpg Dziób jeden :loveu: On jest chyba taki Torkowaty z zachowania :loveu: Oj racja Madziu...to taki oszołom z nadmarem energi ;) Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Miałam pozaglądać jescze do Waszych galerii ale tata chce coś zrobić na kompie wiec uciekam a poodwiedzam Was jutro. Słodkich snów Dobranoc Wszystkim :) Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 http://images33.fotosik.pl/388/03f097b26f3cc6bamed.jpg Nie no prawdziwy szołmen :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='ewa2909']U mnie jak była koleżanka z pracy i zobaczyła zabawki moich siulów to powiedziała że jestem chora.Ze jest tyle biednych dzieci co nic nie majką a ja psą kupuje i one wariactwa dostają. Ciekawe co by powiedziała na Ciebie:loveu: (już jej wiecej nie zapraszam)) Hihi Ewuniu Twoja koleżaka jak by zobaczyła skrzynie zabawey Matusia i kolekcje moich pluszaków z dzieciństwa to chyba niezbyt była by mi przychylna hihiih ;) A u Nas z tymi zabawkami to było tak że ja na początku kupiłam tylko kilka, a potem moja mama i mój Tz dostali mani kupowania i tych zabawek było coraz wiecej, wiele rozdalismy znajomym dla ich psiaków bo na niektóre zabawki Mati nawet nie spojzał A Mxio miekie zabawki na na dwie minuty wszystkie zozrywa i niszczy. Na dzień dzisiejszy mają zakaz kupowania zabawek mogą tylko kupić wedzoną pazurke kurzecą albo bucika wapniowego to przynajmniej ze smaczkiem sobie zje. Ale znając mojego Tz-ta do bedzie miał niedługo niesamwitą wymówke i na świeta kupi coś Matiemu ale mam nadzieje że do tego czasu jakaś zabawka ulegnie destrukcji i poprostu inna wejdzie na jej miejsce:lol: Mała Rita dziekujemy :) on starał sie jak mógł:loveu: Beatko piekna poza wystawowa prawda ;) (nigdy nie uczona) :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cze Kasia:p pozdrawiamy Ciebie i Matiego wystawowego:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images25.fotosik.pl/285/74247cb084f24eafmed.jpg :megagrin: :megagrin: :megagrin: i juz zapomnialam co kcialam napisac :megagrin: EDIT: Aha wiem, kalkulator gowno prawda, bo rodzicom wyszlo nic [nie powiem ze zero] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']http://images25.fotosik.pl/285/74247cb084f24eafmed.jpg :megagrin: :megagrin: :megagrin: i juz zapomnialam co kcialam napisac :megagrin: EDIT: Aha wiem, kalkulator gowno prawda, bo rodzicom wyszlo nic [nie powiem ze zero] :evil_lol: A Ty taka pewna zes od rodzicow:evil_lol: moze Ty po sasiedzie:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a):A Ty taka pewna zes od rodzicow:evil_lol: moze Ty po sasiedzie:evil_lol: no tez mi cos :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Kasiu. Eee... ten kalkulator to beznadzieja, moim rodzicom też wyszło nic, a przecież jest nas trójeczka :-? Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jaki on fajny:loveu: Tu super wyszedł: DSC01998.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Tak się słodko patrzy:loveu: Quote
Pegaza Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. Eee... ten kalkulator to beznadzieja, moim rodzicom też wyszło nic, a przecież jest nas trójeczka :-? ja myslalam ze tylko brata masz..:roll: Cze Kasia Matusiowa:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. Eee... ten kalkulator to beznadzieja, moim rodzicom też wyszło nic, a przecież jest nas trójeczka :-? trojeczka Was? a to zem nie wiedziala... cze Kasiasta! Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Cześć Wszyskim:loveu: Brak multi cytowania mnie już wnerwia. Aguś ten gzibek był jaknajbardziej prawdziwy...pełno muchomorków wyrosło nam na działeczce pod świerkami fajnie to wyglądało dopóki wujcio Hektor z Matim nie wpadli w nie i niestratowali wszystkiego. Ehh na piątek wyznaczona data wyrwania tych nieszczesnych mleczaków a ja już sie boje :-( Odejdź to mój wąż.... Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie boj sie Kasia ja tez sie balam i juz po i pies szybko zapomni:calus: Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Oooooo http://images50.fotosik.pl/21/f4fdde12028c393cmed.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a):Nie boj sie Kasia ja tez sie balam i juz po i pies szybko zapomni:calus: Ja wiem, wiem bo kurcze musi być dobrze, ale przestane sie bać jak go odbiore po wszystkim w piątek :) Anusia podoba sie to macie jeszcze pare fotek mojego łobuza ;) Chwile temu topił piłke w wannie a potem mamie sie coś tam zapchało w wannie i wyjeła ta taką gume do odttykania tak sie to Matusiowi spodobało że nie daje mamie wyjśc z z łazienki tylko ma mu przyklejać to do wanny a on szczeka radocha na całoego głupol mały zamiast spac to on rozrabia:evil_lol: Gucio w klatce już zamkniety słyszy tamtego jak szczeka wiec on też szczeka i chce klatke roznieść nio dom wariatów:evil_lol: Własne jedzonko jest nie jadalne wiec trzeba je zakompać nie było nić pod łapą to przytargał Maxia świeżo kupione jedzonko rozwalił torebke i oto efekt.... A to efekt kopania w węglu... Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Weż mnie na rączki... Dobranoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja to bym mu chyba nie potrafila odmowic... http://images36.fotosik.pl/21/b914910d2505d831med.jpg Węglowy Matuś rewela. jeszcze kilka sesji zabaw w węglu i bedzie jak brat blizniak Torka :loveu: jej jak ciezko paluchy chodza o tej godzinie... bry :loveu: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cudny ten matusiowy wąż :loveu: Kasia_zg napisał(a):Ja wiem, wiem bo kurcze musi być dobrze, ale przestane sie bać jak go odbiore po wszystkim w piątek :) Zawsze są nerwy... niestety. Oby szybko było po wszystkim :calus: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cześć KAsiu i psie górniku.:loveu: Trzymamy mocno kciuki za pomyślny zabieg:kciuki: Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja to bym mu chyba nie potrafila odmowic... http://images36.fotosik.pl/21/b914910d2505d831med.jpg Węglowy Matuś rewela. jeszcze kilka sesji zabaw w węglu i bedzie jak brat blizniak Torka :loveu: jej jak ciezko paluchy chodza o tej godzinie... bry :loveu: Jejciu o dziwo chwilowo mam multi cytowanie ciekawe jak jak długo:razz: Cześć Anusiu:) Faktycznie jak tak prosi to mu sie nie odmawia robi taką slodką minke że tylko go wimiziać należy Hihi on jak tylko zobaczy że wegiel przywieziony to zimno nie zimno on chce na dwór kiedyś go podpatrzyłam z okna to nie dośc że przekopywał go calego to na dodatek wchodził na sam czubek i zjeżdżałna boku...nie musze mówić jak on wtedy wyglądał:evil_lol: Aga76 napisał(a):Cudny ten matusiowy wąż :loveu: Zawsze są nerwy... niestety. Oby szybko było po wszystkim :calus: Witaj Aguś :) Owszem fajnt ten wężyk Matusia taki kolorowy a Mati go tak poniewiera a najlepeij to go chwyta za grdyla i dusi :evil_lol: A wczoraj wpadł na genialny plan wywlekł węża na balkon i zrzucał na ogródek a potem kazal sie wypuszczać i tak wkółko...kręciołek mały;) Już bym chciała żeby było po wszystkim, własnie byliśmy na spacerku a na 9:30 mam go zawieść do kliniki...a co sie boje to masakra:-( ewa2909 napisał(a):Cześć KAsiu i psie górniku.:loveu: Trzymamy mocno kciuki za pomyślny zabieg:kciuki: Witaj Ewuniu:) Dziekujemy! Pozdrawiamy :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ojejku,jak on ślicznie wygląda w tej kiteczce:loveu::loveu::loveu: Kasieńko jak tam Matrix po zabiegu Quote
Recommended Posts